Ten Renginize Uygun Saç Renkleri

Saç rengimizde değişiklik yapmak bazen bizi çok mutlu eder, bazen de üzer… Saç rengi değişiminden sonra hayal kırıklığı yaşamamak için ten rengine göre saç boyası seçimi önerilerimizi dikkatle okuyun!

Pembemsi – Beyaza yakın bebeksi bir teniniz var ise:

Nevacolor Premium Küllü Kumral 7.1 ya da Nevacolor Premium Küllü Açık Kumral 8.1’i tercih ederek doğallıktan yana seçiminizi kullanabilirsiniz. Gözlerinizin ortaya çıkmasını ve daha iddialı saç rengine kavuşmak istiyorsanız renkli bakır tonlarından, Nevacolor Premium 6.45 kızıl bakır ya da 8.44 tarçın bakırı tercih edebilirsiniz.

Koyu renkli esmer bir teniniz var ise:

Akaju ya da kızıl kestane gibi sıcak tonları tercih edebilirsiniz. Nevacolor Premium 4.65 akaju kızılı, 5.66 şarap kızılı ya da 4.5 kızıl kestane tonlarından birini seçerek daha göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Eğer beyaz tenli iseniz:

Saç renginiz sizi soluk göstermek yerine ten renginizi dengelemeli. Nevacolor Premium Küllü Kumral 7.1 ya da Nevacolor Premium Küllü Açık Kumral 8.1’i tercih ederek doğallıktan yana seçiminizi kullanabilirsiniz. Gözlerinizin ortaya çıkmasını ve daha iddialı saç rengine kavuşmak istiyorsanız renkli bakır tonlarından, Nevacolor Premium 6.45 kızıl bakır ya da 8.44 tarçın bakırı tercih edebilirsiniz.

Öneriler :

– Esmer ve buğday tenli iseniz doğak kahveler, çikolata kahve ve bal köpüğü saç renkleri size uygun olabilmektedir.

– Esmer Tenli iseniz sarı saç rengi yerine kahve üzerine platin veya sarı röfle, gölge modellerini tercih etmelisiniz.

– Eğer beyaz tene sahip iseniz sarı saçlar sizlere göre, kızıl renkleri, bal tonları sizlere çok uygun olmaktadır.

– Platin balyaj istiyorsanız ten renginiz koyu olmalı, esmer ve buğday son derece uygundur. Bir çok aldığımız yorumda bu konu üzerinde durulmuştur.

– Beyaz tenli pembe yanaklara sahip iseniz size en uygun renk karamel olduğunu unutmayın.

– Ten renginize göre yapılan makyaj tonları saçlarınıza etki etmektedir. Makyaj tonlarınıza göre ten renginizi canlandırabilir ve donuklaştırabilirsiniz.

Saçlarımı Ne Renk Boyatsam? | 1

İlgili konular ;
Saçımı Ne Renge Boyasam?
Saç boyama nasıl yapılmalı?
Palette Deluxe Saç Boyası renkleri kataloğu 2012
Saç Bakımı İçin Argan Yağı