Tırnaklarınızın üzerindeki lekelerden bu yöntemlerle kolayca ve etkili bir biçimde kurtulabilirsiniz.

Oje bazı

Uzun süre tırnaklarda bekleyen oje, sigara vb. etmenler tırnakların sararmasına neden olur. Her daim tırnaklarınıza baz sürerseniz sevimsiz lekelerden bir nebze de olsa kurtulabilirsiniz. Tırnaklarınızı sık sık nemlendirmeyi ve el kremini düzenli kullanmayı da unutmayın. Zira tırnaktaki sararmaların nedenlerinden biri de kuruluktur.

Beyazlatıcı diş macunu

Bebek diş fırçası ile beyazlatıcı etkiye sahip diş macununu tırnaklarınıza bastırmadan uygulayın. 1-2 dakika uyguladıktan sonra bol su ile durulayın. Düzenli olarak kullandığınızda tırnaklarınızın daha byaz göründüğünü fark edeceksiniz.

Limon suyu ve karbonat

Yarım limonu bir paket karbonat ile karıştırıp macun haline getirin. Yumuşak bir diş fırçası ile tırnaklarınızı fırçalayın ve gerekirse tekrarlayın. Ancak tırnaklarınızın kenarında yaralar varsa dikkatli olun. Limon suyu canınızı acıtabilir.

Oksijenli su ve karbonat

Macun kıvamında bir karışım elde edene kadar iki maddeyi karıştırın. Tırnaklarınızın üzerini kaplayın ve 3 dakika beklettikten sonra durulayın.

tirnak_beyazlatici_kalemler

Tırnak beyazlatıcı kalemler

Kozmetik firmaları kadınların bu sorununu görmezden gelmemiş ve tırnakları beyazlatan kalem veya jel gibi ürünler üretmiş. Eczaneden alıp deneyebilirsiniz.

Diş macunu ve limon ile tırnak beyazlatma güçlendirme için Tıklayınız!!!