Visionnaire
İleri Düzey Cilt Düzeltici
Kırışıklıklar, gözenekler ve homojenlik.

Lancôme’un yeni güzellik vizyonu: Kozmetik bir operasyon geçirmeyi düşünen her 2 kadından 1’i bunu ertelemeyi düşündü*. Siz de Lancôme’un yeni cilt bakımını keşfetmeye ne dersiniz?

*Kişisel değerlendirme -34 kadın

Visionnaire Lancôme | 1Zamanının İLERİSİNDE olan cilt bakımı
Lancôme, gerçek anlamda güzel bir cildi yeniden yapılandırmak için formüle edilmiş ilk cilt bakım ürünü VISIONNAIRE [LR 2412 4%] ile çığır açıyor.
Bir Lancôme teknolojik buluşu olan olağanüstü yeni bir molekül.
Bu molekülün ismi: LR 2412.
Dokusal mikro-dönüşüm dizisini başlatmak amacıyla epidermisin katmanları arasında kendini sürükleyebilme özelliğine sahip bir molekül.
Sonuç olarak cilt gözle görülür oranda değişime uğrar: cildin dokusu güzelleşir, kırışıklıkların, pigmenter ve damarsal düzensizliklerin görünümü azalır ve gözenekler sıkılaşmış görünür.

Yeni GÜZELLİK VİZYONU
KADINLAR YAŞLARI KAÇ OLURSA OLSUN DAHA DİNAMİK, DAHA ÇEKİCİ HALE GELİYORLAR VE CİLTLERİNİN DE BUNU YANSITMASINI İSTİYORLAR.

Artık söz konusu olan, ciltlerinin yaşlarını açığa vurup vurmadığı değil, hem profesyonel hem de kişisel yaşamlarında, içlerinde kendilerini nasıl hissettikleri, enerjileri ve mükemmelliği arayışlarıdır.

Kadınlar; kırışıklıkları ve görünen yaşlarıyla savaşmaktan daha çok, gerçek anlamda güzel bir cilt kalitesi arzu ederler: daha pürüzsüz, daha dolgun, pigmentasyon ve damarsal düzensizliklerin olmadığı bir cilt.
Kısaca, gerçek anlamda güzel bir cilt.

Kadınlar bugün bunu başarmak için hedefe yönelik müdahalelerin yeterli olmadığını biliyorlar. Dermatolojistlerin yardımıyla ya da evlerinde, onları mükemmelliğe götürecek çok sayıda yol arıyorlar.

Bu nedenle, günümüz kadınları kusursuz bir cilde sahip olmak için çok sayıda çözüme ihtiyaç duyuyor ve gözle görülür değişimler yaratan sonuçlar istiyor.

KADINLAR DEĞİŞİYOR,
LANCÔME ONLARIN ARZULARINI ÖNGÖRÜYOR.

LR 2412
VİZYON SAHİBİ BİR TASARIMI OLAN MOLEKÜL
12 YILLIK ARAŞTIRMA – 20 PATENT

 

DOĞADAN ESİNLENİLDİ

En iyi yenilikler çoğu zaman doğayı gözlemleyerek yaratılmıştır. Araştırmacılarımız da her zaman bitkilerin kendini onarmak için geçirdiği sürece ilgi duymuştur.

Amaçları, kendilerine aktif olarak cilde etki etme konusunda ilham verecek yeni içerikler tanımlamaktı.

Bitkiler zarar gördüğü zaman, jasmonik asit adında bir “sinyal molekülü” üretirler. Bu molekül, zarar görmüş dokuların iyileşme sürecini aktif hale getirir ve dayanıklılıklarını artırmaya yardımcı olur.

Bitkiler içerisinde, onarım ve savunma mekanizmasının çalışmasını başlatan bu “sinyal molekülü”dür.

ÖZEL TASARLANMIŞ BİR MODEL YARATMAK

Araştırma hedefimiz: jasmonik asidin onarıcı gücünü insan cildine mükemmel şekilde uyumlu bir bileşik içerisine kopyalamak. Araştırmacılarımız, 12 yılı aşkın süredir bu içeriğin yaklaşık 20 adet türevi üzerinde çalışmıştır. Bu çalışmalar sonucunda LR 2412 olarak tanımlanan molekül doğmuştur.

HER ZAMAN VE HER YERDE VAR OLAN BİR MOLEKÜL
CİLDİN TÜM KATMANLARINA NÜFUZ EDEBİLEN EVRENSEL BİR FORMÜL*
LR 2412, cildin tüm katmanlarında kendiliğinden geçebilecek şekilde tasarlanmıştır. Cildin tüm katmanlarına nüfuz edebilme özelliğine sahip evrensel bir formül*.
LR 2412, hem sulu hem lipid yapılara benzerlik gösterir. İlk etkileşim anından itibaren, cilde karışır ve kendini tüm katmanların içine sürekler. Cildin tüm bölümlerine nüfuz etmesi sayesinde gücü en derin katmanlarına kadar yayılır*.
*Epidermisin tüm katmanları

 

CİLDE NÜFUZ EDEN DOKU
ÖZELLEŞTİRİLMİŞ BİR FORMÜL

Formülü LR 2412’nin belirli özellikleri çerçevesinde geliştirildi, böylece tüm etkisini gösterebiliyor ve VISIONNAIRE
[LR 2412 4%]’in evrensel başarısını en üst seviyede tutuyor.

BENZERSİZ BİR DUYUSALLIK

Dokusu ciltte erir ve anında nüfuz eder. Uygulama anından itibaren cilt, parmakların ucunda değişime uğrar: haz veren bir duyguyla sarılır, yumuşak, ipeksi ve esnek görünür.
VISIONNAIRE [LR 2412 4%]’in saf parfümü, çağdaş ve hafif bir baş nota olarak gülün tazeliğini, özgün bir koku yaratmaya yönelik sofistike notalara sahip değerli çiçeklerle birleştirir.

TÜM CİLT TİPLERİNDE TEST EDİLDİ
VISIONNAIRE [LR 2412 4%]’in performansı farklı cilt tipleri üzerinde test edildi: Hispanik, Kafkas kökenli, Asya kökenli ve Afro-Amerikan.
GÜVENLİKTEN ÖDÜN VERMEYEN BİR PERFORMANS
VISIONNAIRE [LR 2412 4%] hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde ve göz çevresinde dahi kullanılabilir – yıl boyunca, sabah ve gece.

LÜKS VE YÜKSEK TEKNOLOJİYE SAHİP BİR TASARIM

Gelecek şekilleniyor. Lüks kendini baştan yaratıyor. VISIONNAIRE [LR 2412 4%] bunun en iyi göstergesi.

Şişesi cam ve metalin yüksek teknoloji bir karışımından ilham alır. Gümüş ve bakır taşının birleşimi, tıpkı bir lazer ışınıyla çizilmiş gibi.

Yeniliklere açılan bir çağın ruhu. En ileri görüşlü tasarımın derinliği.

Visionnaire [LR 2412 4%] İleri Düzey Cilt Düzeltici
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 190 TL – 30 ml
250 TL – 50 ml

KUSURSUZ BİR CİLT İÇİN BİRBİRİNİ TAMAMLAYICI
İKİ CİLT BAKIM FORMÜLÜ
Lancôme’un özgün teknolojik buluşunu ortaya koyan bu iki serumu, her zaman daha fazlasını isteyen kadınların kusursuz cilt arzusunu karşılamak amacıyla tasarlandı.

GÉNIFIQUE Gençlik Aktivatörü, Lancôme’da her şey Génifique ile başlar. Temizlenmiş bir cilde ilk dokunması gereken bakım ürünü Génifique ile gözle görülür oranda gençleşmiş bir cilt için genlerinizin aktivitesini harekete geçirin*.

Daha sonra ise güçlü ve etkili formülüyle VISIONNAIRE [LR 2412 4%] ile; gerçek anlamda güzel bir cildi yeniden yaratmak için kırışıklıklar, gözenekler ve eşit bir cilt tonuna yönelik İleri Düzey Cilt Düzeltici’sini uygulayın.
*Proteomik Çalışma – 24 kadın – 8 hafta

Sonrasında günlük bakım rutininize devam edin.
VISIONNAIRE
[LR 2412 4%]

VISIONNAIRE[ LR2412 4%] reklam kampanyasında Lancôme yepyeni bir mükemmellik görüşü sunuyor.
Odak noktası, farklı kökenlerden kadınların yüzleri (Beyaz tenli, Esmer tenli, Afrika-Amerika kökenli ve Asya kökenli). Ciltleri VISIONNAIRE [LR2412 4%] İleri Düzey Cilt Düzeltici’nin faydalarını ilk defa ve somut bir şekilde gösterir.