Nuray Sayarı 15- 21 Ekim haftasını yorumluyor. İşte burcunuzu bekleyen süprizler…

Koç

Bu hafta 15 Ekim tarihinde tarafsızlığı ile ünlü Terazi size olayın tüm boyutlarını gösterecek ve siz de aldığınız karardan pişman olmayacaksınız. Mars ve Uranüs’ün desteği ile içgüdüleriniz kuvvetlenirken doğru atakları yapmakta çok başarılı olacaksınız. Dinamik yaklaşımınız çevrenizdeki gerginliği biraz azaltsa da size arkanızdan yöneltilen eleştirileri su yüzüne çıkarmayacak. Bu dönemde ne yaptığınız kadar bir işi nereye kadar götürdüğünüz, yani sınırlarınız da büyük önem taşıyacak. Sınırlarınızı her alanda zorlamaktan kaçınmalısınız.

Boğa

Bu hafta 7. ve 10. Evlerinizde görülecek olan sosyal karışım Satürn’ün objektif yaklaşımını, Neptün’ün sevgi ve idealist yaklaşımlarıyla birleştirecek. Yaşama iyimser bakmak güzel olsa bile 16 Ekim’deki Jüpiter-Venüs konumlanması beklentilerinizi normalin üstüne taşıyacak. Size fazla zaman, para ve çabaya mal olmadığı sürece ilgi alanlarınızı genişletmenizde ve değişik faaliyetlerde bulunmanızda hiçbir mahzur yoktur. Eğer yeni uğraşlarınızda fazla ileri giderseniz 17 Ekim’de gerçeklerle yüzleşme durumunda kalabilirsiniz.

İkizler

Bu hafta 15 Ekim’de gerçekleşecek Terazi Yeni Ay’ı öncesi 120 derecelik açı oluşturacak olan Mars ve Uranüs sayesinde yaşamınızdaki tekdüzeliği kırabilirsiniz. 16 Ekim’de iş arkadaşlarınızı profesyonel olarak alt edebilecek düzeye ulaşacaksınız. Ancak Jüpiter’in bugünlerde sizde yarattığı etki yüzünden kendinizi ve kaynaklarınızı olduklarından fazla görebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı bilmez ve diğer insanların sınırlarına saygı göstermezseniz, gelecekte kazanacağınız her şeyi kaybedebilirsiniz.

Yengeç

Bu hafta 15 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi Yeni Ay’ı sizin gönül gözünüzü açacak ve geçmişinizi daha iyi anlamanıza neden olacak. Bu yeni deneyim sizin iş ve ev yaşamınızda yeni uygulamaları denemenize olanak verecek. 16 Ekim’de harcamalarınıza dikkat etmeli ve her hangi bir konuda size verilecek uzman görüşüne kulak asmamalısınız.

Aslan

Bu hafta 15 Ekim’de gerçekleşecek olan Mars-Uranüs konumlanması size enerji ve objektif bakış açısı sağlayacak. Ancak Satürn ve Jüpiter’in sizi bir an eyleme teşvik edip diğer bir an durmaya zorlaması karşısında bu objektif bakış açısı zorlanacaktır. 16 Ekim’de Venüs-Merkür birlikteliği ve Jüpiter’in konumu sizi davranışlarınızda sınırlarınızı aşmanıza neden olabilir. Bugün davranışlarınıza neden olan düşüncelerinize sahip olmalı ve aşırılıklardan kaçınmalısınız.

Başak

Bu hafta 15 Ekim’de Jüpiter’in Başak Yeni Ay’ı ile 2. Para Evinizde alacağı 180 derecelik açı, harcama yapma isteğinizi arttıracaktır. Ancak bol harcama yapmanız için daha çok çalışmalısınız. Bugün Jüpiter’in Satürn ile alacağı konum, size gelirinizi arttırmak veya banka hesabınızı büyütmek için uzun vadeli planlarınız olması gerektiğini hatırlatacak. Gereksiz harcamalar yapmak yerine bugün ileride size büyük kazançlar sağlayacak yeteneklerinize yatırım yapmalısınız. 20 Ekim’de Merkür Uranüs’le olan ters açısından kurtulacak.

Terazi

Bu hafta 15 Ekim’de Mars-Venüs 120 derecelik açısı, yaşamınızdaki yeni bir kişinin beklemediğiniz bir hareket yapmasına neden olabilir. Bu beklenmedik gelişme sizi çok heyecanlandırabilir veya endişelendirebilir. Bugün dengenizi iyi kurmalısınız çünkü Satürn-Jüpiter birlikteliği davranış sınırlarınızı karmaşık hale getirebilir. 16 Ekim’deki uyumlu Terazi Yeni Ay’ı size yardım elini uzatarak endişelerinizi ortadan kaldıracak. Yine de çok fazla zevke dalmamalısınız.

Akrep

Bu hafta düzen ve disiplinli çalışmayı isteyeceksiniz iş hayatınızda size hiçbir kimsenin sıkıntı vermesine de izin vermemelisiniz birlikte çalıştığınız kişiler ile aranızdaki sürtüşmelerde uzaklaşıyorsunuz maddi planlarınızın sonuca varması için sadece sabırlı olun. Aşkta partnerinizden hiçbir şey saklamamalısınız. Ona karşı samimi ve tutarlı olmalısınız. Size kendisi ile ilgili danışacakları olursa da dinleyici olmalısınız.

Yay

Bu hafta Mars’ın 1. Kişilik Evinize girdiği 15 Ekim’de performansınız çok yükselecek ve radikal davranışlarda bulunabileceksiniz. Başkalarının duygularını göz ardı etmeniz veya kuralları yıkmanız halinde bugün başınız belaya girebilir. 16 Ekim’de Terazi Yeni Ay’ı size merhamet vererek başkalarının gereksinimlerine cevap vermenizi sağlayacak.

Oğlak

Bu hafta 15 Ekim’de Terazi Dönencesi’ndeki 10. Evinizde doğacak olan Yeni Ay, yenilikleri ve gelişimleri yoğunlaştıracaktır. Ancak bu gelişmelerin sonuçlarını Mayıs veya Haziran aylarında alacak olmanız sizde olumsuz duygular yaratabilir. Yaşamda her zaman hedeflerinizi yüksek tutmalı ve onlara ulaşırken rastlayacağınız küçük engeller karşısında sabrınızı yitirmemelisiniz. 16 Ekim’de Venüs ve Jüpiter’in yaratacağı dik açı sizde aşk, para ve zevke karşı açlık yaratacak. 17 Ekim’de Venüs ile Satürn’ün bir araya gelmesiyle sağduyunuzu tekrar kazanacaksınız.

Kova

Bu hafta Mars ve Uranüs’ün 120 derecelik açı yaratacakları 15 Ekim tarihinde zekânız sayesinde çok orijinal çözümler üretip çok yaratıcı yöntemler geliştirebileceksiniz. Bugün Terazi Yeni Ay’ı yeni dostluklar başlatmaya çalışırken Jüpiter ve Satürn’ün girecekleri yarım kare konumu size adımlarınızı yavaş atmanızı ve her adımda getirinizi hesaplamanızı önerecek. 20 Ekim’de 10. Kariyer Evinizdeki Merkür işiniz hakkında korku yaratabilir.

Balık

Bu hafta 15 Ekim’de 8. Evinizde doğacak olan Terazi Yeni Ay’ı sayesinde yeni ortaklar veya aşklar aramaya başlayabilirsiniz. 20 Ekim’de Jüpiter ile Satürn’ün oluşturacakları stresli yarım kare konumu şimdiye kadar gerçekleştirdiğiniz kazançlarınızı konsolide etmenizi gerektirecek. Finansal konularda biraz kuşkucu yaklaşımınız sizi 16 Ekim’de gereksiz harcamalardan koruyacaktır.