Çok sevdiğiniz kişiden ayrıldınız ve sanki hayat durdu, onsuz dönmüyor… Ayrılık acısı nasıl unutulur? makalemizde size bazı önerilerde bulunduk

Öncelikle şunu baştan kabul edin, acı çekmeniz üzülmeniz gayet normal, insan evcil hayvanından ayrıldığında bile üzülür de nerde kaldı sevdiği birinden boşanınca üzülmesin.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (1)

Üzüntünüzü doya doya yaşayın asla içinize atmayın, ağlayın ağlayın ve rahatlayın.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (2)

Düşünce ve duygularınızı kaleme dökmek de sizi rahatlatacak yöntemlerdendir. İçinizden ne geçiyorsa yazın.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (3)

Kırgınlığınızı, üzgünlüğünüzü dışarı yansıtmayın, insanların suçu ne ki, hıncınızı onlardan alacaksınız.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (4)

Şayet üzüntü sizi çok kötü etkilediyse, yemeden içmeden kestiyse, doktorunuza danışıp sakinleştirici ilaçlardan yaralanabilirsiniz.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (5)

Spor endorfin yani mutluluk hormonu salgılatır. Spor yapmak hem bedeninize hem de psikolojinize iyi gelecektir.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (6)

Sevdiğiniz, güvendiğiniz kişilere dert yanmanız, acınızı paylaşmanız da size iyi gelecektir.ayrilik_acisi_nasil_unutulur (7)

Zaman herşeyin ilacıdır, kara gün kararıp kalmaz emin olun, güzel bir şeylerle meşgul olarak, hobi edinerek acı zamanla azalacaktır.