Çok sevdiğimiz, onunla bir ömür hayal ettiğimiz kişi ansızın sizden ayrılma kararı alıyor peki neden? işte erkekler neden terk eder? sorusuna cevaplar…

Sevgi, kadın ve erkeği beraber tutan en önemli kavramdır, sevdiğimiz kişinin her hali bize güzel gelir, fakat arada sevgi bitti mi, karşımızdaki kişinin sözleri, davranışları bizi rahatsız etmeye başlar. Bir erkeğin sizi terk etmesinin en önemli nedeni sizi artık eskisi gibi sevmemesi, kalbinde size ait bir yer kalmamasıdır.

Cinsellik, eşinizin cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyorsanız, beraber olmaktan sürekli bir kaçış içindeyseniz, bu durum da erkeğin sizden soğumasına, sizi terk etmesine neden olabilir.

Dırdır dırdır.. çok konuşan bir kadınsanız, bir süre sonra partneriniz çenenizden rahatsız olmaya başlayacaktır, hele sürekli eleştiren, kolay kolay bir şey beğenmeyen biriyseniz, kısa sürede terk edilmeye hazır olun!erkekler_neden_terk_eder (1)

Sürekli beraberlik…
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler, o kadar çok görüşmüşsünüzdür ki, birbirinizden bıkma noktasına gelmişsinizdir.
Yapışık ikizler gibi bir ilişki de maalesef bitmeye mahkumdur.

Ailesinin sizi istememesi de bir erkeğin bir kadını terk etme nedenlerindendir.
Ailesi, sizle onlar arasında bir seçenek sunduysa ve sizi yeterince sevmediyse
ailesini tercih edip, sizi terk edecektir.

Başka birisi…
Kalp, birini sevmek kişinin kendi elinde değildir.
Sevdiğiniz kişi son zamanlarda sizi arayıp sormuyorsa, görüşmeyi kestiyse, muhtemelen aklında ve kalbinde başkası vardır.erkekler_neden_terk_eder (2)

Kompleksler…
Kompleksli bir kadınsanız ve bu durum sözle davranışlarınıza yansıyorsa, partneriniz
kompleksli bir kadınla artık daha fazla birlikte olmak istemeyebilir.

Evlilik ve bağlanma korkusu
Günümüz erkeklerinde en sık rastlanılan şey uzun süreli flört yaşadığı kişiyle evlenmeye sıcak bakmamalarıdır.
Evliliğin verdiği mesuliyetten korkmak, onu sizden uzaklaştırır.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.