Boşanma, hiç birimizin istemeyeceği kötü son! pembe hayallerle başlanılan masalın kötü bitmesi! boşanma sonrası depresyon nasıl atlatılır? makalemizde boşanmış kadınlar için tavsiyelere yer verdik.

Öncelikle şunu bilin ki insan ilişkilerinde olan geçimsizliklerde yalnızca biri yüzde yüz suçlu değildir, haksızlık oranı değişir. Yapmanız gereken şey ise hatalarınızdan ders çıkarıp ileriki evliliğinizde bunu yapmamaktır.

Boşanma sonrası depresyonu atlatmak için kendinize hobiler edinebilirsiniz, dikiş dikin, fotoğraf çekin, resim yapın tüm bu faaliyetler sizi rahatlatacak, kısa sürede toparlanmanıza yardımcı olacaktır.bosanma_sonrasi_depresyon_nasil_atlatilir (1)

Olaya hep olumlu yaklaşın, evlenmemiş olsaydınız şimdi öyle güzel evlatlarınız olmayacaktı!

Olumlu, olumsuz yaşadığınız her tecrübe sizin direncinizi artırır. Beni öldürmeyen acı güçlendirir sözü meşhurdur. Bardağın dolu tarafından bakın ve böylesi acı bir tecrübenin sizi güçlendirdiğine inanın. Artık hayat sizden korksun!

Boşandım eyvah ne olacak, şimdi ne yapacağım diye kendinizi asla paralamayın!
ilk boşanan siz değilsiniz, son da olmayacaksınız.
Çocuklarınız için güçlü durmalı, moralinizi yüksek tutmalısınız.bosanma_sonrasi_depresyon_nasil_atlatilir (2)

Bundan sonrası için hayatınızı masaya yatırın, geleceğinizle ilgili planlarınızı yapın, hedeflerinizi belirleyin. Hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yön veremez.

Boşanma ardında yalnız kalmamaya dikkat edin. Her ne kadar ben iyiyim sorun yok deseniz de bilinç altınızda ne fırtınalar kopuyordur! sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla buluşup onlarla vakit geçirin, fakat asla konuyu boşanmanıza getirmeyin.
Boşanmaktan bahsetmeniz size üzüntüden başka bir şey getirmez.bosanma_sonrasi_depresyon_nasil_atlatilir (4)

Hayat uzun bir yolculuktur, ve karşınıza yine seveceğiniz kişiler çıkacaktır, artık dikkat etmeniz gereken şey, doğru kararlar vermek, sizin için yanlış kişiyle evlenmemek!

Önünüze bakın, geçmiş geçmiş kaldı, henüz hayattasınız yaşam akıp devam ediyor, bununda yaşanması gerekti, yaşandı ve bitti…

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.