Tatlı heyecanlar paylaştıkça, dallanıp budaklandıkça daha da güzelleşiyor. İlk bakışmalarımızı, aşklarımızı paylaştığımız Kadınlar Kulübü’ndeki evlilik hazırlığı bölümüne ilgi, mevsim itibarıyla tavan yaptı : )

Ramazan’dan sonra düğünler peş peşe olacak. Kimseyi kırmak olmaz. Düğünden düğüne koşturacağız gibime geliyor : ) Yeter ki yuvalarını kuracaklar mutlu ve huzurlu olsunlar.

“Benim de düğünüm var” cevaplarını duyuyorum : ) Güzel gelinlerimiz hazırlıklar ne alemde? Her şey tamam mı? Gelin beraber bir göz atalım. Neler hazır, neler eksik bir gözden geçirin!

Nikah şekerleri

Nikah şekerlerini seçin ve sipariş verin.

love_birds_beyaz_mum_kular_eklinde_nikah_ekerihediyelik_3473_800

Davetiyeler

Davetiye seçimini sakın son ana bırakmayın! Bazen davetiye seçmek ve bastırmak sandığınızdan daha uzun zaman alabilir. Bizce nikah gününüz belli olur olmaz davetiyeleri bastırın ve en az birkaç hafta önce yollayın.

Fotoğraf ve video çekimleri  

Düğününüze çağıracağınız fotoğrafçı, ailelerinizi ve yakın arkadaşlarınızı tanımayacağı için herkesi görüntüleyemez. Bu yüzden herkesi tanıyan biri düğün boyunca fotoğrafçıya yardımcı olursa istediğiniz fotoğraflara daha kolay ulaşabilirsiniz.

Gelinlik

Gelinliğinizin seçimini yapmışsınızdır. Terziniz ile görüşüp, gelinliği nikah tarihinden bir iki gün önce vermesini isteyebilirsiniz.

2016-Gelinlik-Modelleri

Ayakkabılarla deneme yapın

Gelinliğinizin altına giyeceğiniz ayakkabıyı, ayağınızın alışması için evde biraz kullanın. Yüksek topuklu ve dar ayakkabılar düğün gününüzü acılar içinde geçirmenize neden olabilir.

Gelin saçı ve makyajını mutlaka öncede deneyin

Saç modelinizin ve makyajınızın kararını son güne bırakmayın. Kuaförünüzle randevulaşarak, gelin başı için değişik saç modelleri deneyin. Ağır bir makyajdan da mutlaka kaçının. Ayrıca o gece kullandığınız makyaj malzemelerini yanınızda bulundurun.

Gelin çiçeği

Gelin buketiniz için çiçekçi ile en az bir hafta önceden görüşün. İstediğiniz çiçekler hemen bulunamayabilir.

sonbahar_gelin_cicegi_modelleri_2015_2016

Bahşişleri unutmayın!

Bahşişleri önceden hazırlayın. Eğer otel gibi bir mekanda evlenecekseniz, o gece hizmet verecek personel için toplu bir bahşiş de bırakabilirsiniz.

Nikah şahitleri kimler olacak?

Nikah şahitlerinizi seçin ve kendilerine haber verin.

Gelin arabasını süsleyin : )

Gelin arabanızı ve nasıl süsleneceğine karar verin.

554c0cbfef0fe1

Oturma planını yapın

Düğününüz yemekli olacaksa, misafirleriniz için bir oturma planı hazırlayın.

Balayı!

Balayı rezervasyonunuzu kesinleştirin ve bavulunuzu hazırlayın.

Düğün öncesi bakım

Manikür, pedikür, ağda gibi kendi bakımınıza ait olan son işlemleri gerçekleştirin. Hatta rahatlamak için masaj yaptırın.

5e84290b11cdf8a919369508e4bdfa7e1427454114

Düğün günü

Düğün sabahı uzun ve ılık bir banyo ile kendinizi rahatlatın. Saçınızı yaptırın ve giyinmek, hazırlanmak için kendinize bolca vakit bırakın. Muhteşem bir düğün günü yaşayın ve her dakikasının zevkine ayrı ayrı varın : )