Artık sevmediğiniz fakat peşinizi bırakmayan biri varsa, veya ilişkide yaptığınız hataları öğrenmek istiyorsanız, bir erkeği kendinden soğutmanın yolları
yazımız tam sizler için. Burda yazılanları uygulayın. Bir erkek nasıl kaybedilire şahitlik edeceksiniz.

Bir Erkek Nasıl Kaybedilir

Sürekli muhalif olun, şuraya gidelim mi hayır, bunu yapalım mı olmaz, gibi aklınıza ne kadar zıtlaşma cümlesi gelirse söyleyin

Eski defterleri açın, eski sevgilileri hakkında sorular sorun, hatta işi o boyuta getirin ki, aklın hala onda dimi diye tutturun!

Şımarıkça hareket edin, işi abartıp bebek gibi de konuşabilirsiniz. Merak etmeyin az kaldı sizi görmek dahi istemeyecektir.

Surat asın, kapris yapın, hem de durup dururken, ortada bir sebep yokken yapın bunu, gün boyuncada bu modda aynen devam.

Gittiğiniz yerlerde de davranışlarınız ukalaca olsun, garsona tezgahtara havalı havalı davranın, hiç bir erkek burnu yukarda kadın sevmez, yanınızda bile durmak istemeyecektir.

Arkadaşları ve ailesi hakkında sık sık memnuniyetsizliğinizi dile getirin, çoğu erkek annesine çok düşkündür, özellikle annesinden hiç hoşlanmadığını söylerseniz, bu da kapak olur

Sizi arayınca aniden laf sokun… mesela size canım diye hitap ediyorsa, bu kelimeden hoşlanmıyorum, uyuz oluyorum diyip, telefonu yüzüne kapatın.

Görüştüğünüzde tüm kararları ona bırakın, sen nasıl istersen, karışmıyorum, farketmez gibi ne kadar vurdumduymaz ilişkiyi önemsemez tavrınız varsa sergileyin.

Bütün bu yaptıklarınıza karşın hâlâ sizi bırakmıyorsa, bu çocuk sizi seviyor demektir. Onla ömür geçirmeyi kez daha düşünün.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.