Zayıf olmak 2000’li yılların başından beri oldukça moda. Erkekler neden zayıf kadın ister? makalemizde erkeklerin bu arzusunun sebeplerine yer verdik.

Günümüzde moda zayıf olmaktır, basın ve medya yaptıkları algı operasyonu ile zayıf kadın eşittir güzel kadın imajını çizmektedir, bu zihin yönlendirmesinden etkilenmeyen erkek kaldı mı ki?

Zayıf, düzgün fiziği olan bir kadına ne giyse yakışır ve erkek güzel giyimli,
giydiğini yakıştıran eşine baktığında gözleri bayram eder! bu nedenle kilolu kadın yerine zayıf kadınlarla olmak isterler.

Erkekler zayıf kadınları şişmanlara göre daha narin, masum ve çekici bulurlar, yağ dolu bir bedenle olmaktansa çekici zayıf bir fiziği partner olarak seçerler.

Zayıf kadınların beli de incedir ve incel bel en önemli güzellik ölçütlerindendir, erkekte sarılma duygusu uyandırır.

Zayıf kadınları taşıması kolaydır ve onlarla her çeşit seks pozisyonu kolaylıkla denenebilir, erkeklerin zayıf kadın tercihinin en önemli nedenlerinden biri de budur.

Zayıf kadınlar genelde daha güçsüz olurlar ve erkek yanında korunmaya muhtaç bir kadınla olmaktan dolayı kendini mutlu hisseder.

Zayıf bir kadın hele bir de uzun boylu ise dikkat çeker, ve cezbedici görünür, erkek güzel bir kadına sahip olmaktan dolayı kendisiyle gurur duyar ve zayıf bir kadını eşi olarak görmek ister.

İlgili Konular;

Erkekler Neden Minyon Kadın Sever? Tıklayınız

Erkekler Neden Esmer Kadınlardan Hoşlanır? Tıklayınız

Erkekler Neden Sarışın Sever? Tıklayınız

Erkekler Neden Uzun Boylu Kızları Beğenir? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.