İlişkinizin uzun soluklu olması, devam etmesi sizin elinizde! yuvayı diş kuş yapar! erkeklerin sevmediği kadın davranışları hangileridir? makalemizde yapmamanız gereken davranışlara yer verdik. Bu tür davranışlar evliliği bitirip boşanmaya kadar götürebilir

Çok konuşanlar. Hangimiz yerli yersiz boş konuşan birinden hoşlanırız ki?. Erkekleri de en çok rahatsız eden cins kadınlar bunlardır.
Alışveriş tutkusu olan kadınlar da yine erkeklerin sevmediği kadınlardır.
Aklını fikrini yarın ne giyeceği ile bozmuş, sürekli giyim kuşam derdinde olan kadınlar erkekleri gerer ve ondan uzaklaştırır.
erkeklerin_sevmedigi_kadin_tipi (1)
Kıskanç olanlar. Kıskançlık dozunda olduğu sürece makbüldür.
Paranoyakça tutumlar, olmadık şüpheler, sevdiğiniz kişiyi sizden koparır.
Agresif, her an neye kızacağı belli olmayan kadınlar da sevdiğini kendinden soğutma potansiyeline sahip varlıklardır.
Yumuşak huylu, sakin soğuk kanlı kadınlar, çoğu erkeğin eşinde aradığı özelliklerdir.
erkeklerin_sevmedigi_kadin_tipi (3)
Kendini vazgeçilmez sanan, egosu yüksek kadınlar. Sürekli kapris, trip ve kaçınılmaz son terkedilince aslında hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlayanlar.
Çok bilmişlik taslayanlar, herşeye atlayıp görüşünü bildirenler, bilse de bilmese de her konuda fikir ortaya atanlar

erkeklerin_sevmedigi_kadin_tipi (2)
Devamlı somurtan, yüzünde sirke satan kadınlar erkekleri gerer ve bir süre sonra bu kadının yüzünü bile görmek istemezler
Çok makyaj yapanlar, hazırlanması uzun sürenler, tüm düşüncesi görüntüsü olanlar…

erkeklerin_sevmedigi_kadin_tipi (4)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.