Evliliğinizde sorunlar yaşıyor fakat bitirmeyi de çeşitli nedenlerden göze alamıyorsanız evliliğinizinizin bir muhasebesini yapmaya ne dersiniz? Evliliğim nasıl gidiyor testi makalemizde evliliğinizi gözden geçirmenizi sağlayan önerilere yer verdik.

Yeterli Zaman Ayırıyor muyum?
Evlilikle ilgili kendinize sormanız gereken en önemli sorulardan biri partnerimle irtibatım ne derecede? ona vakit ayırıyor muyum? sorusudur.
Ortak anların olması evlilik için önemli yatırımdır. Şunu bilin ki şayet aranızda kopukluklar varsa bu zamanla daha da artıp ve iş mahkeme kapısına kadar gidebilir, bunu önlemek için beraber kaliteli zaman geçirin.

evliligim_bitti_mi_testi (1)Karşımdaki benim için ne derece değerli? onla ilgili miyim?
önemli günlerini hatırlıyor muyum? Ona en son ne zaman hediye aldım?
Ona bir çift güzel söz söylemeyeli ne kadar oldu? tüm bunlar için kendinizi hesaba çekip, evliliğinizin nasıl gittiğini müşahede edebilirsiniz.

evliligim_bitti_mi_testi (2)Eşinizin siz de sevmediği alışkanlıklarınızdan, huylarınızdan kurtuldunuz mu?
Evliliğinizin nasıl gittiğini anlamanın bir yolu da bu sorunun cevabından geçer.
Evlilik sabır, tahammül ve karşılıklı özveri ister.

Eşiniz sizi veya siz eşinizi başkaları ile kıyaslıyor musunuz?
Bu kıyaslama ister fiziksel, ister başarı anlamında olsun tehlikeli sularda yüzmek demektir ve evliliğe büyük zarar verir. Herkes bu hayatta tek ve eşsizdir.
Eşinizi incitmek, üzmek istiyorsanız onu başkalarıyla kıyaslayıp kompleks sahibi yapın!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.