İlişkilerin sağlıklı ve uzun ömürlü olması için karşılıklı sevgi, saygı ve sabır çok önemlidir. Evlilik testi ile evliliğini test et! makalemizdeki soruları kendinize sorup evliliğinizin gidişatının ne yönde olduğu konusunda ipuçları yakalayabilirsiniz.

Her konuda duygu ve düşüncelerinizi birbirinizle rahatça paylaşabiliyor musunuz? yoksa aranızda sürekli bir gizem ve mesafe mi var ?

Ev işlerini paylaşmakta adil misiniz? mesela siz evin işini, temizliğini yapıp, eşiniz dışarıdaki işleri görüyor mu, yoksa sorumluluk sadece bir kişinin üzerine mi yıkılı?evlilik_testi (1)

Onla beraber olunca tatmin olup, zevk alabiliyor musun? yaşadığın cinselliği yemeğe benzetsen, tatsız tutzsuz bir yemek olarak mı tanımlarsın, tadı damağından gitmeyen bir lezzet mi?

Birlikte zaman geçirmekten keyif alıyor musunuz? yoksa olsa da olur mu olmasa da, hatta o yokken daha huzurluyum mu diyorsunuz?evlilik_testi (3)

İlişkinizi götüren en önemli etmeni ne olarak tanımlarsın; çocuklar, ekonomik mecburiyet, sevgi veya hangisi?

Yanında yokken özlüyor musun, onsuz olma düşüncesi sana ne anlam ifade ediyor?

evlilik_testi (2)

Ortak hedefleriniz var mı? yoksa herkes ayrı telden mi çalıyor?

Hayatta vazgeçemeyeceğim dediğin insanlar arasında eşinde var mı?evlilik_testi (5)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.