Eşinizin kendine olan hayranlığı sizi derin düşüncelere mi sevk ediyor?narsist olmasından şüpheleniyor, fakat ona konduramıyor musunuz? narsist erkek özellikleri nelerdir? makalemizde narsist bir erkeğin belirtilerine yer verdik. Narsizm sık rastlanılan davranış bozukluklarındandır ve muhakkak tedavi edilmelidir.

Kendilerini o kadar severler ki, gönüllerinde başkalarına ayıracak sevgi kalmamıştır.
Egoları çok yüksektir, hatta bazıları bu dünyanın kendisi için yaratıldığını, etrafındaki kişilerin piyon olduğunu, başrolün kendine ait olduğunu düşünürler.

Empati yetenekleri gelişmemiştir, üzüntünüzü, sevincinizi ona anlattığınızda ilgilenir görünürlerse aslında ilgilenmezler, kendisini bağlayamayan hiç bir şey kapsama alanlarına girmez!narsist_erkek (1)

Aşırı özgüvene sahiptirler, hiç bir meziyetleri olmasa bile, yapacakları konusunda öyle hayal mahsülü şeyler anlatırlar ki, onu dinlerken şaşar kalırsınız.

Kendilerine hayranlardır, çirkinde olsalar, bunun farkında değillerdir, aynada dakikalarca vakit geçirebilirler.

Geneli kibirlidir, başkasının hiç birşeyini kolay kolay beğenmezler, çünkü en iyisini onlar bilir, en doğruyu onlar düşünür, en en en….narsist_erkek (4)

İnsanların kendilerine hayran olmasını isterler, arkadaşlarını da kendisine özenen ve pofpoflayan kişilerden seçerler. Bu nedenle dostları sınırlı sayıdadır.

Asla özür dilemezler, çünkü onlar hep haklıdır!

Spor yapıp kas yapmaya çalışırlar, metroseksüllerdir, çoğu kendisiyle kafayı bozmuştur.narsist_erkek (3)

Hedefleri başarılı olmaksa, başarılı olduğu konularda kendilerini ballandıra ballandıra anlatırlar, grup başarısı diye bir kavramı kabul etmezler, tüm güzellikleri kendilerine maal ederler.

Dünya güzeli olsanız da bir süre sonra tipinizi beğenmemeye ve sizi eleştirmeye başlarlar, çünkü yanlarına kolay kolay kimseyi yakıştıramazlar.

İlgili Konular

Prens ve prensesler büyüyünce narsist oluyor!Okumak İçin Tıklayınız

Erkeklerde Psikolojik Rahatsızlık Belirtileri Tıklayınız

Eşinizin Psikopat Olduğunu Anlama Yolları Tıklayınız

Kocam Bir Psikopat mı Öğrenmek İçin Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.