Bir kadının yaşamında en mutlu ve mesut günlerinden biri de şüphesiz evleneceği gündür. 2016 en güzel gelinlik modelleri resim galerimizi siz gelin adaylarına gelinlik seçimlerinde yardımcı olmak için hazırladık. Güneşin sıcak yüzünü gösterdiği şu günlerde düğün sezonu da açıldı, akrabalardan, arkadaşlardan, komşulardan bir bir davetiyeler geliyor, herkes sevdiğine kavuşup, dünya evine giriyor. Gelinliksiz bir düğün hayal etmek zor. Saflığın, temizliğin alameti olan beyaz gelinlikler, kadınları adet bir masal prensesine çeviriyor. Siz hiç çirkin gelin gördünüz mü? ne hikmetse hemen hemen tüm kadınlar düğün günü çok güzel gözüküyor, bunda seçtikleri gelinlik modelininde rolü şüphesiz çok büyük. Bedenimize, karakterimiz, kilomuza, boyumuza posumuza uygun doğru gelinliği seçmek önemli. Peki gelinlik seçimi nasıl olmalı? Gelinlik seçerken karar vermeniz gereken şeyler vardır. Gelinliğin eteği nasıl olmalı? prenses, yarı prenses, a kesim gelinlik, balık etek gelinlik, yarı balık gelinlik gelinliğin etek kısımları için seçenekleriniz arasındadır. Yakasında tercihiniz nasıl? hakim yaka, kayık yaka, v yaka, kalp model veya klasik, hangisini seçeceksiniz?
Gelinlik kolu için alternatif modeller ise şunlardır; tam boy kol, japone kol, askılı kol,
atlet tarzı gelinlik, dantel kol, tek askı, vb.
Gelinlik olarak ise; drape, straplez, dantel, savoroski taş işlemeli, renkli, vintage, tül, uzun kollu, kısa kollu ve seçebileceğiniz daha pek çok model söz konusudur.

Gelinlik Modelleri 2016 İçin Tıklayınız

2015 Gelinlik Modelleri İçin Tıklayınız

2016_gelinlik_modelleri (1) 2016_gelinlik_modelleri (2) 2016_gelinlik_modelleri (3) 2016_gelinlik_modelleri (4) 2016_gelinlik_modelleri (5) 2016_gelinlik_modelleri (8) 2016_gelinlik_modelleri (9) 2016_gelinlik_modelleri (10) 2016_gelinlik_modelleri (11)