Biraz ayakkabı modası üzerine konuşalım mı? 2016 yazı ayakkabı trendleri arasında sık sık karşımıza çıkacak sandaletler modelleri biz kadınların gözdesi oldu bile! Hem gündüz hem gece şıklığında rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu sandalet modellerine birlikte göz atalım.

Özgür, şık, rahat, eğlenceli ve seksi sandalet modelleri 2016 yazına damgasını vuruyor!

İşte o modeller…

1- İlk örneğimiz günlük şıklığın sembolü… Kahve tonlarında ki bu şık sandalet rahatlık ve şıklığı bir arada seven kadınların ilk tercihi olacak. Gün içinde rahat hareket etmek aynı zamanda ayakkabı trendlerinden geri kalmak istemiyorsanız böyle bir model tercih edebilirsiniz  :)

foto 1

2016 Sandalet Modelleri

2- Sırada çarpıcı bir model var! Siyah, bilekten zikzak bağlamalı bu ayakkabı ile tüm dikkatleri ayağınızda toplayabilirsiniz. Seçimi iddialı tercihlerden yana olan kadınlar için tercih edilebilecek en doğru örneklerden biri diyoruz. Sizce :)

foto 2

3- Sade şıklıktan yana olan kadınlar için çok ideal bir örnek daha. Özellikle ten rengi bu sandaletler bronz teninizle uyum içinde şıklığınızın tamamlayıcı bir parçası olacak J Rahat, şık ve sade bu sandalet 2016 ayakkabı trendleri arasında yıldız parçalardan.

foto 3

4- Ve tabi ki gladyatör sandaletler! Geçen yaza damgasını vuran gladyatör sandalet rüzgarı bu yaz da devam ediyor. İddialı sevenler için harika bir tercih. Üstelik ‘mini’ kombinlerle harika bir uyum içinde… Sizce de öyle değil mi?

foto 4

5-  “Önce ayak konforum!” diyenlerdenseniz bu sade, rahat, özgür ama bir o kadar da şık model sizin için biçilmiş kaftan J Özellikle gündüz kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parça.

foto 5

6-  Şık, rahat, çok özgür! Bu yaz hepimiz düz sandalet rüzgarına kapılacağız!

foto 6

7-  “Hem rahatımdan hem gösterişimden ödün vermem” diyen kadınlara… Siz de ayak rahatınız ve şıklığınız arasında seçim yapmakta zorlanıyor musunuz? O zaman taşlarla bezeli bu zarif, şık ve rahat sandaleti tercih edin!

foto 7

8-  Yaz renkleri ile cıvıl cıvıl içinizi açacak sandaletleri tabi ki sona sakladık J Pembeler, morlar, turuncular, maviler, yeşiller.. Renkli elbise, şort ve eteklerinizle tamamlayıcı bir parça olarak kullanabileceğinizin bu modeldeki sandeletler de 2016 yazında sık sık karşımıza çıkacak.

foto 8

Peki ya sizin 2016 sandalet modelleri arasında favoriniz hangisi?