Oje ile yapabileceğiniz şey tırnakları boyamakla sınırlı değildir. Oje ile yapabileceğiniz müthiş şeyler resim galerimiz bu konuda size fikir verme amaçlı hazırlanmıştır.
Ojenin asıl kullanım amacı tırnaklara renk verip, çekici bir görünüm elde etmektir.
Oje ile takılarınızın, tel tokanızın rengini değiştirebilir, ipliği iğneden geçirmek için oje sürebilir, şefaf oje sürüp takılarınızın kararmasını önleyebilir, anahtarınızı belirlemek için renk amaçlı sürebilir, ayakkabı tabanlarına renk katabilir, ayakkabılarınızı tamir edebilir, kaçan çorabınızı durdurabilirsiniz.

oje_ile_yapilabilenseyler (1) oje_ile_yapilabilenseyler (2) oje_ile_yapilabilenseyler (3) oje_ile_yapilabilenseyler (4) oje_ile_yapilabilenseyler (5) oje_ile_yapilabilenseyler (6) oje_ile_yapilabilenseyler (7) oje_ile_yapilabilenseyler (8) oje_ile_yapilabilenseyler (9) oje_ile_yapilabilenseyler (10)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.