Pastel tonları zarif ve şık gözükmek isteyen kadınların ilk tercihlerindendir. Pastel renk makyaj nasıl yapılır? pastel tonlarında makyaj önerileri 2015 resim galerimiz bu konuda size fikir verme amaçlı hazırlanmıştır. Pastel tonlarında makyaj yapmak doğru renkleri kombinlemek biraz ustalık ister. Şayet yanlış renklerde pastel tonlarını tercih ederseniz, soluk ve hasta bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Pastel Tonlarında Makyaj Nasıl Yapılır?

  • Pastel makyaj yapmadan önce yüzünüzü güzelce yıkayıp, kurulayın, ardından nemlendirin ve kapatıcınızı uygulayın, böylece kusursuz görünmek için ilk adımı atmış olursunuz.
  • Pastel tonda makyajda kullanabileceğiniz renkler, pamuk şeker pembesi, lila, mavi tonları, açık yeşil vb.
  • Pastel tonlarında makyaj yaparken dudaklarınızda mümkün mertebe abartıdan kaçınıp soft renkler kullanın.
  • Rimel de ise hafif bir maskara uygulaması yapmanızdır. Unutmayın pastel rengi makyajda amaç hafif bir makyajla asil görünümü yakalamaktır.
  • Göz farında ise tercihiniz açık renk tonlarından yana olmalıdır.
  • Açık pembe tonları pastel dudak makyajı için ideal renktir.
  • Allıkta ise tercihiniz yine pembe tonları olmalıdır, yalnız fuşya değil, çok açık pembe sizin için idealdir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

 

pastel_makyaj_nasil_yapilir (1) pastel_makyaj_nasil_yapilir (2) pastel_makyaj_nasil_yapilir (3) pastel_makyaj_nasil_yapilir (4) pastel_makyaj_nasil_yapilir (5) pastel_makyaj_nasil_yapilir (6) pastel_makyaj_nasil_yapilir (7) pastel_makyaj_nasil_yapilir (8) pastel_makyaj_nasil_yapilir (9) pastel_makyaj_nasil_yapilir (10) pastel_makyaj_nasil_yapilir (11) pastel_makyaj_nasil_yapilir (12)

[youtube id=”NNMZT31JUNw” width=”600″ height=”350″]