Tasarımlarındaki farklılık ile tüm gözleri üzerine çeken Tuğba Yazıcı, yıldırım aşkından ilham alarak hazırladığı 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda, bir aşkta olması gereken renk, espri, rahatlık, dayanıklılık, heyecan gibi duyguları tasarıma taşıdı.

İlkbaharın gelmesiyle birlikte canlı renkler tasarımlara da yansıdı. Tuğba Yazıcı’nın oluşturduğu 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki sweatshirt ve eşofmanlar görenleri kendisine aşık ediyor. Dünyayı keşfetmekten zevk alan, kendinden emin ve özgün kadınlara hitap eden Yazıcı, sweatshirt ve eşofmanlarındaki göz alıcı grafik desenler ve canlı renkler ile eğlenceli bir tema sergiliyor. Koleksiyondaki ürünler rahat kesim ve kuplarıyla da dikkat çekiyor.

Bej, yeşil, mavi, turkuaz ve kırmızı gibi doğadan gelen renklerin oluşturduğu koleksiyonlar, Lidyana.com,360-İst.com, Bebek Bonne Boutique’te kendi tarzını yaratmak isteyen kadınları bekliyor.

tugba_yazici_2016_tasarimlari (1) tugba_yazici_2016_tasarimlari (2) tugba_yazici_2016_tasarimlari (3) tugba_yazici_2016_tasarimlari (4)