Her yıl yılbaşı zamanında yayınlanan defileleriyle adından söz ettiren Victoria’s Secret markasının ‘melek’ denilen mankenleri hakkında bir iddia ortalığı karıştırdı.

Victoria’s Secret eski çalışanı, mankenlerin çok zayıf olduğu için fotoğraflarında kadınsı görünmeleri için bilgisayar hileleri kullanıldığını itiraf etti.

İsmini gizleyen eski bir Victoria’s Secret çalışanı, markanın ünlü melekleri hakkında açıklama yaptı. İddiaya göre Rosie Huntington-Whitely ve Alessandra Ambrosio başta olmak üzere meleklere çok miktarda fotoşop uygulanıyormuş.

Kimi manken bilgisayar programı vasıtasıyla fotoğraflarında biraz daha zayıflatılırken çoğuna da daha kadınsı görünecek şekilde yuvarlak kıvrımlar ekleniyormuş.

Sarah takma adıyla açıklama yapan bilgisayar teknisyeni eski çalışan “Modeller sizin sandığınızdan daha zayıf. Bu yüzden fotoğraflarına rötuş uyguluyoruz” açıklamasında bulundu.

Victoria's Secret (2) Victoria's Secret (3)

NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Lily Donaldson walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Taylor Hill/Getty Images)

NEW YORK, NY – NOVEMBER 10: Model Lily Donaldson walks the runway during the 2015 Victoria’s Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Taylor Hill/Getty Images)

Victoria's Secret (5) Victoria's Secret (6)

Kaynak: cosmopolitanturkiye.com