Women’s Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu ) olarak bu sene 23-30 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceğimiz, ‘’5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası’na’’ 23 Ağustos akşamı Marmaris Netsel Marina ve Marina Club Restaurant’ın sponsorluğunda açılış kokteyli ile başlıyoruz. Bu seneki YELKEN ​GEZİ rotamızı Hisarönü Körfezi’ne doğru çevirdik. 26 Ağustos’ta Orhaniye Martı Marinada bir günlük özel yelken etkinliğimizle, mücadele keyfini yaşayıp 29 Ağustos tarihinde yine Netsel Marina ve Marina Club Restaurant sponsorluğunda kapanış yemeği ile haftamızı tamamlayacağız.

Rusya, Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Türkiye den olmak üzere 7 tekne ve yaklaşık 50 kadın yelkenci ile gerçekleşecek organizasyonumuzda yelkenlerimizi Sn. Lale Manço Ahıskalı’nın katkılarıyla meme kanseri farkındalığını arttırmak ve bu hastalıkla savaşan kadınlara destek vermek amacıyla, meme kanserinin uluslarararası sembolü olan pembe kurdeleyle açmaya karar verdik.  “Sail Pink” logolu bayraklarımızla hafta boyunca konakladığımız her koyda etkinliklerimiz olacaktır.

West Marine, Netsel Marina, Martı Marina, Marina Club Restaurant, Columbia ve UK Sail gibi kuruluşların desteği ile gerçekleştirdiğimiz Gezi organizasyonumuzun programı aşağıdaki gibidir.

23 Ağustos – 19:00-21:00 Açılış Kokteyli Netsel Marina, Marina Club Restaurant

24 Ağustos – 10:00 Netsel Marina dan Serçe Limanına seyir

25 Ağustos – Kocabahçe Koyu

26 Ağustos – Martı Marina özel yelken etkinliği ve ödül töreni

27 Ağustos – Bozukkale Koyu

28 Ağustos – Çiftlik Koyu

29 Ağustos – 20:00- 23:00 Kapanış Yemeği Netsel Marina, Marina Club Restaurant

Kadınların daha güzel bir dünya için farklılık yaratacağına inanan bizler, deniz ve yelkenle sınırları kaldırıp, sevgi ve dostlukla çoğalacağız. Sesimizi duyurmak için yapacağınız her türlü katkı için şimdiden teşekkür eder, en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Neslihan Karayel

womensailingschool@gmail.com
Mobile: +90 532 332 95 18

_BRK0259