Üriner inkontinans idrar kaçırma veya istemsiz idrar kaybına yol açan, idrarı kontrol edememe olarak tarif edilebilir. İdrar tutamama bitkisel tedavi için 4 doğal tarif makalemizde bu derdinize deva olabilecek tariflere yer verdik.
Milyonlarca kişide görülebilen bir rahatsızlıktır. Yaşlanma, mesane kaslarının zamanla zayıflaması, ameliyat veya doğum nedeniyle zayıflamış pelvik taban kasları, prostat büyümesi, menopoz, bir aşırı aktif mesane, sinir hasarı, idrar taşları, idrar yolu enfeksiyonları ve kabızlık hastalığın en önemli nedenleri arasında yer alır.

Elma Sirkesi
Kalça, göbek çevresindeki yağlanma mesaneye baskı yaparak idrar tutulmasına yol açar. Elma sirkesi sağlığınız için mükemmel bir tonik olarak çalışmaktadır, bedeninizden toksinlerin atılmasına yardımcı olur, mesane enfeksiyonları ile savaşır ve zayıflamakta da oldukça etkilidir.
1 bardak suya 1-2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun, içine biraz bal katın.
Şifa bulana kadar günde 2-3 kez için.
not: aşırı aktif çalışan bir mesaneniniz varsa bu yöntem sizin için uygun değildir.idrar_tutamama_bitkisel_tedavi_icin_4_dogal_tarif (1)

Cleavers Herb ( Yoğurt otu, yapışkan ot)
Yoğurt otu geleneksel idrar toniğidir ve idrar sorunları tedavisinde yardımcı olur. Özellikle sistit ve aşırı aktif mesane tedavisinde kullanılır. Mesane boyunca yatıştırıcı özellik sağlayarak, idrar yollarını tahrişten korur.
1 su bardağı sıcak suya 2-3 tatlı kaşığı bu bitkiden koyun.
Süzüp günde 3 kez iyileşene kadar için.idrar_tutamama_bitkisel_tedavi_icin_4_dogal_tarif (4)

Rezene Tohumu
1 bardak süte 1 tatlı kaşığı rezene tohumu ekleyin.
1 bardak suya ise 4 yemek kaşığı şeker katın.
Şekerli suyu şeker içinde kaybolana kadar 3-5 dk kaynatın.
Bu şerbetten 2 yemek kaşığı kadar sütlü rezene karışımına ekleyin.
Her gün bunu içmeye devam edin.idrar_tutamama_bitkisel_tedavi_icin_4_dogal_tarif (2)

Bektaşi Üzümü
1 adet bektaşi üzümünü blenderdan yahut rendeden geçirip hamur kıvamına getirin.
İçine 1 tutam zencefil serpin.
1 tatlı kaşığı bal katıp iyice karıştırın.
Her sabah yemekten yarım saat önce bunu tüketin.
4 hafta devam edin.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir

idrar_tutamama_bitkisel_tedavi_icin_4_dogal_tarif (3)