Sistit diye de bilinen idrar yolu enfeksiyonu en sık rastlanılan sağlık sorunlarındandır. İdrar yolu enfeksiyonu bitkisel tedavi yolları makalemiz, size bu hastalığınızdan ilaç kullanmanıza gerek kalmadan şifa reçeteleri sunuyor.
Sistit için şifalı bitkilerden yararlanarak idrar yolu enfeksiyonu doğal tedavi yollarını deneyebilirsiniz  . İdrar yolu iltihabı üretradan giren bir bakterinin böbrek, üreter ve mesane içinde iltihaba neden olmasıyla oluşur. Mesane iltihabına ayrıca çok partner değişimi, idrarı tutma, cinsel hastalıklar gibi sağlık sorunları da neden olur. Bulaşıcı bir durumdur ve başkasına da geçebilir. Sistit doğal çözüm yollarını denemek en akıllıca iştir.

İdrar Yolu İltihabının belirtiler
İdrarar çıkarken yanma
İdrar yapma zorluğu
Karın ve kasık ağrısı
Ateş
Halsizlik
Bulantı
Bedende kırıklık

idrar yolu enfeksiyonu doğal tedavi

idrar yolu enfeksiyonu doğal tedavi

Kızılcık suyu mesane enfeksiyonları için en iyi ilaçtır, bakterilerin hücrelere daha fazla yayılmasına izin vermez. Daha iyi sonuç almak için elma suyu ile kızılcık suyubnu karıştırıp için.

5 adet lotus yaprağı, 5 adet pembe gül yaprağını 1 bir bardak suda kaynatın.
Suyunu süzün ve bunu hergün için.

İdrar Yolu Enfeksiyonuna Kesin Çözüm Bitkisel Çaylar ve Diğer Doğal Yollar İçin Tıklayınız

1 tatlı kaşığı karbonatı bir bardak suya koyun ve bu solüsyonu hergün günde bir kez için. Karbonatla hazırladığınız bu karışım yanmaya neden olan asidi kontrol ederek, sizi rahatlatır.

İdrar oranını artırıp, mesaneyi temizlemek için bir bardak suda kişniş tozu kaynatın,bunu günde 2 kez için.

Havuç tohumu da bu enfeksiyon için en iyi bir tedavi yollarındandır. Ya çiğ olarak yiyin ya da 1 bardak suda bu tohumları kaynatın.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.