Fitness ve Spor Merkezleri, sağlıklı ve kaliteli yaşam sürmek için fitness, step, aerobik, plates, vücut geliştirme (body building), masaj ve kardio çalışmaları yapmak, sağlıklı bir şekilde form tutmak, kilo almak ya da vermek isteyenlerin uzmanlar kontrolünde sağlıklı çalışmalarını sağlayan bir çok merkez Kocaeli’nde bulunmaktadır.

Kocaeli'de Fitness ve Spor Merkezleri | 1

Spor merkezlerinde

fitness
step
aerobik
plates
vücut geliştirme
masaj
kardio
kilo alma veya verme
sauna
yüzme
aikido
tenis

gibi çok geniş bir alanda çalışmaları yapılabilmektedir.

Kocaeli’de ki Fitness ve Spor merkezlerinde, nezih bir ortamda, uzman hocalar eşliğinde, sadece bayan ve bay-bayan çalışma alanlarında profesyonel bir çalışma ortamı bulacak, kişiye özel programlarla, kendiniz için en doğru çalışma şeklinizi belirleyecek ve istediğiniz vücut ve sağlığa size en uygun ve en doğru şekilde sahip olacaksınız.

Fitness ve Spor merkezleri gelen sproculara en iyi şekilde hizmet vermek üzere ; kaliteli müzik yayını, duş ve sıcak su, temizlik vb. spor sırasında gerekli olan temel ihtiyaçlar merkezler tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca sıcak ve soğuk içecekler servisi ile gelen sporcular, çalışma sırasında alması gereken sıvı ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmekteler.

Vücut geliştirme (body building) çalışmaları için gelen sporcular, istedikleri taktirde ek protein ve aminoasit desteğini de karşılayabilirler.

Hergün saat 09:00-23:00 arasında hizmette olan spor merkezleri gün ve saat sınırlaması olmaksızın faydalanabilirsiniz. Spor merkezlerinde bulunduğunuz sürece sizinle ilgilenecek bir antrenör bulacaksınız.

Örnek olarak Fitness çalışması programı ;

Her müşteri çalışacağı birimler hakkında satış temsilcilileri aracılığıyla gym cardio bölümlerine yönlendirilir. Buradaki eğitmenlerimiz tarafından bilgilendirerek aktivitelere başlatılır.

İlk randevuda öncelikle üyenin ölçümleri ( kas, yağ vb. gibi ) yapılır. Daha sonra welless expert sistemine kaydı yapılan üyenin kimlik bilgileri, üyeliğinin başlangıç tarihi, bu tarihteki değerleri ve sağlık durumuyla ilgili tüm ayrıntılar her eğitmenin görmesi için sisteme kaydedilir. Ayrıca kişinin aerobik kapasitesi hakkında bilgi almak için performans testleri yapılır, test sonuçları sisteme girilir.

İlk program: üyemiz ilk randevusunda tüm eğitmen ekibiyle tanıştırılır. Sporium içinde uygulanan aktiviteler programlar, ekipmanlar ve kendisinin kullanacağı aletler hakkında bilgi verilir.

İlk fitness programı kişinin kardiovasküler kapasitesini ölçmek amacıyla aerobik test yapılmasıyla başlar, daha sonra testtin sonucuna göre kişiye 3 ile 4 haftalık gym cardio programı hazırlanır

İkinci program: üye 4 haftalık programın sonunda eğitmeniyle tekrar randevulaşır ve yeni çalışma programına başlamadan önce “maksimal” güç testi yapılır.
Test sonucunda göstermiş olduğu performansa göre aletli çalışma programımız eğitmenimiz tarafından en ince ayrıntısına kadar gösterilir. Çalışma sırasında her ay uygulanan bütün testlerle üyenin gelişim grafiği takip edilir. Üye programı her yenilediğinde eğitmeniyle ortak hareket edilip randevuları ayarlanarak, antrenman programlarına eğitmenin direktifleri doğrultusunda devam edilir.

Kocaeli’de Spor Merkezi ve FitnessLife yukarıdaki koşulları hemen hemen tam sağlayan ender spor salonlarındandır.