Kimileri kilo vermek için uğraşır, kimileri ise kilo almak için. Hepimizin derdi ayrı : ) Ancak her konuda yardımlaşma ve desteğin sürdüğü Kadınlar Kulübü’nde her derde çözüm var!

Önce şu malum üçlüyü yasaklatmak isteyenler el kaldırsın; sıska, cılız, zayıf!!! Zayıflık yüzünden hayata küsecek duruma gelenlere, kilo almaya çalışan kadınlar özgüven aşılarken, kilo vermeye çalışanlar ise imreniyor. “Ayh ne kadar zayıfsın, çok güzel” denilse de çıldıranlar yok mu aramızda? Hayat bu kadar enteresan işte…

Bir randevusu istediği gibi geçmeyen ve zayıf olduğu için beğenilmediğini düşünen arkadaşlarımıza biz; kadınlar destek oluyoruz… Bir üyemizin dediği gibi onlara diyoruz ki; “Pes etmeyelim! Birlikte kilo alalım” : )

Biz de mağaza mağaza gezerek, uygun beden arıyoruz!

Kilo vermek isteyenler sanıyor ki uygun bedende kıyafet bulmak için saatlerce sadece kendileri dolaşıyorlar! Kilo vermek isteyenlerin yaşadığı uygun beden sorununu, zayıflar olarak bizler de yaşıyoruz. İkisi de çok benzer aslına bakarsanız; ama kilo almak isteyeni yine kilo almak için uğraşan başka bir kadın anlıyor.

fft99_mf5325482

Metabolizma, yağı ezer geçer

Kilo vermek isteyenler yağlar ile kilo almak isteyenler ise metabolizmaları ile savaşıyor. Sizce hangisi daha zor? Bir üyenin dediği gibi; “metabolizmam taramalı tüfek kadar hızlı olmasa” : ) Her şey daha kolay olurdu değil mi? Neyse ki Kadınlar Kulübü var : )

kilo_almak_icin_puf_noktalari_b

Her şey 40’lı 50’li kilolardan kurtulmak için!

Kilo almak isteyen kadınlar olarak birbirimize hem umut veriyoruz hem de kilo aldıracak tavsiyelerde bulunuyoruz. 40’lı ve 50’li kilolardan kurtulmak için iştah açacak besinleri denemeyi de ihmal etmiyoruz. Birbirimize besin, diyet ve diyetisyen tavsiyeleri vermekten de geri kalmıyoruz tabii. Ancak bilinçli kadınlar olduğumuzda doktora giderek, gerekli kontrollerden geçmenin gerektiğinin de her zaman altını çiziyoruz. Tıpkı bir yaşam koçu gibi : )

health-benefits-of-sex-s12-weight-loss

“Çok doydum” diyoruz da gerekli kaloriyi aldık mı?

Neden bir yaşam koçu gibi dedim sizce? Kalori programları dahi öneriyoruz. Çünkü bazen az yesek de çok yemişiz gibi geliyor bize ve “Çok doyduk” diyip sofradan kalkıyoruz. Ancak kalori programları ile ne kadar yediğimizi ve ne kadar yememiz gerektiğini takip edebiliyoruz.

kilo-almak-için-ne-yapılmalı

Vücut kıvrımları için spor zamanı!

Yememizi ve içmemizi kontrol altına aldıktan sonra sıra geliyor spora. Kimi bacaklarını kalınlaştırma derdine düşüyor, kimi ise güzel bir popoya. Ama herkes kıvrımlı bir vücut istiyor! Bunun için hangi bölge için hangi hareketleri yapmamız gerektiğini araştırıyoruz ve birbirimize spor salonları da öneriyoruz!

hizli-kilo-vermek-icin-spor-yaparken-dikkat_18052011115324

İşimizi her zaman sağlama alıyoruz. Biz; kadınların yapamayacağı şey yok!