ISHRS ( Uluslararası Saç Restorasyonu Cerrahisi Derneği) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası saç kongresi bu sene onlarca farklı ülkeden yüzlerce doktorun katılımıyla Amsterdam’da gerçekleşti. Dünyanın en başarılı saç cerrahlarının ağırlandığı kongrede bu sene her ülkeden bir doktor kendi dilinde Hipokrat yeminini tekrarladı.

Saç ekimindeki gelişmeleri takip ederek daima kendini yenilemeyi amaçlayan Transmed Saç ve Kozmetik Cerrahi Kliniği ulusal ve uluslararası tüm kongre ve seminerlere katılmaktadır. saç ekimi alanında dünyanın en önemli kurumu olan ISHRS’nin düzenlediği kongrede hazır bulunan Transmed Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı Türkiye’yi temsil hakkı ile onurlandırıldı. Bu görkemli yemin töreninde tek kadın katılımcı olarak yer alan Dr. Melike Külahçı ülkesini temsil etmekten duyduğu gururu dile getirdi.

Hollanda’nın Amsterdam kentinde düzenlenen 17. Saç Cerrahi Birliği Kongresinde dünyaca tanınmış saç cerrahları, en gelişmiş saç nakli teknikleri, ameliyat materyalleri ve saç nakil şekilleri hakkında bilgiler verdiler.

ISHRS

Soldan saga: Dr. Loek Habbema (Flemenkçe); Dr. Sanjiv Vasa (Hintçe); Dr. Melike Kuelahci (Türkçe); Dr. Ali Abbasi (Farsça); Dr. Sungjoo Tommy Hwang (Korece); Dr. Damkerng Pathomvanich (Tayland dili); Dr. Vincenzo Gambino (İtalyanca); Dr. Kuniyoshi Yagyu (Japonca); Dr. Francisco Jimenez (İspanyolca); Dr. Ibrahim Abu Ghoush (Arapça); Dr. Bertram Ng (Çince); Dr. Jerzy Kolasinski (Lehçe); Dr. Yves Crassas (Fransızca); Dr. Carlos Uebel (Portekizce); Dr. Frank Neidel (Almanca); Dr. Bill Parsley (İngilizce).