Safiye ve Faik Alo ile İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR | 1

Bir evi çekip çevirmek bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji istiyor. Alışveriş, yemek, temizlik ve tabii ki çamaşır! Çamaşır yıkarken karşılaşılan sorunlar sadece, ufak lekeler değil.

PEKİ YA BUNLAR NE OLACAK?

 

camasir-makinesiİÇİNDE NE İŞLER DÖNER O MAKİNENİN!

Banyodan bir ses gelir. Tak tak tak! Çamaşır makinesinin içinde bir yabancı, döner durur. O bozuk para kimin cebinde girmiştir yasak bölgeye? Kimse üstlenmez : ) Siz de program bitene kadar hortuma kaçmasın diye dua eder beklersiniz. Hayat zor.

camasirsepetimendilCEPTE MENDİL KALDI, SİLKELEME ZAMANI!

Ah o mendili unutmayı alışkanlık haline getirirler. Tabi silkelemek de size düşer. Bir de yerleri süpürün tamamdır.

coraplarTEK ÇORAPLARI SAKLASAK MI SAKLAMASAK MI?

Çift girer, tek çıkar o çoraplar. Gizemini kimse çözemez. O teki kayıp çoraplar atsan atılmaz, saklasan saklanmaz. Atsan teki bulunur, saklasan öbür tekini Müge Anlı gelse bulamaz. En iyisi çorap hiç almayın.

dortSABAHA KURUR MU TELAŞI

Yarın eşinizin önemli bir toplantısı vardır ve o gömleğini giyecektir. Ya da çocuğunuzun okul pantolonu haftanın ilk günü için gereklidir ve son gün istemiştir yıkanmasını. İşte o zaman alır sizi bir “Yarına kurur mu” telaşı. Anne olmak zor zanaat.

utuBUNLARI KİM ÜTÜLEYECEK?

Çamaşırları makineye koydunuz. Çoluk çocuk duşunu alacak ve son çamaşırları da makineye yerleştirince makineyi çalıştıracaksınız. Fakat bazı ev sakinleri makineye öyle bir son vuruş yapmış ki makineyi sağ olsunlar ağzına kadar doldurmuşlar!.. Dünyayı yıkayacaklarını umdukları makineyi çalıştırdınız. El mahkum. Peki şimdi bunlara kaç ütü lazım?

kadintshirtBÜTÜN ÇAMAŞIRLAR PEMBE OLDU!

Renkli ve beyazlar için ayrı çamaşır sepetiniz var. Ancak çamaşır sepetinin ikisini de bir görenler var evde. Beyazları makineye attınız. Yıkandılar ve çamaşırları çıkardınız! Tüm çamaşırlar pembe bir bluz yüzünden pembe! Eşinizin gömlekleri, iç çamaşırları pembe! Bakalım beğenecek mi : )))

SİZ TÜM BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRKEN, ÖN İŞLEMİ HAYATINIZDAN ÇIKARAN, GÜÇLENDİRİLMİŞ FORMULÜ İLE ZAHMETSİZ VE ZAMANINIZI ÇALMAYAN

ALO KAR ÇİÇEĞİ TOZ DETERJAN’I

HAYATINIZA KATMAYA NE DERSİNİZ?

safiye-faik

ALO’YA İZİN VERİN Kİ SAFİYE VE FAİK ÇİFTİ GİBİ HAYATINIZ DEĞİŞSİN. SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAF PAYLAŞMAK İÇİN STÜDYODA FOTOĞRAF ÇEKİLMEYİN : ))

ALO’NUN DEĞİŞEN ÜRÜN FORMÜLÜ VE YENİLENEN PAKETİ İLE ‘ZAMANIN’ KIYMETİNİ BİLENLERDEN OLUN.

saat

HEM %100 ALO BEYAZLIĞI SAYESİNDE ÇAMAŞIRLARINIZI GURURLA ASIN HEM DE SEVDİKLERİNİZE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRIN!

100% ALO BEYAZLIĞI SAYESİNDE SAFİYE VE FAİK’İN ERTELENMEYEN PLANLARINA TANIKLIK EDİN!

Satın Al