Sayfa: 1/3 123 SonSon
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İstihare - Beyaz ve Mavi

  1. Konu Sahibi : Sensible #1

    İstihare - Beyaz ve Mavi

    Selam kizlar yorumlariniza ihtiyacim var

    ben 4 kere istihare namazina yattim, rüyalarim hep güzeldi ama renk görmedim hic, taki dün geceye kadar.

    Dün gece yine istihare namazi kildim.Rüyamda parlak beyaz bir giris kapisi gördüm hatta cok beyaz olmasi rüyamdada dikkatimi cekmisti. Kapi bir evin giris kapisiydi ve kapaliydi.

    Sonra sabah 5 gibi uyandim, kalktim su ictim, tekrar yattim, bu seferde bir pastaneye gidiyorum, arkadaslarim gelecekmis, bende pasta alacakmisim, renkli ve birde sadece mavi bir pasta var, rekliden istiyorum ben pastaci adam diyorki bak mavi olanida güzel ondanda vereyim tamam diyorum.

    Bu rüyami yorumlayabilen var mi?


  2. Konu Sahibi : Sensible #2
    Giriş tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    3,652
    merhaba canım , ruyan çok guzel ve hayırlı
    istiharede renklerın anlamlarını bılıyorsundur sanırım az çok..
    ruyada beyaz, mavi,yesil,aydınlık pembe gibi renkler gormek hayra..
    ancak ruyanda kırmızı,siyah,alacalı renkler , kapkaranlık odalar vs.. bunlarda kotuye işarettir..
    bu arada ruyandakı evın kapısının rengi neydı acaba hatırlıyomusun ?
    kısacası neye niyetle yattıysan dogru yoldasın ,iş içinse olcak,hayırlı ir kısmetın var demek :1hug:
    Hayırlı olsun a.s.

  3. Konu Sahibi : Sensible #3
    Canim kapinin rengi beyazdi. Hatta dikkatimi cekmisti beyazligi. Ama kapi dis kapisi oldugu icin kapaliydi, yani acik degildi kapi. Sadece kapinin kendi ve kapinin cevresi beyazdi, hatta cerceve gibi birsey vardi duvarlarda mozaik taslar gibi onlarda böyle bej ve turuncu gibiydi ama daha cok beyaz hakimdi.
    Sevdigim icin yatmistim evlenmemiz hayirli olacak mi diye.

  4. Konu Sahibi : Sensible #4
    Giriş tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    3,652
    bana sorcak olursan süperr olcak a.s
    Allahım sana ruyanda gostermıs evet tatlım hayırlı olacak beyaz kapı, bej renklerı turuncu.. hayra alamet , Allah tamamına erdırsın canım a.s.

    bende yattıgımda seninkine benzer bişey gormustum bide bi adamı (eşim) , ama ruyaya ben tanısmadan 8ay once gormustum :)))

    Rabbim bi yastıkta kocatsın szileri canım..
    eger emın deilsen bu gecede ayt istersen.. bende istihare namazsını kıldım,duasını okudum sonrada kıbleye donuk sag tarafa yatmıstım .. bidee iicne gormek içnide basımı ortmustum :))) tam ve net gordum hatta gozumu actım ruyamdan uyandım hala bakıo ozaman da çok korkmustum :))) ayy anım geldı aklıma anlatayaım dedım kusura bakma canım :1hug:

  5. Konu Sahibi : Sensible #5
    Alıntı abba kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    bana sorcak olursan süperr olcak a.s
    Allahım sana ruyanda gostermıs evet tatlım hayırlı olacak beyaz kapı, bej renklerı turuncu.. hayra alamet , Allah tamamına erdırsın canım a.s.

    bende yattıgımda seninkine benzer bişey gormustum bide bi adamı (eşim) , ama ruyaya ben tanısmadan 8ay once gormustum :)))

    Rabbim bi yastıkta kocatsın szileri canım..
    eger emın deilsen bu gecede ayt istersen.. bende istihare namazsını kıldım,duasını okudum sonrada kıbleye donuk sag tarafa yatmıstım .. bidee iicne gormek içnide basımı ortmustum :))) tam ve net gordum hatta gozumu actım ruyamdan uyandım hala bakıo ozaman da çok korkmustum :))) ayy anım geldı aklıma anlatayaım dedım kusura bakma canım :1hug:

    Estagfurullah canim ne demek, benimde hosuma gidiyor böyle gercek hayatta yasanan seyleri dinlemek, ne kadar hos birsey, Allah'in isi iste:)) Allah'im bozmasin mutlulugunuzu, huzurunuz daim olur insAllah.

    Bu arada bende bu gece tekrar yatmayi düsünüyorum.
    En sIkIntili anlarimda Rabbim yetisiyor imdadima, sükürler olsun.

    Bu gecede yatip durumu bildircem.

    Sevdigimede söyledim dene diye,¨güldü dedi ben eminim ama senin soracak kimsen yok, bu konularda tecrübesizsin denemen iyi olmus ama ben kizlari tanirim senden eminim dedi, keske onuda ikna edebilsem, nuh diyor peygamber demiyor:)

    yorumlarin icin cok tesekkür ederim canim öpüyorum seni

  6. Konu Sahibi : Sensible #6
    Giriş tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    3,652

    I love KK

    Alıntı Sensible kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Estagfurullah canim ne demek, benimde hosuma gidiyor böyle gercek hayatta yasanan seyleri dinlemek, ne kadar hos birsey, Allah'in isi iste:)) Allah'im bozmasin mutlulugunuzu, huzurunuz daim olur insAllah.

    Bu arada bende bu gece tekrar yatmayi düsünüyorum.
    En sIkIntili anlarimda Rabbim yetisiyor imdadima, sükürler olsun.

    Bu gecede yatip durumu bildircem.

    Sevdigimede söyledim dene diye,¨güldü dedi ben eminim ama senin soracak kimsen yok, bu konularda tecrübesizsin denemen iyi olmus ama ben kizlari tanirim senden eminim dedi, keske onuda ikna edebilsem, nuh diyor peygamber demiyor:)

    yorumlarin icin cok tesekkür ederim canim öpüyorum seni
    ayy fıstıgım benım çok sağol , aminn
    senınde mutlulugun daim olsun şimdiden, Rabbim hayra erdirsirsin :Saruboceq:
    birbirinize guvenmenız çok guzeell a.s özellıklede sevdıgının sana guvenmesı tatlımm :lepi:
    bu gecede insallah guzel seyler gorceksın hihoyyyt :1hug:

    erkekler inanmaz böyle şeylere aslında inanmaz gibi gorunurler bide bizlerle dalga gecerler :oklava: ama bizlerden daha çok inanırlar yerimseniben

    benım durum biraz vahımdı , babam karsı çıkmıstı bende 4444 tane selatun tüncina okumustum , bunuda demıstım ne dedi bana biliomusun ''uctun mu uctun mu'' uyuss ben ona dahası ıkımıze okudum , heruf benle dalga gecıoo :mymeka:

    neyse :roflol: konu konuyu acarken senın konundan dısarı çıkmayalım dimi ;-)
    hersey gonlunce olsun tatlım... sevdiginle sana mutluluklar dilerim
    yarında iyi sonucla beklıyorum seni ;-) :-)
    Düzenleyen: KIZILCIKLI Düzenleme Tarihi : 20-01-2009 Düzenleme Saati :18:21

  7. Konu Sahibi : Sensible #7
    Alıntı abba kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    ayy fıstıgım benım çok sağol , aminn
    senınde mutlulugun daim olsun şimdiden, Rabbim hayra erdirsirsin :Saruboceq:
    birbirinize guvenmenız çok guzeell a.s özellıklede sevdıgının sana guvenmesı tatlımm :lepi:
    bu gecede insallah guzel seyler gorceksın hihoyyyt :1hug:

    erkekler inanmaz böyle şeylere aslında inanmaz gibi gorunurler bide bizlerle dalga gecerler :oklava: ama bizlerden daha çok inanırlar yerimseniben

    benım durum biraz vahımdı , babam karsı çıkmıstı bende 4444 tane selatun tüncina okumustum , bunuda demıstım ne dedi bana biliomusun ''uctun mu uctun mu'' uyuss ben ona dahası ıkımıze okudum , heruf benle dalga gecıoo :mymeka:

    neyse :roflol: konu konuyu acarken senın konundan dısarı çıkmayalım dimi ;-)
    hersey gonlunce olsun tatlım... sevdiginle sana mutluluklar dilerim
    yarında iyi sonucla beklıyorum seni ;-) :-)

    Cok sagol canimsin, Allah herkesi güldürsün, insanlari cok seviyorum ve hickimsenin üzülmesini istemiyorum bu yüzden Rabbim her cifte saglik, mutluluk ve huzur versin - AMIINN..

    Canim dogru söylüyorsun, erkeklerde hep o vardir, böyle seyleri pek takmazlar, ama seninde dedigin gibi belkide inaniyorlar ama inanmiyoruz ayaklarina yatiyorlar:))

    Uctun mu demisti hasırnaşık şey
    Ay benimde yapmadigim kalmiyor valla, durumum aynen seninki gibi annem ve kardesim karsi cikiyor, tanimiyoruz elin oglu kimdir nedir diye. Babamin haberi yok henüz.

    Insallah bugünde cok hayirli rüyalar görecem, bende eminim ama iste Allah katindanda bir destek bekliyorum, Allah herseyin hayirlisini versin cümlemize insallaha.s.:Saruboceq:

  8. Konu Sahibi : Sensible #8
    sensiblecım beyaz kapı hayra işaret ama kapalı olması aklımı kurcaladı. bazıları renge bazıları görülen şeye göre yorumluyorlar istihareyi çünkü. acaba hayırlı ama vakti var demek midir? istihareden çok istişare önemli derler, başkalarının fikirlerine de kulak vermelisin. 7 güne tamamla bakalım, hakkında hayırlısı olsun.

    bide bişey diycem dini konularda çok bilgili birine sormuştum ben. seni istemeye geldiler mi dedi, o zamanlardada öyle bişey yyoktu ortada, hayır dedim. o zaman fal gibi olur dedi, istesinler niyet etsinler sonra yatarsın dedi. tabi ben yatamadım, eğer kötü çıkarsa ayrılamam da günaha girerim diye.

  9. Konu Sahibi : Sensible #9
    birde ben yorumlamak istedim kapının kapalı olması kafa kurcalayıcı ama beyaz görmen çok güzel
    gelelim mavi pastaya mavi görmek zamandır yani biraz zamanınız olabilir dilediğin şey için ya da biraz zamana bırakman hayırlı olacaktır..
    hayırlısı olsun...

  10. Konu Sahibi : Sensible #10
    Giriş tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    3,652
    Alıntı kahvekolik kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    sensiblecım beyaz kapı hayra işaret ama kapalı olması aklımı kurcaladı. bazıları renge bazıları görülen şeye göre yorumluyorlar istihareyi çünkü. acaba hayırlı ama vakti var demek midir? istihareden çok istişare önemli derler, başkalarının fikirlerine de kulak vermelisin. 7 güne tamamla bakalım, hakkında hayırlısı olsun.

    bide bişey diycem dini konularda çok bilgili birine sormuştum ben. seni istemeye geldiler mi dedi, o zamanlardada öyle bişey yyoktu ortada, hayır dedim. o zaman fal gibi olur dedi, istesinler niyet etsinler sonra yatarsın dedi. tabi ben yatamadım, eğer kötü çıkarsa ayrılamam da günaha girerim diye.
    merhaba arkadasım , bişey dikkatımı cektı .. dini çok olan kımse yanlıs soylemıs bu fal yerıne gecmez .. sonucta arkadas niyet etmıs hayır mı sermı niyetıne yatmıs , yanı sonucta biri var ortada... a.s

Sayfa: 1/3 123 SonSon

Benzer Konular

  1. istihare namazı :S
    By eRVaNaS in forum Rüya Yorumları
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 15-04-2014, 23:02
  2. Bu istihare rüyasını yorumlayacak var mı?
    By deniz_güneş in forum Rüya Yorumları
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 18-08-2010, 17:51
  3. Trois Couleurs - Mavi - Beyaz - Kırmızı
    By joey in forum Sinema & Tiyatro
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 03-03-2010, 13:32

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.