İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Tabi ki ilgimi çeker. Eğer sakıncası yoksa bahsettiğiniz kişinin iletişim bilgilerini özel mesajla gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim ilginiz için.İyi akşamlar

pandora2, ben aysel hanımın kardeşi ile görüştüm, hem çok uygun hem de aynı sistemle çalıştıklarını söyledi. ben haftaya görüşmeye gideceğim, aysel hanıma da çok teşekkür ederim burdan, hala özel mesaj atamıyorum. sen görüştün mü?
 
kızlar bu arada genital bölgeye yaptıran ve yaptırırken uyuşturucu iğne kullanan var mı? zararı olabilir belki diyorlar ama birkaç sefer ilk başta kullanılabilir belki? gül hanım uyuşturucu iğne yapıyor mu mesela, gidenler biliyor mu??
 
-herkes öncelikle burayı okudugu için burayada yazmak istedim-
Arkadaşlar benim sorularım olacak;
Ben yüz bölgemdeki tüylerle bundan 6 sene falan önce oynamaya başladım. ılk olarak kaşımı alan bayanın "cildin cok parlak görünür, ağda ölü tabakayı alır" vaadleriyle sir yaptırdım yüzüme. Sonra bi baktım düzgün çıkmıyo tüylerim ve ben sürekli yüzümü ağdalamak zorunda kaldım. Bu süreçte tüylerim yayıldı ve bi an geldi bari lazer yaptıriim de toptan kurtuliim diip bi 6-7 ay da lazere gittim. Ama bu sefer sonuç daha da rezil oldu boynuma falan yayıldı. Kalınlaşanlarla birlikte ince ince ama sık sık tüylenmeler de oluştu. Sonra tekrar ver elini ağda.. En son gecen sene ailemin yanına gittiğimde bi 3 ay kadar iğneli epilasyona gitmiştim, ama devam edemediğim için bi sonuç almamıştım tam. Ki sonra istanbula döndüğümde uygun epilasyoncu bulamayınca kendi kendime yüzüme sir ağda yapıyodum. Şimdiyse yine iğneli epilasyona başladım. Şımdi sorum su: bu kadar işlem gören direnç kazanan tüylerimden gerçekten kurtulabilirmiyim? Bunun ortalama süresini vermeye kalksak ki yüz için bunun uzun oldugu söyleniyor ne kadar olur? Ne kadar zaman sonra ve ne biçimde bi değişiklik görmem lazım bu tüylerde?
 
pandora2, ben aysel hanımın kardeşi ile görüştüm, hem çok uygun hem de aynı sistemle çalıştıklarını söyledi. ben haftaya görüşmeye gideceğim, aysel hanıma da çok teşekkür ederim burdan, hala özel mesaj atamıyorum. sen görüştün mü?

lsls ,ben aysel hanımın kardeşi ile henüz görüşmedim.Yüzümde ki kabuklar döküldü ama kırmızı lekeler kaldı.Öncelikle onların iyileşmesini bekliyorum.Sonrasında görüşmeye gideceğim.büyük ihitmal sen benden önce gidiceksin, gittiğinde bilgi verirsen sevinirim.
 
arayacağım gitmeden önce, haftaya gitmek gibi bi niyetim var ama olmazsa en kötü öbür hafta görüşmeye gideceğim.
 
-herkes öncelikle burayı okudugu için burayada yazmak istedim-
Arkadaşlar benim sorularım olacak;
Ben yüz bölgemdeki tüylerle bundan 6 sene falan önce oynamaya başladım. İlk olarak kaşımı alan bayanın "cildin cok parlak görünür, ağda ölü tabakayı alır" vaadleriyle sir yaptırdım yüzüme. Sonra bi baktım düzgün çıkmıyo tüylerim ve ben sürekli yüzümü ağdalamak zorunda kaldım. Bu süreçte tüylerim yayıldı ve bi an geldi bari lazer yaptıriim de toptan kurtuliim diip bi 6-7 ay da lazere gittim. Ama bu sefer sonuç daha da rezil oldu boynuma falan yayıldı. Kalınlaşanlarla birlikte ince ince ama sık sık tüylenmeler de oluştu. Sonra tekrar ver elini ağda.. En son gecen sene ailemin yanına gittiğimde bi 3 ay kadar iğneli epilasyona gitmiştim, ama devam edemediğim için bi sonuç almamıştım tam. Ki sonra istanbula döndüğümde uygun epilasyoncu bulamayınca kendi kendime yüzüme sir ağda yapıyodum. Şimdiyse yine iğneli epilasyona başladım. Şİmdi sorum su: bu kadar işlem gören direnç kazanan tüylerimden gerçekten kurtulabilirmiyim? Bunun ortalama süresini vermeye kalksak ki yüz için bunun uzun oldugu söyleniyor ne kadar olur? Ne kadar zaman sonra ve ne biçimde bi değişiklik görmem lazım bu tüylerde?

cerenceus ben bu konuda bilgi vemek istedim tüylerinden kurtulabilirsin ama sabırlı olman gerekiyor bu konuda bırakıp başlamışsın iğneliye son başladıktan sonra kaç seans yaptırdın yüzde eğer kıl kalınsa aynı kıl köküne en az 5 yada 6 defa girilmesi gerek ama dediğim gibi bu kılın kalınlığına bağlı ayva tüyleri daha çabuk biter. kılları görmeden ezbere çok fazla bilgi vermek yanlış olur nasıl değişiklik görmen gerektiğine gelince en az 2 seas sonra yani aynı kıl köküne ikinci defa işlem yapıldıktan sonra çıkışı daha yumuşak olmalı her seasta kılların tüye dönüştüğünü görmelisin bu şekilde göremiyorsan eğer uygulama başarısız demektir o zaman boşa kürek çekiyosundur hem para hemde zaman kaybı birde kabuk ve iz cabası aslında olmaması gerek ama burda bri kaç uzman haricinde hepsi kabuk olmasını normal karşılıyor ciltte herhangi bir ilaç kullanılmamışsa ve ciltte kuruluk yoksa iz olmaması gerek süreye gelince eğer ekimde başlamışsan nisanda baya baya bitmiş olması gerekiyordu tüylerin eğer kalınsa:umursamaz: en az 3 seans düzenli gitmişsen ve hiç bir incelme görmemişsen o zaman işlem hatası derim inşallah biter tüysüz günler dilerim hepinize.
 
teşekkür ediyorum.
Peki iğneli epilasyon yaptırırken spor yapmak yada havuza girmek leke gibi sorunlara yol açarmı?
Epilasyon yaptırdıktan sonra kaç gün spor yapmamak ve havuza girmemek gerekir? Havuz dediğim kapalı havuz tabiki güneş görmicem.
 
Şimdi bi de şunu da merak ediyorum ben. Aynı kıl köküne akım verilmekten bahsediliyor. Tek akım yeterli değil evet. Ama aynı kıl için ne kadar sürede bir akım gördüğümüzün bir ölçüsü, tahmini varmı? Uygulama yapılacak bölgedeki çıkan bütün tüylerin (uyuma evresinde olanlar da dahil) akım görmesine bir tur deniyor. Yani ben bugün epilasyona gittim diyelim butun tuylere akım verildi. 2 hafta sonra tekrar gitttim tekrar akım verildi daha önce çıkmamış olanlar için. Bunun ölçütü nedir? Yani güzellik uzmanlarının 'bir tur' kavramını tam açabilirmiyiz süresiyle? Toplam 6-7 tur görmem lazım belki benim. Ama bi tur denilen şey kaç haftalık yada aylık bi süreçtir acaba?
 
Sizin adınıza sevindim uygulamalarınızdan memnun kalmanıza. Ben Avrupa yakasındayım ve Zeynep Hanım'ı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi bölgelere yaptırıyor, ne kadardır gidiyor ve azalma, iz durumu nasıl? Çok soru sordum ama bu konu o kadar kafamı meşgul ediyorki :) Şimdiden teşekkürler cevabınız için

Arkadaşım beline ve kasıklarına yaptırıyor. Çok uzun zamandır gitmiyor ama o da tavsiye üzerine gitti ilk oraya, ona tavsiye eden kişi epeydir gidiyordu. Valla iz kalmıyo ama kabuk oluyo sonra o kabuklar bir haftada falan dökülüyo diye biliyorum ama yalan olmasın istersen bu konuda cerenicousa sor o da zeynep hanıma gidiyo çünkü.
 
şöyle daha özet bi şekilde tekrar sorayım sorularımı : genel olarak bir tüyün akım gördükten sonra 2. kez çıkıp akım görmesi ortalama ne kadar zaman alır? Güzellik uzmanları "bir tur" derken (dikkat edin seans demedim) tam olarak neyi kastediyor? Bir yüz bölgesi için uyuyan uyumayan kısaca çıkabilecek bütün tüylerin akım görmüş olabilmesi için ortalama süre nedir? ığneli epilasyona giden bi kişi kapalı havuza ve spora gidebilirmi? Terleme ve havuz suyu lekelenmeye iltihaba yol açabilirmi, ya da kaç gün bunlara ara verilmeli?
 
şöyle daha özet bi şekilde tekrar sorayım sorularımı : genel olarak bir tüyün akım gördükten sonra 2. kez çıkıp akım görmesi ortalama ne kadar zaman alır? Güzellik uzmanları "bir tur" derken (dikkat edin seans demedim) tam olarak neyi kastediyor? Bir yüz bölgesi için uyuyan uyumayan kısaca çıkabilecek bütün tüylerin akım görmüş olabilmesi için ortalama süre nedir? İğneli epilasyona giden bi kişi kapalı havuza ve spora gidebilirmi? Terleme ve havuz suyu lekelenmeye iltihaba yol açabilirmi, ya da kaç gün bunlara ara verilmeli?

bir tüyün ne kadar zamanda çıkacağı tüye bağlıdır çok güçlü tüyler 10 günde çıkabilir bazen bu 15 günü bulur en fazla 25 gündür tüyün çıkma süreci .bizim tur dediğimiz olay tüm tüylerin hepsinin alınması bu birinci turdur bu tüyleri almak bir seansta sürebilir daha fazlada ama bölge olarak tamamen alınması bittikten sonra buna bir tur denir aynı tüyler çıktıktan sonra yapılan işleme ikinci tur denir bu böyle gider.uyuyan tüyler 3 cü seanta tüy olmalıdır uyumayanlar biraz daha dirençli olabilir onlarda anagen döneminde yapılmalıdır o zaman daha çok etkili olur epilasyon yani ilk çıkma dönemi cımbızın alabiceği kadar büyümesi gerek .normalde iğneli epilasyona giden 2 gün sonra havuzada girebilir duşunuda alabilir sporda yapabilir güneşlenebilirde tabi bu kabuk olmamış epilasyonllar için geçerli burda okuduğum kadarıyla bu şekilde epilasyonu fazla kişi yapmıyor buda cildin lekelenmesine yol açabilir eğer dış deride yanma kabuk şişme olmamışsa iltihaba yol açmaz ama bunlar varsa en az 1 hafta havuz spor güneşlenme yapılmaması gerekir .
 
kirmizili, çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. benim arkadaşım da memnun işte ayten hanımdan, ama ben arayıp sordurttum ona iğne markasını söylememiş, meslek sırrı demiş, bu bir, ikincisi de çelik iğne kullanıyorum demiş gümüş değil, arkadaşımda da çooook kabuk oluyo, ama o kafasına takmıyor. tabi o bacak falan yaptırdı yüzüne değil, benim anladığım kadarıyla yüzde kabuk olmuyor ama başka yerde oluyor diyenler çok var, ama işte çelik kullanıyorum dediğini biliyorum. belki yüze gümüş iğne kullanıyordur, ama kabuk olduğunu gördüm yani bizzat. onun dışında iyi bir uzman diye ben de duyuyorum, aklımın bi köşesinde var ama ben bütün bacak başlamak istediğim için araştırıyorum işte, çünkü bacakta iz kaldı mı çok belli oluyor.. peki iğne parası falan alıyor muymuş, saati ne kadarmış? ben onu sormadım.



valla ben de o kadar soru sorunca(araştırma yaptığım için) biraz bozuldu gerçi ama o da kendine göre haklıdır ama biz de haklıyız..iğne markası sormadım ben de şimdi düşünüyorum da çok yakın arkadaşım her türlü işlemi yaptırıp kurtulamayınca son çare ona gitmiş ve kurtulmuş sorunundan.bir süreliğine de olsa bu soruna katlanmaya değer sonuçta kurtulacaksak.ben ücret konusunu daha önce tel.den görüşmüştüm ve 20 tl iğne ücreti + dk. 1.30 işlemdi bu durumda saati 78 falan oluyor.toplamda da 100 tl civarı.
ben sorduğumda kabuklanma olmama ihtimalinin çok düşük olduğunu, cildin hassaslığına göre bu durumun yaşandığını iletti ki benim cildim aşırııının da aşırısı bir hassaslıkta.o sebeple perşembe günü deneme atışından sonra size yine bilgi vereceğim.bir de şöyle düşünüyorum, deneme atışı için bile randevu listesine baktığında (geçen çarş.falan gitmiştim) ki ancak bu hafta perş.akşam 21:00den sonraya randevu verdi.iyi biri olmasa bunca kişi onu tercih etmezdi sanırım.ama yine de denemeden çok ta yorum yapmayayım.şuan için gözlemler doğrultusunda iyi bir iş yaptığını görüyoruz.
 
merhabaa, ben bgn güneş koruyucu almak için eczaneye gittiğimde eczacı hanım bana biodermanın güneş koruyucusu ile birlikte epilasyon sonrası kızarıklığı hızlı bi şekilde giderilmek için üretilmiş yine bioderma markasının bi kremini önerdi, ben aldım ürün açıklamasında da cildin hızlı bi şekilde toparlanmasını, yatışmasını sağladığı yazıyo, denersem bi sonraki seansımda paylaşırım yorumumu :)

Ve bugün kullandım bu ürünü iğneli epilasyon seansımdan sonra. Kızarıklığı hemen geçirdi. Yalnız yüzümün sağ tarafında daha etkili oldu çünkü en son o bölge yapılmıştı, seans sonrası oraya zaman geçmeden temas ettiği için su an o bölgedeki şişkinliği de aldı.
Yani işe yarar bir ürün tavsiye ediyorum.
 
ve yüz bölgesindeki benlerin üzerine akım verilebilirmi bunu sormak istiyorum? Herhangi bir zararı olurmu?
 
ve yüz bölgesindeki benlerin üzerine akım verilebilirmi bunu sormak istiyorum? Herhangi bir zararı olurmu?

benlerle oynamak çok tehlikeli benlerin ne olduğunu bilemiyoruz o yüzden benlere mümkün olduğunca dokunmuyoruz benlerin yanındakiler alınabilir ama benlerin üstündekilere akım verilmeyi bırakın cımbızla bile alma riski var ben üstündeki tüylere anca tahlil yapılırsa ve zararlı bir şey çıkmazsa olabilir yoksa kesmenizi öneririm.
 
çok teşekkürler aynısını benim uzmanımda söyledi işte bugün tam benimin üstündekini bırakmıştı. Doktorla görüşmeden almam onu dedi
 
Yaşadığım bir deneyimi de paylaşma istiyorum:
Ben genelde yüzüm için emla krem sürüp de giriyorum seansa. ılk kullanmada cildimi uyuşturmuştu ama daha sonrakinde hiç işe yaramadı diyebilirim. Ama bgn hem regl idim buna rağmen gittim (regl iken cok acır derler) gitmeden yarım saat önce karın ağrımı geçirmesi için ağrı kesici almıştım, emlayı sürmemiştim (aynı zamanda emlanın uyuştururken cildi hassaslaştırdıgı da söyleniyor.) ve yüzümdeki işlemi hiç hissetmedim diyebilirim. Bu arada ilk defa aynayı elime alıp nası yapıldığını izledim gerçekten çok zahmetli bi iş, ama o kılın ciltten kolayca çıkışını izlemek çok zevkliydi :)
 
çok teşekkürler aynısını benim uzmanımda söyledi işte bugün tam benimin üstündekini bırakmıştı. Doktorla görüşmeden almam onu dedi

doğru demiş doktor onayı gerek benlerin altından herşey çıkabilir o yüzden almıyoruz benlerin üstündeki tüyleri.
 
X