Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

valla elif ben 3000 tl verdim. amelyatımve sonrası çok rahat geçti. bugün 5. gün. yalnız kulaklarımın biraz asimetrik olduğunu düşünmeye başladım. doktorum ısrarla öyle olmadığını söylüyor. umarım ödemden dolayı öyledir. Yani özetle para ve amelyattaki başarının bi ilgisi yok... benim plastik cerrahım en ünlü isimlerden biri ama uzmanlık alanı kulak değildi. seçimimden dolayı pişman olur gibiyim:KK43: keşke gel benimkine ol diyebilseydim... moralim çok bozuldu :KK43:
 
bu arada fundacım sen nereye ve kime olmuştun.memnun olmanada sevindim.umarım en kısa zamanda ödemlerde geçer
 
merhabalar..evet ben ameliyat olalı neredeyse 2 ay olacak.ama iyileşme sürecim çok hızlı oldu ve ben sanki aylar olmuş ibi hissediyorum..ameliyat sonrası sürecine gelince,ilk bir hafta hariç hiçbir sıkıntım olmadı yatarken çok rahatım kulagımda herhangi bir acı hissi yada agrı kalmadı şişlikler zaten 3 hafta içinde tamamen kaybolmuştu. görüntü olarakta gayet güzel görünüyorlar ne kanama oldu nede dikiş izi kaldı.yani kısacası Tayfun Bey bu işi hakkıyla yaptı ben çok memnunum Bu arada ameliyatı Tayfun Beyin anlaşmalı oldugu özel bir hastanede oldum 1000 TL ödedim. ve sonuc olarak coook mutluyum ,darısı isteyenlerin başına :)

tekrar merhaba...
ben cuma akşamı işçıkışında ameliyat oldum evime geldim bütün haftasonu saçbantıyla gezdim , kulaklarımın arkasında tampon vardı.pazartesi sabahı o tamponları kendim aldım ve sadece saç bantıyla işe gittim.salı günü saç bantını çıkarabilecegimi söylrdi doktor.20 gün felan sadece gece yatarken kullandım.hepsi bu :)
eger işe gidiyorsanız ve izin alamayacak durumda iseniz haftasonuna denk getirmenizi öneririm çünkü nede olsa bir operasyon geçiriyorsunuz ağrı sızı oluyor işyerinde rahatsızlık verir.ama 2 gün yetiyor bence.benim kulaklarım ameliyattan 2 gün sonra sadece başımı yastga koydugumda acıyordu..
 
bu arada fundacım sen nereye ve kime olmuştun.memnun olmanada sevindim.umarım en kısa zamanda ödemlerde geçer

Teşekkür ederim cnm. Amelyat sürecinden memnun kaldım, hem de çok... ama henüz kulaklarım istediğim gibi değil umarım asimetrik olmamıştır. çok üzülürüm cidden. biri hafif farklı gibi geldi ama doktorum kabul etmek istemiyor. eğer başarılı olursa ben buraya doktorumun telefonunu falan da yazarım tabii ki
 
Merhaba arkadaslar,
Ben bir yil once kepce kulak ameliyati oldum.bir baska ameliyatla birlikte kombine sekilde,rahattim bi problem yasamadim.kulaklarim kepce seklindeydi.suan cok mutluyum.ilk bir hafta biraz morluk ve sislik oldu ama o haliyle bile cok guseldi:)))sonra ben 6 ay his kaybi yasadim bu yuzden hiccccc ama hiccccc agrim olmadi:))) suan kulaklarimi hissediyorum bu arada.ilk birinci ayimda dr. kulaklarimi fazla yapistirdigimi artik band takmamami soylemisti.ben genede ilk 2 ay kullandim.sonra geceleri taktim sadece...suan okadar dogallar ki annem bana seni ben dogurmasaydim kulaklarin dogal hali bu derdim dedi:))))yani sonuc mukemmel.sormak istediginiz bisey olursa seve seve cevaplamaya hazirim..hepinize cok gecmis olsun,sevgiler

merhaba irem ameliyatını hangi dr oldun öğrenebiliriyim yalnız benim ikinci olacak bir dr gazabına uğradım ilk ameliyatta çok pişmanım ama bu şekilde de duramam
 
Merhaba arkadaşlar öncelikle. Benm de kulaklarım yelken biraz yani tam kepçe değil ama üstlere doğru biraz açık çok rahatsızlık verici gerçekten. İstanbul'da olupta ameliyattan memnun kalanlar yazabilir mi bi zahmet? Ben özelde olmayı düşünüyorum belirli bi bütçe ayırdım, kendimce tabi. Ben yaptırdım memnunum diyip önerebileceğiniz bi yer var mıdır? Biraz da makul olsa daha iyi tabi:KK70:
 
Son düzenleme:
ameliyat olan arkadaşlar iple mi yoksa kesi yöntemiyle mi oldunuz.hangisi iyi acaba

Elif bu iple denen yöntemin bulucusu bülent cihantimurdur. Ben bizzat kendisi ile konuştum. Bana önermedi. Açılma riskinin çok daha yüksek olduğunu söyledi. sonra konuştuğum cerrahların tamamı bu tip şeylerin insanların amelyat korkusunu kötüye kullanmak dışında bir şey olmadığını böyle bir yöntemle kalıcı bir düzelmenin sağlanmasının imkansız olduğunu söylediler. Ayrıca mesela benim sorunum kulağımın üst kısmında pile gibi bir kıvrımın eksikliği idi. yani bunnun iple doğal haline getirilmesi gerçekten de imkansız.

Bülent bey bana hiç profesyonel gelmedi. Yani bu işi bulan böyleyse onun yetiştirdikleri nasıldır dedim ve hiç bu işe girmedim. Ama yine de fiyatını da söyliyim iple kulak estetiği bülent beye yaptırırsan ayın 25 i kelebek günlerinde 2.500 tl. Diğer cerrahları var onun onlar 1500 e kadar iniyor.Ali mezdeği diye birini önermişlerdi istanbuldan onunla da görüştüm o da 1500 tl gibi bir fiyat vermişti geçen yıl. Ama dediim gibi bana bülent bey bile önermedi. Bu arada o kadar basit bir amelyat ki bayıltmadan lokalle olmanı tavsiye ederim akşamına temizlik yapıp yemek pişirdim. o kadar yani.
 
bu arada bülent cihantimur da bursada. estetik international ın sahibi ankara ve istanbula ayda bir gün gidiyor istersen randevu al. ama onu tanımadan daha çok güveniyorsun :)
 
konuştuğum cerrahların tamamı bu tip şeylerin insanların amelyat korkusunu kötüye kullanmak dışında bir şey olmadığını böyle bir yöntemle kalıcı bir düzelmenin sağlanmasının imkansız olduğunu söylediler.

Ne kadar güzel söylemişler. Maalesef bu korkuyu kötüye kullanmak için estetik cerrahide o kadar çok yöntem ve cihaz var ki... Gerçekten bu söz çok hoşuma gitti...
 
fundacım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.çok kararsızım gerçekten.birde ankarada fatih devlet hastanesinde olup memnun kalan arkadaşlar var.gazi ünv ve bura arasındayım.
 
ameliyat olan arkadaşlar iple mi yoksa kesi yöntemiyle mi oldunuz.hangisi iyi acaba

17 gün oldu,hem burun hem kulak estetiği olalı...sonuçtan çok memnunum...devlet hastanelerini de araştırın bence,doktorum kulak için para almadı,sadece burun için tahlil,2 atel ve ameliyat için 870 tl ödedim..kulak için kesi yapıldı.ama zor değilmiş..keşke daha önce yaptırsaydım..
 
atomix geçmiş olsun.bende bi hafta sonra aynı ameliyatları olucam..umarım sonuç senin gibi iyi olur..biraz korkuyorum özellikle burundan=)tamponsuz olunca çok acımıyo diyolar ama bilmiyorum artık :S istediğim gibi olsunda razıyım artık..
 
arkadaşlar bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama devlet hastanesinde Op. Dr. Hüseyin KANDULU adında bir doktor daha önce bu doktoru duyan var mı plastik cerrahisinde?
 
atomix ben araştırdım bi devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum ama ücretten falan hiç haberim yok bugün için randevu aldım görüşmek bilgi edinmek için bakalım hangi yöntemi kullanıyor fiyatta uygun gelirse olmak istiyorum bende
 
merhaba ben 02.12.11 de ameliyat oldum.Net 1 saat sürdü.iki kulağımda kepçeydi.1 günlük sargıdan sonra kulaklarımdaki sargıyı doktorum çıkardı.şu an 4 gün oldu.şiş ve morluklar var.Ama bunun 1 hafta içerisinde düzeleceğini söyledi.şu an gerçekten ağrım var.Ama sonuç için değer.İlk gördüğümde şişlik ve morluk tabiki çok etkiledi beni.Ama iyice bakınca düşündüm.Bu şişlik ve morluklar geçince çok güzel olacak.Şu an arada bir saç bandı kullanıyorum.Sürekli değil.Çünkü sürekli takılması halinde yaralar olabileceği ve kulakla birliktebaş ağrısı olduğu gerçeğini de unutmamak gerek.Geceleri de uyku aralarında çıkarıp takıyorum.Boyun destekli yastık kullanıyorum.Şu an memnunum.Umarım.Devamında da öyle olur.Doktorum çok iyiydi.Zaten Türkiyenin de en önemli plastik cerralarından birisi.Ömer Özkan.Kendisine de buradan çok teşekkür ederim.Eğer gerçekten takıntı haline getirdiyseniz (benim gibi) mutlaka ameliyat olun.Çünkü ameliyat sonrası , kepçe olmasından 10000 kat iyidir.
 
X