Lazer Epilasyon Komple Lazer Epilasyon Yaptıranlar

arkdslar ben lazer yaptrdgm yerden makınanın dıode olduguna daır bı yazı ıstedm ama guzellık merkezı oldugu ıcın yasak oldgndan yazı veremedıler fakat makına acısız ama dıode deılse ıpl olablrmı mesela ıplyı bılen varmı? bacagımdakı tuylerın koklerı gozukuyo 1 ayda uzamadı orngn bılen varsa bılgı vereblrmı ltfen???
 
arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama tüy köklerim çok kalın genital bölgede. tamamen yok olması sağlanabilirmi bilmiyorum ve tedavinin sağlık açısında zararları varmı emin olamıyorum.
 
Kızlar ben de cumartesi günü başlıyorum kol altı ve genital bölgeye açıkçası hem utanıyorum hem korkuyorum acısından, gerçi bu zamana kadar hep ağdayla aldım ağda acısından da mı acı bu acı ya:)
 
Kızlar ben de cumartesi günü başlıyorum kol altı ve genital bölgeye açıkçası hem utanıyorum hem korkuyorum acısından, gerçi bu zamana kadar hep ağdayla aldım ağda acısından da mı acı bu acı ya:)

Ağdadan daha az acıdığını söyleyebilirim.Lastik çarpması gibi hafif bi yanma bu kadar tabi benim için böyle bu:) birde acısı kişiden kişiye değişir kuzum :KK6:
 
Ağdadan daha az acıdığını söyleyebilirim.Lastik çarpması gibi hafif bi yanma bu kadar tabi benim için böyle bu:) birde acısı kişiden kişiye değişir kuzum :KK6:


Sağ ol canım, acaba bu zamana kadar ağda yaptıranlarda acı daha mı az olur :) inş. öyle olur :)
 
aris istanbul merkezi hakkında bilgisi olan tüm vücut bitiş fiyatı 890 tl diyo?güvenilirmi acaba..
 
arkadaşlar şimdiye kadar ben de çok korkuyordum epilasyondan. cesaretimi toplayıp iki buçuk ay önce denemek için ilk önce koltuk altımı yaptırdım. ama o zamana kadar çok araştırma yaptım. aldığım telefon numaralarından birini aradım ve görüşmeye gittim. koltuk altımı yaptırmadan önce çok korkmuştum ama hiçç acımadı. inanaın çok şaşırmıştım. gelmişken diğer yerleri de yaptırsam mı acaba diye düşündüm ama utandığım iiçin erteledim. koltuk altım 2 ay sonra belli belirsiz bir şekilde çıkar gibi oldu. ben de cesaretimi toplayıp genitali de yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. evet biraz iğne batması şeklinde bir acı oluyor ama soğuk hava üflediği için acı aza iniyor. inanın ağdanın acısı yanında bu acı bile sayılmaz. ayrıca bana epilasyon yapan görevli çok şefkatliydi. dur değim zaman hemen duruyordu.utanma konusunda da beni sakinleştirdi. sonra kremi sürdü. 15 gün sonra koruma atışı yapıldı. öncekinden daha az acıdı. kıllar azaldıkça acının daha da azalacağını söyledi. şimdi onun üstünden bir hafta geçti ve tertemizim. bacaklarımı da yaptırmayı düşünüyorum ama para konusundan biraz erteledim. sağlık açısından temizlik önemli olduğu için diğer yerlere öncelik verdim. ama gideceğiniz yer mutlaka hastane ortamı olmalı ve çok hijyenik, ayrıca sakin bir yer olmalı. gittiğim yerde çok iyi ağırlandım. kampanyaları da vardı ama benim peşin verecek durumum olmadığı için seans seans ödemeyi uygun buldum. paket fiyatlarında çok büyük indirimler yapıyorlar. ancak peşin olması kötü. benim gittiğim yerin adı leventte ethica hastanesi. herkese tavsiye ederim. ama malesef görevlinin adını hatırlayamadım. sanırım epilasyonu sadece o yapıyor orada. korkmayın epilasyondan, temiz iş bence. şunu da söylemeden geçmeyim, benim ağrı eşiğim çok düşüktür. benim bile az acıdıysa kimsenin canı yanmaz.
 
Son düzenleme:
mrb arkadaşlar..tüm vucut lazere başladım.10 seans 1200 tl. 2.seansa gittim bugun..ilk seanstan 3 hafta sonra dökuldu kıllar..epey azaldı..ama özel bölge duruyor..makınenın adı sense deep+ 29 çalıştı ama özel bölgeye 25 atışlar yaptı..bu seansta seans sırasındada dökulme oldu..3ten sonra çogu biter sadece özel bölge çalışırız dedi..çunkı dyaanamıyorum..
:KK25:

canım sen nereye gidiyorsun ?
bana bilgi verirmisin özelden ?
 
3. Seansım bittii...ve nerdeyse tüm tüyler bittiii.... 10 seans anlaşmıştık ama sanırım 1 yada 2 defa daha gitsem hiç kalmayacak..şahane bir duygu..kendıme güvenım arttı..aynaya baktığımda daha güzel bir ben görmek mutluluk verici
:KK34:

banada özelden yazarmısın?nerde yaptırdın ?
 
ben sarışınım, tüy köklerim inanılmaz güçlü yağ gibi bembeyaz ve malesef sarı tüyler. ağdacım iğneli ve lazerin bu tüylere işe yaramayacağını söyledi güçlü olsa da sarı olduğu için etki etmezmiş, ne derece doğru sizce kızlar ? :26:
 
ağdacın sana bu konuda doğru cevabı verecek son insan :KK70:
lazer sarıları görmez ama iğneliyle halledebilrsin
 
canım sen nereye gidiyorsun ?
bana bilgi verirmisin özelden ?

henüz özelden msj atamıyorum..ancak son yazımdan sonra 6 seans bitti..artık gelmesem olur mu dedım çünki yok yanı tuy kalmadı..genede gitmemi seans larımı bıtırmemı uyuyan kıllar olabılecegını söyledı benım gıttıgım yer.şiddetle tavsiye ediorum..keşke evlenmeden yaptırsaymısım :)
 
Selam Kızlar
Konuyu jinekoloğuma danıştım ben.Çok sıkı bir doktordur kendisi. Genital bölgeme lazer yaptırmak istediğimden bahsettim. Sakıncalarını ve yan etkilerini sordum.
Yahu dedi vajinanızla neden bu kadar uğraşıp zarar veriyosunuz ki dedi bana. :) Ne gereği var. Hep zarar ziyan. Doktorum bayandı üstelik. Jiletten başka bir şey kullanmayın dedi. Ağda bile fazlasıyla zarar veriyormuş oradaki dokulara. Ben de vazgeçtim.
 
Son düzenleme:
Kızlar,

Artık yaz geldı,lazer yaptırdıktan sonra benım 1 ay sürüyor dsökülmesi ve bu sürecte siyah kökler görünüyor bacaklarımda peki ne yapcam yazın yani dökülmelerini beklemeden jiletliycekmiyim,yazın böyle gezilmez ki?
 
ben de tüm vücut lazer yaptırcam. şişlide bi estetik merkeziyle görüştüm. kampanyadalar 16 seans alex ve diod ikisini kullanıyolarmış tüm vücut 1550 lira kredi kartına. bana çok uygun geldi:) yeri bilen var mı daha önce giden?halaskargazi cad. üstünde
 
nedir bu kadınların çektiği arkadaş.

lazer olayı benim de kafamı karıştırıyo. acısından çok vücuda radyasyonun kötü bi etkisi olmasından çekiniyorum. tek korkum bu. bi arkadaşın doktoru önermemiş, fakat bizim de halimiz vahim. bi denize gitçez diyelim. 1 tam gün temizlik olur mu yahu :KK9:
 
Kesin lazere gitmeyi aklima koymustum.
Bi kac yerden uygun fiyatta almistim.

Ama özel bögle de kasinti oluyormus az yukarda da arkadas yazmis jinekologlar önermiyormus?

Özel bölgeye lazere gidipte pisman olan var miii?

Bigli verebilirseniz sevinirim gercekten.
 
arkadaşlar lazer yaptırıp iyi sonuç alanlar nerde ve ne kadara yaptırdıklarını yazarlarsa çok sevinicem
 
X