İstanbul'da Fal - Falcılar

admin hanımımızla olan ufak sürtüşmelerden dolayı aranızda bi süre bulunumadım ama yoğun istek üzerine tekrar geri döndüm :KK70: anaaaam nolmuşş burdaa bölee ayy valla varyaa kalbim temizmiş meltemden 3 kez randevu almştmm 3 ü de onun yüzünden iptal olmştu ::KK70::KK70: helal paraymş :KK70:
 
Medyum hira ayyy bende ona fal baktirma gafletinde bulunmustum bir zamanlsr yok büyü var yok kurşun dokelim.benim cinlerim var demisti ama benim ilr ilgili bir kelime dahi bilemedi.

bu üç harflilerin bazı duları yokmu okuyunca herkese gelirler zaten. özel insanlara gelmezler, bu işlerle kafayı bozmuş tiplere gelirler. aman aman uzak dursunlar :KK53:
 
Arkadaşlar hepinize merhaba.Belkide abla demeliyim,çünkü yaşım çoğunuzun yaşından küçük.Aranıza yeni katıldım öncelikle herkesi kocaman öperek selamlıyorum.

Fala çok inanan biri değilimdir,çünkü geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğine inanırım.Ama çoğu defa 'ay şu çok iyiymiş,ay bu herşeyi söylüyormuş' diye oradan oraya falcılar arasında sürüklendim merakımdan.Öğrenci olduğum halde,neredeyse bütün harçlıklarımı falcılara yatırdım.Çoğunda sonuç hüsran oldu maalesef.Her neyse geçen gün can arkadaşım,en yakın dostum tutturdu falcıya gidelim diye.Dedim 'canım,yetmedimi ona buna bayıldığımız paralar?' Dinlemedi tabiki beni ve falcı bulma işini bana bıraktı,bende bu sitede uzuuun ve kocamaaaan çaplı bir araştırma yaptım.

2 tane seçenek koydum önümüze; 1.Dejavu Cafe-Yiğit , 2.Mandal Cafe-Ada.Her neyse biz şık şıkırdım giyindik düştük yollara,ona sor buna sor bulduk Dejavu Cafe'yi ama Dejavu Cafe taşınmış Ataköy civarında bir yere sanırım.Oradan elimiz boş ayrıldık.Sonra tuttuk gittik Mandal Cafe'ye.Baktık önce tekin bi yermi nedir ne değildir diye.Girdik içeri oturduk.Ama öyle tedbirliyiz ki,yüksek sesle hiç konuşmuyoruz,belki duyarda ordan yorumlar diye kendi aramızda bile Whatsapp'tan konuşuyoruz.Neyse,ilk sıra bendeydi.Aldılar beni içeri oturdum Ada Bey'in karşısına.Sadece doğum tarihimi sordu,içinden duygusal anlamda bağının olduğu birini seç dedi bana.Seçtim ve o başladı elindeki kağıda birşeyler karalayarak bana anlatmaya.Bnede sırayla sizinle paylaşıyım;

Tuttuğun isim 5 harfli dedi içinde noktalı harf var dedi ve isim bu mu diyerek bana kağıda yazdığı ismi gösterdi.Gerçekten kağıtta yazan isim erkek arkadaşımın ismiydi ve ben beynimden vurulmuşa döndüm.ŞOK OLDUM! 9 aydır birliktesiniz dedi,gerçektende 9 aydır birlikteyiz.Bu çocuğun şehir dışıyla bir bağı varmı dedi bende bilmediğimi söyledim.Bu çocuğun şehir dışıyla bir bağlantısı var ama sen kızacaksın diye senden saklıyor dedi.(Bunu bilmiyorum,kesin bir bilgim yok hakkında.Yani şehir dışıyla ne ilgisi olabilir acaba?)

Benim erkek arkadaşımın benden başka kimsenin bilmediği bir sırrı var.Bir topluluğun içinde ve bunun çok fazla bilinmesini istemediği için kimseye söylemez.Bnede bunu kendi kendime öğrenmiştim zaten.Tesadüfen.Ada Bey tuttu çat diye bana şöyle dedi; 'Senin bu çocuk bir toğluluğun içinde.Topluluk kızlar ve erkekler olarak ikiye ayrılıyor ve başlarında yaşlı bir adam var.Bütün hepsi bu adamı çok seviyorlar ve bağlılar ona' dedi.Adamıda tamamen tarif etti.Gerçektende öyleler.Hatta siz bunun yüzünden çok gerginlik yaşamışsınız ve yaşamayada devam ediyorsunuz dedi.Gerçekten bunun yüzünden oluyor bütün kavgalarımız ve 2 ay önce kadar kısa süreli bir ayrılık yaşamıştık bu yüzden.Senin sevgilin bunlara çok güveniyor ve hiç bir şekilde şüphe etmiyor onlardan dedi.(Gerçektende öyledir.Sırf denemek amaçlı arkadaş grubundan birini çok beğendiğimi ve çok yakışıklı bulduğumu söylemiştim.Ben seni onlardan kıskanmam ki demişti bana.Bende çok bozulmuştum tabi.)
Ama onun güvendiği dağlara kar yağacak sen sakın merak etme dedi.

Sonracıma,bu topluluktaki kızlar seni hiç sevmiyorlar çünkü o çocuğun dışarıdan biriyle değil kendi aralarından biriyle birlikte olmasını istiyorlar dedi.Ve kızların hepsi resmen tek tip yüzleri vuvutları makyajları dedi.Gerçektende kızların hiçbiri beni sevmez ve sevecen davranma zahmetine bile girmez ve tip olarakta hepsi birbirine benzer.Bunun arkadaşlarından birisi sana kafayı takmış dedi.(Buda doğru arkadaşlarından biri sürekli beni çeşitli bahanelerle arayıp duruyor.)

Bu çocuk bu kızlardan biriyle bişey yaşıycak ve sen bunu yakalayacaksın,ayrılacaksınız dedi.Sakın üstüne düşme sen ondan bir anda soğuyacaksın çok sevmene rağmen bu sefer sen ona değil,o sana yalvaracak dedi.Kızıda tarif etti.Gerçekten öyle bir kız var ve sürekli benim sevgilimin etrafında.

Üniversiteye hazırlandığımı,eşit ağırlık öğrencisi olduğumu bildi.Ekonomiye dayalı bir bölüm istiyorsun dedi.(İstediğim bölüm,ekonometri.) İstanbul'da okuyacaksın ve 4 senelik bir fakülte görüyorum dedi.İleride 2 mesleğin olacak ve 26-27 yaşlarında artık her türlü sıkıntını ve derdini çözmüş olacaksın dedi.A

Arkadaşlıklarında pek çok sorun yaşamışsın çok çok az sayıda arkadaşın var dedi.Gerçektende 3 taneden fazla arkadaşım yoktur.

Sonunda bir soru dordum.Dedim ben sevgilimin bu topluluktakilerden dolayı etkilenip bana zarar vermesinden falan çok korkuyorum.Dediki korkmana gerek yok ama çok tedirginsin belli oluyo zaten ama o çocukta seni seviyor kendi çapında sen kendini rahat tut dedi.Bende teşekkür edip kalktım masadan.

Bu yazdıklarımın reklam amaçlı olduğunu düşünen çıkacak aranızda biliyorum,ama sizi temin ederimki öyle değil,bugüne kadar yaklaşık 20 tane falcı gezdim.Hiçbiri bu kadar net konuşamamıştı.Bakalım heyecanla bekliyorum! : )
 
Merhabalar ben nil hn nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz
merhabalar. Bugün nil hanımda fal baktıran gizem bnim.. öncelikle nil hanım çok tatlı ve çok pozitif bi kadın bi falcıdan çok bi arkadaş bi abla gibi davrandı bana. Tersleme vs. Gibi bi durum hiç söz konusu değildi, çay koyduk birlikte çay içtik sohbet ederek baktı. Arayan arkadaşımız adı yasemin nickini bilmiyorum, gerçekten hiç hoş olmayan bi davranış sergiledi. Burda baskı yapıp üzerine gitmek istemiyorum aslında ama gerçekten kabul edilemez bi durum. Nil hanımın işi o kadar yoğn ki buna bizzat şahit oldm telefnları hiç susmadı buna rağmen ben iki üç gün önce aradım randevusunu ayarlayp bana geri döndü. Kadının tek işi fal bakmak değil, yüksek lisans yapmış ve bi mesleği var, kendi hayatı var. Fal baktırmak için de kimseye davetiye göndermemiş bildiğim kadarıyla, ama isteyenleri gelenleri gayet sıcak ve samimi bi şekilde karşılayp bakıyor. Bu işten para alabilir ama bu işi birincil olarak yapmıyor, ve aldığı parayı hakediyor falı çıkar çıkmaz bilemem ama bu işe 5 saatini ayırıyor. Yani demek istediğim o ki, nil hanım senin istediğin zaman sana fal bakma yükümlülüğüne sahip değil, kaldı ki bırak istediğin zamanı, bakmak zorunda bile değil. Ben insanları kırmak istemediğim için bakıyorum diyor, durumu müsait olmayanlarla para konusunda bile anlaşıyor,paragöz birisi hiç değil yani. Yasemin hanım aradı, nil hanım gayet sıcak bi şekilde konuştu ben bi arkadaşıyla konuşuyo sandm açıkçası, nerdyse bi 5 10 kere bölemem, şmdi olmaz, ben 2 3 kart açan bi falcı değilim ben detaylı bakabiliyorum yoksa konsantre olamıyorm, kızın hakkını yemeyelm 4 gndür bekliyo dedi. Hatta akşam cenazeye gidicekmiş cenazenin kaçta oldğnu öğreniym arada vakit olursa ararım sizi dedi. Ama telefnu kapadıktan sonra bi msj geldi ve nil hanm ona sinirlendi, msjda yasemn hnm madem bakmıycksın git başka iş yap o zaman demiş bide terbiyesiz demiş nil hnm tekrr arayıp bana terbiyesz diyemezsiniz dedi yasemin hnm telefonu kapadı ve açmadı daha sonra. Arayanlardan telefonu isteyenlerden değil rahatsızlığı, fal sırasnda biçok kişi aradı birisi yine forumdan briymiş sanırım randevu aldı nil hanım telefonu kapadıktan sonra bak ne güzel insan gibi konştu kadın, insan var insan var dedi. Olay bundan ibaret yani, üyeliğim yeni ilk msjm reklam yapıyo falan diyenler olabilr ama benm ztn burasıyla hiçbi ilgim yoktu taksimde falcıya gitmek için araştırıyodk arkadaşımla sırf onn için üye olmştm bi kaç gn önce, böyle bişey olnca da birebir şahit oldğm için yazma gereği duydum. Ama savunma derseniz savunurum da çnkü haksızlık yapmaya hiç gerek yok bence.

Fala gelince ben beğendim şahsen, yıldızname ilk defa baktırdm çok değişik ve güzel bişey. Bana hangi sıkıntıya hangi ayet iyi gelir onları söyledi, annem için dualar verdi. Yıldıznameden karakterime burcuma ve yıldızname uyumuma bktı ve biçoğu doğru çıktı hatta bazı şeylerde ağzım açık kaldı nereli oldğumu bildi alevi oldğmu bildi taşınıcğmı ve iki yer arasında kararsız kaldığmızı bile bildi.ve daha söyleyemycğim biçok şeyleri bildi. Tarot da iyiydi istediğim kadar soru sordum ve de detylı cevaplar aldım bana tarihler verdi bakıp görücm artık onları da :)) kısacası gidip gitmemek size kalmş tabi numarası daha verilir mi bilmiyorm ama ben falını beğendim ondan önce insanlığını beğendim.. Sağlcaklaa..
 
, 2.Mandal Cafe-Ada.
.Bu yazdıklarımın reklam amaçlı olduğunu düşünen çıkacak aranızda biliyorum,ama sizi temin ederimki öyle değil,bugüne kadar yaklaşık 20 tane falcı gezdim.Hiçbiri bu kadar net konuşamamıştı.Bakalım heyecanla bekliyorum! : )

Valla canım, ne mutlu sana bulmuşsun hayatının falcisini, Ada'ya bende gitmek gafletinde bulundum, hayatımda baktirdiğim en atamasyon fallar listesinde ilk 5 e girer.

sizin elektriğiniz tuttu herhalde :)
 
Valla canım, ne mutlu sana bulmuşsun hayatının falcisini, Ada'ya bende gitmek gafletinde bulundum, hayatımda baktirdiğim en atamasyon fallar listesinde ilk 5 e girer.

sizin elektriğiniz tuttu herhalde :)

Valla buldum sanırım,çokta etkilendim.
Fal olayınin kisiden kisiye degistigini dusunurum,bakalim beklemedeyim. :)
 
kızlar caddebostanda sırdaş cafede baktıran varmı ? dun arkadaşım arzu ya baktırmış eskısıne degıl ama zayıf bı bayan sizden cıkan yada ısabetlı olan varmı varsa gozumu kararttım gıdıcemm :KK70::KK70:
 
falsepetinde hemen hemen herkesi denedim :KK70: isteyen olursa şifremi verem onlarda girip dinlesn veya okusun tutarlılıklarını öncelikle
İLKAY GÜR: KESİNLİKLE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BAKTIRABİLİRSİNİZ BEN SORU FİLANDA YAZMADIM SADECE SEVDİĞİM ÇOCUĞUN İSMİNİ VERDİM AMA PATIR PATIR DÖKÜLMÜŞ HERŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR NASIL BİLDİ BEN BİLE ŞAŞIRDIM BENİ GÖRMEDEN TANIMADAN ÇOCUĞUN KARAKTERİ KİŞİ ANALİZİ ŞAŞIRDIM DOĞRUSU
NESİBE TEKBAŞER:BU HANIMADA KESİNLİKLE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BAKTIRABİLİRSİNİZ İLKAYMI NESİBE Mİ DERSENİZ TABİKİDE NESİBE DERİM ÖYLE İNCE AYRINTILARA DOKUNUYOKİ PES ARTIK DİOSUN BİDE EN ÖNEMLİSİ NASİHAT VERMİYORUM SANA BAK BU ŞEKİLDE UYGULA KAZANICAKSIN DEMEYİ DE GEÇMİYO SEVDİĞİM KİŞİNİN AİLESİNDEKİ SORUNLARINA VARANA KADAR SÖYLEDİ GELENEKSEL Bİ TÜRK AİLESİ DEDİ MUHAFAZAKAR Bİ AİLELER BUNU YAKINDA ÖĞRENİCEKSN DEDİ SEVDİĞİM ÇOCUĞUN DÜĞÜNÜNÜ CAMİDE YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİ ÖĞRENDİM :)
MELİH GÜN:İLKAY HANIMLA %95 AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ YANİ MELİH BEYİDE BEYENDİM
ADA YILDIZ:ASLAAA AAMAA ASLAAAA AMAA ASLAAA BAKTIRMAYIN PARANIZA YAZIK BEN SEVDİĞİM ÇOCUK DİYORUM O BANA GENEL HAYATIMLA İLGİLİ Bİ ABLA GİBİ NASİHATTE BULUNDU ANNEMDEN HERGÜN NASİHAT DİNLİYORUM ZATEN
MEDYUM ZEUS:ONUDA BEYENDİM ODA TUTARLIYDI AMA MELİH İLKAY VE NESİBE GİBİ DEĞİLDİ TABİKİ AMA DENENEBİLİR.
MELEK ÖZ:O KADAR ŞAHANE Bİ SESİ VARKİİ İNSANA TERAPİ GİBİ GELİYO ZATEN d: ONDANDA ÇOK MEMNUN KALDIM HEMEN HEMEN DİĞERLERİ İLE SÖYLEDİĞİ AYNIYDI
SEZEN BOZTEPE:OLUMLU KONUŞUYO AMA Bİ ACAYİP SEVİYO EDİYO DEMEKDEN BAŞKA BİŞİ DEMİYO :)
ASRIN ARIKAN:ODA NASİHATÇI FAL BAKTI GÖNDERDİ BEN SEVDİĞİM ÇOCUĞU SORDUM BANA NASİHAT VERİN DEMEDİMKİ DEDİM HİLAL HANIM ZATEN SORULARIINIZA CEVAP VERDİM İYİ OKUYUN DEDİ OLUMLU ŞELER SÖLEMİŞTİ AMA Bİ İKİ CÜMLE BEN NASİHAT DİNLEMEK İSTEMİYORUM :d
DERİN ALTUN:KK70:İĞERLERİNİN AKSİNE HANİ ZİHİN OKUMAK DENİR YAA RESMEN BENİM BEYNİMDEKİLERİ SÖYLEDİ KAFAMI KARIŞTIRDI AÇIKÇASI BELKİDE DOĞRUDUR İLGİNÇ Bİ HATUN
LİDYA MATRİARKİ:BAKTIRDIKDAN SONRA ARAŞTIRMALARDA BULUNDUM REKLAMCININ TEKİYMİŞ HATTAA FACEDEN FELANDA ARAŞTIRMA YAPIOMUŞ KİŞİLERLE İLGİLİ GÜNAHI BOYNUNA AÇIKÇASI PEK MEMNUN KALMADIM SEVİO ÖLÜYO DEMEKDEN BAŞKA BİŞİ DEMEMİŞ
 
hanımlar merhaba nigar opak hakkında bilgisi olan var mı birde adres ve telefonunu bilen var mı ?
 
falsepetinde hemen hemen herkesi denedim :KK70: isteyen olursa şifremi verem onlarda girip dinlesn veya okusun tutarlılıklarını /QUOTE]

off offf kaç gun harcadın itiraf et :KK70:

ben ilkaya baktırayim dedim de hiç online görmedim :))

bacıı sormaa çok para harcadım :KK70::KK70: bi günde 3 4 kez baktırdığımı biliorum :KK70: ilkayı filan bilmemde nesibeyi şiddetle öneriorum dene çok şaşırcaksn ilkayda olumsuz yorumlar olmş ama bu kızda o bile olmamış ya tabikide frekans işi ama nesibeyi çok beyeniyorum ben
 
bacıı sormaa çok para harcadım :KK70::KK70: bi günde 3 4 kez baktırdığımı biliorum :KK70: ilkayı filan bilmemde nesibeyi şiddetle öneriorum dene çok şaşırcaksn ilkayda olumsuz yorumlar olmş ama bu kızda o bile olmamış ya tabikide frekans işi ama nesibeyi çok beyeniyorum ben

grevdeyim bir süredir baktırdıklarım çıkana kadar baktırmayacağım ama Nesibe'yi yazdım listeme :)
 
kızlar caddebostanda sırdaş cafede baktıran varmı ? dun arkadaşım arzu ya baktırmış eskısıne degıl ama zayıf bı bayan sizden cıkan yada ısabetlı olan varmı varsa gozumu kararttım gıdıcemm :KK70::KK70:

Canım ben de dün baktırdım, bana çok alakasız şeyler söyledi. Gerçi iki ufak şeyi bildi ama mesela 2 hafta tatile gideceksin dedi, mümkün değil, problemlerimi bilemedi vs. Ama daha önce giden bir arkadaşıma ve onun arkadaşına anla ilgili bayağı birşeyi tutturmuştu ben de onları referans alarak gitmiştim.:KK50:
 
Gerçekten çok iyi kahve ve tarot falı bakıyor birçok kez gittim çoğu şeyi biliyor dedikleri çıkıyor herkese tavsiye ederim nisanlanıcaksın dedi ilk inanmamıştım dediği zamanda nişanlandım
seni seviyorum aytencim :)
 
kadıköy ali suavi sokağın (sanatkarlar sokağı) girişinde bi kafe var kervan mıydı ne orada mutfak işlerine bakan bayan fal bakıyorum demişti... baktırmasını severim ama inanan biri değil(d)im... baktırdım...
o aralar eşimle problemlerimiz vardı ciddi anlamda (şimdi yokmuş gibi:KK1: )" senin yolun adliyeden geçecek ama bitmeyecek bir iş var" dedi "ayağına birisi dolaşacak hayatın tabağın ters düştüğü gibi herşey alt üst olacak ama toparlayacaksın" dedi... boşanma davasını geri çektik, ayağıma biri dolaştı hayatımı yeniden sil baştan kurdum işimi bile değiştim... geçmişte çok büyük bir hayal kırıklığına bağlı uzun yıllar acı çektiğimi çok kısa süre sonra yeniden yüzleşeceğimi söyledi... ewet uzun yıllar bana acı çektiren zat-ı muhterem arkadaşla (ilk aşk ilk sevgili muhabbeti) bi cafede karşılaştık birimizin maltepe diğerimizin çekmeköyde oturduğu kafeninde çokta bilindik bi yer olmamasını göz önüne alırsak bayağı bi şaşırtıcı olmuştu... yüzleşme kısmı gerçek olmadı sonuçta evli çocuklu bir kadınım kalkıp " sende bana bunu yapmıştın hee " diyecek kadar denyo olmadığım için bir kahve içimi kadar oturup işlerimizden eşlerimizden vs bahsedip kalkmıştım... o kadına ikinci kez gittim ama dediklerin doğru demedim bi daha baktırdım yine birşeylerin sinyalini verdi o süreçte miyim anlamadım ama önümüzdeki ay bi daha gidicem...
kafeyi haşim bey diye biri işletiyor. aklınızda olsun derim... 20 tl ücreti var kahve dahil... kahvede çok lezzetliydi bu arada :)
 
kadıköy ali suavi sokağın (sanatkarlar sokağı) girişinde bi kafe var kervan mıydı ne orada mutfak işlerine bakan bayan fal bakıyorum demişti... baktırmasını severim ama inanan biri değil(d)im... baktırdım...
o aralar eşimle problemlerimiz vardı ciddi anlamda (şimdi yokmuş gibi:KK1: )" senin yolun adliyeden geçecek ama bitmeyecek bir iş var" dedi "ayağına birisi dolaşacak hayatın tabağın ters düştüğü gibi herşey alt üst olacak ama toparlayacaksın" dedi... boşanma davasını geri çektik, ayağıma biri dolaştı hayatımı yeniden sil baştan kurdum işimi bile değiştim... geçmişte çok büyük bir hayal kırıklığına bağlı uzun yıllar acı çektiğimi çok kısa süre sonra yeniden yüzleşeceğimi söyledi... ewet uzun yıllar bana acı çektiren zat-ı muhterem arkadaşla (ilk aşk ilk sevgili muhabbeti) bi cafede karşılaştık birimizin maltepe diğerimizin çekmeköyde oturduğu kafeninde çokta bilindik bi yer olmamasını göz önüne alırsak bayağı bi şaşırtıcı olmuştu... yüzleşme kısmı gerçek olmadı sonuçta evli çocuklu bir kadınım kalkıp " sende bana bunu yapmıştın hee " diyecek kadar denyo olmadığım için bir kahve içimi kadar oturup işlerimizden eşlerimizden vs bahsedip kalkmıştım... o kadına ikinci kez gittim ama dediklerin doğru demedim bi daha baktırdım yine birşeylerin sinyalini verdi o süreçte miyim anlamadım ama önümüzdeki ay bi daha gidicem...
kafeyi haşim bey diye biri işletiyor. aklınızda olsun derim... 20 tl ücreti var kahve dahil... kahvede çok lezzetliydi bu arada :)

merhaba. o kafeye gittiğimizde fal baktırmak istediğimizde bahsettiğiniz bayan mı gelip bakıyor, yoksa özellikle ona baktırmak istediğimizi mi söylemeliyiz acaba?
 
X