Lazer Epilasyon Komple Lazer Epilasyon Yaptıranlar

merhaba gideceğiniz yerin adını özel mesajla bana atabilirmisiniz

ben de tüm vücut lazer yaptırcam. şişlide bi estetik merkeziyle görüştüm. kampanyadalar 16 seans alex ve diod ikisini kullanıyolarmış tüm vücut 1550 lira kredi kartına. bana çok uygun geldi:) yeri bilen var mı daha önce giden?halaskargazi cad. üstünde


Arist estetik şişlide bulunan lazer epilasyonu kesinlikle önermiyorum. Hiç ilgilenmiyorlar. son seanslara gelindiğinde dökülme nasıl diye soruyolar bitmedi deyince lazer için bitmiş diye cevap veriyolar randevu aldığınız zaman işiniz çıkarsa iptal etmek neredeyse imkansız devamlı dolu diyorlar.
 
merhaba gideceğiniz yerin adını özel mesajla bana atabilirmisiniz


Arist estetik şişlide bulunan lazer epilasyonu kesinlikle önermiyorum. Hiç ilgilenmiyorlar. son seanslara gelindiğinde dökülme nasıl diye soruyolar bitmedi deyince lazer için bitmiş diye cevap veriyolar randevu aldığınız zaman işiniz çıkarsa iptal etmek neredeyse imkansız devamlı dolu diyorlar.
 
Merhaba bacak için diod lazere başladım kıllar dökülmeye başladı haftasonu denize gitcez kalan kılları nasıl almaliyim diğer seansa kadar
 
Merhaba bacak için diod lazere başladım kıllar dökülmeye başladı haftasonu denize gitcez kalan kılları nasıl almaliyim diğer seansa kadar

jiletle almalısınız. ağda ve epilasyon cihazının tüyleri beslediğini söyledi bana lazer uygulayan doktor. :KK19:
 
Kızlar ben lazer deneyimime ilk kez koltuk altımla başladım Bakırköy'de bir merkeze gidiyordum memnun kalırsam komple gitmek için denemek istedim. Hiç tüy kalmadığı için 4. seanstan sonra gitmedim.
Sonra Alexandrite kullanan başka bir merkeze başladım, arkadaşım çalışıyordu güvenilir bir yerdi ve komple gidiyordum paket falan almamıştım 2 seans gittim kontrolleri ile birlikte sonra gidemedim. Arkadaşımın annesi ciddi bir rahatsızlık yaşadığı için işe devam edemedi aylarca yoğun bakımda kaldı annesi o gelmeyince bende lazere devam etmedim 3 ay ara vermek zorunda kaldım arkadaşım döner diye bekledim ama dönemedi.
Dün evime yakın bildiğim başka bir merkezde yeniden başladım kampanya var diye önceden komple paket satın almıştım bacak genital koltuk altı 12 seans 900 TL.
IPL kullandıklarını öğrendim makine hakkında gittiğim merkezden de bilgi aldım ama yorumları okudukça tereddüt ettim ya işe yaramazsa hem zamanım hem param boşa mı gidecek diye düşünüyorum şimdi.
Jel kullanarak yapıyorlar epilasyonu acı oluyor ben Alexandritela lazer yaptırdığımda acı hissetmemiştim dün genitalde zor dayandım. Kesinlikle seans aralarında trimmer dışında başka yöntemlerle tüylerin alınmaması gerektiğini söylediler.
Açıkçası sonucunu çok merak ediyorum bakalım ne kadar sürede azalma olacak. Batıklardan dolayı pürüz durumu bende de var hem tüylerden hem ondan kurtulmak güzel olacak. :KK76:
 
Kızlar merhaba, umarım bana cevap veren olur.
İki seans lazer yaptırdım bacak, kol altı ve genitale. ikinci seansı 15 mayısta yaptırmıştım. acaba temmuz başında 3. seansı yaptırsam mı, yoksa yaz sezonunun bitmesini bekleyip ondan sonra mı devam etsem. 2-3 ay ara vermek tüy artışına sebep olur mu yada 2 seansı boşuna yaptırmış olur muyum?
 
Merhaba,
Ben daha önce Alex ile 4 seans gitmiştim. Ancak dökülmeler çok azdı. yaptırdıktan 4-5 gün sonra dökülüyordu, 20 gün sonra tekrar çıkıyordu. ayrıca cildim hassas olduğu için de yanıyordum :KK43: sonra bıraktım.Bırakmam da en büyük etken de alex lazer yaptırıp bittiğine inanan arkadaşımın 3 yıl sonra ince ama koyu renkli tüyler olarak sayıca artarak geldiğini görmek olmuştu. Bunun üzerine Dermatolog bir arkadaşımın verdiği bilgi şu şekilde oldu. alex yada diod da olsa, kıllar sadece en fazla 5 yıl çıkmicaklar, kişiye göre değişip belki daha kısa süre belki daha uzun süre. ancak yine gelecekler. bu sistemin avantajı 5 yıl uzun uzun kıllarla uğraşmayacaksın. zaten hiç bir hekimin de şu cihaz yada bu cihaz %85-90 bitiriyor demesi de yanlış. çünkü bir hekim bilir ki, o bölgelerde kan akımı damarsal beslenme olduğu müddetçe hücre yenilenmesi ve köklerin yeniden beslenmesi ve kıl çıkarması kuvvetle muhtemel.Ayrıca kişi herhangi hormonal bir sorun da yaşayabilir, buna bağlı kıl artışı da olabilir, bunun da faturasını lazeri uygulayan kişi yada kuruma kesmek yanlış olur. o yüzden yaptır elbette fakat daha sonra yine geleceğini bil şeklinde idi. Ama onun tavsiyesi alexandrite yerine diod laser oldu. alexandrite cilde yanık yapma olasılıığı olduğu için kendisin şahsi olarak tercih etmeyeceğini söyledi. Diod laser ise cildi tahrip etmiyor, işlem sırasında çok can yakıyor ama atış atıldığı andan itibaren hiç acı yok. ayrıca 10 günden sonra kıllar düşmeye başilıyor ama şu an önceki seansı yaptıralı 55 gün oldu kıllardan gelen yok giden yok :) ben diod laser tavsiye ederim. ben alexandrite a göre memnun olan çok kişi duydum ve kendim de memnunum. ama ömür boyu yok olmicaklar. olsun bana 5 yılda bir de yeter :) yaptıracağın yer de kişi de önemli demiş bazı arkadaşlar. katılıyorum, elinde aleti kazulet gibi tutanlar da var ama şu bi gerçek ki, medikal klinik olarak dermatolog ile işe girmiş olanlar bile dermatologun uygulama yaptığı yer sayısı çok çok azdır. çoğu yanında çalıştırdığı estetisyene yaptırıyor. gönül ister ki işlemleri dermatolog yapsın ama her zaman mümkün olmuyor sanırım. ayrıca her fırsatta estetisyenlere laf eden dermatologları da sadece işin para boyutu yüksek işlerde ses çıkarırken görmek de şaşırtıcı oluyor, çatır çatır roaccutane yazıp hastasının karaciğeri umrunda olmayan dermatologlar da yok değil :) yada akne yüzünden başvuran hastasına anlaşmalı kozmetik firmasının bilmem kaç yüz tl'lik kozmetik ürünü al diye eline broşür verirken neden tepki vermediğini merak etmiyor değilim. bunu eşi doktor olan biri olarak paylaşıyorum. Eleştiriye açık olmak gerek.. Konu dağıldı biraz kusura bakmayın ama laser yaptıracaksanız diod laser etkilidir derim. sevgiler.
 
Son düzenleme:
Kızlar merhaba, umarım bana cevap veren olur.
İki seans lazer yaptırdım bacak, kol altı ve genitale. ikinci seansı 15 mayısta yaptırmıştım. acaba temmuz başında 3. seansı yaptırsam mı, yoksa yaz sezonunun bitmesini bekleyip ondan sonra mı devam etsem. 2-3 ay ara vermek tüy artışına sebep olur mu yada 2 seansı boşuna yaptırmış olur muyum?

bence bunu uygulamayı yapan hekime danışsan daha iyi olur. aslında 45 gün olmuş yapılabilir gibi. benim 55 gün oldu henüz çıkmadı o yüzden yaptıramıyorum ama çıktıysa sanırım yaptırabilirsin.
 
Lazer epilasyon yaptırıp dudak üstü bölgesinden sonuç alabilen varmı kızlarr ?? Tüyler inceldiğinle kalıyo
 
Merhaba kızlar,

2009'dan beri Şişli Güzellik Merkezi (şu anki adı Helen Güzellik Merkezi) nde yaptırıyorum. Kol, koltukaltı ve genitalin üst kısmından memnunum, yüzümdekiler arttı, başka bir yerde iğneli epilasyona gidiyorum. Kesinlikle buraya gitmenizi önermiyorum.
2009'da bitme garantili Lazer Epilasyon hizmeti için sözleşme yaptık. Kaç defa ortakları değişti, uygulamalarındaki tutarsızlıkları hiç anlatmayayım. Şu anki adıyla Helen Güzellik Merkezi'nde tecrübesiz uzmanlarının lazer seanslarından birinde bacaklarım yandı şikayet etmedim, cilt bakımında alerjim olan limon yağını denemeden yüzüme boşalttılar, yüzüm alev alev yandı özür dilediler ses çıkarmadım. En son gittiğimde yöneticisi değişmiş, "4 senedir tüyleriniz bitmesi gerekiyordu, bitmemiş, sorun sizde, ek ücret ödemeniz gerekli, aksi takdirde seansa almayacağız" dediler. Peşin parayı alırken her türlü yalanı söyleyip, sonra yüz üstü bırakan bu firmaya kesinlikle üye olmayın derim.

Tüysüz günler diliyorum :)
 
tamamen katılıyorum..
ben de 1000 TL peşin verip 8 seans gittim, bir gün bile aksatmadım ama sonuç???
ben zaten çok kılı tüyü olan biri değildim, bir gram azalmadı desem yeridir...
soprano diye bir makinayla yapıyorlar, çalışanlar sürekli süslenme püslenme derdinde iki lafı bir araya getiremiyorlar, elemanlar sürekli değişiyor, verdikleri havlular bile ıslak oluyordu ben havlumu bile yanımda götürüyordum.
şişli güzellik merkezine gidecek olanlara duyurulur,o parayı sir ağda için harcasanız en azından bir de jiletle almış olmazsınız..
 
arkadşalar bir şey sorucam canım çok sıkkın bu konuda
ben 5 seans tüm vücut lazer yaptırdım şu anda bacaklarımda kıl çıkmıyor ama derinin altında siyah nokta nokta kılllar görünüyor, lazer yaptımadan öncede tüm bacagım resmen ters çıkıyordu jiletle alırdım hep (beyaz tenli ve baya siyah kıl köküm var)
lazer merkezi çok büyük ve iyi bir yer onlara soruyorum onlarda kese yap diyor ama o şeklde imkansız yani derim kalın
iğne ile tek tek çıkarılcak kadar uzamıyorlarda ne yapıcağımı şaşırdm.. lazer yaptırınca derinin altında yanıp kalıyor orda kıllar...
başına bu gelen varmı lütfen yardım...bikini bölgemde hala çıkıyor... 7 seansım kaldı sizce düzelirmi...
 
Kizlar bildigim bisey varsa arist estetigin hic bi sekilde guzel hizmet vermedigidir hem surekli tuyler yeniden cikiyo hem de her seansta en az yirmi dk otuz dk bekletiyorlar yani bi yildan fazladir gidiyorum ama tuyler bitmedi azalir gibi oldu ama yok yani sikayet etmek istiyorum edecek yer yok
 
Mrblar bende sadece bır bolgeme lazer yaptırmak ıstıyorum esasen deneme amaclı cunku ıkı kere dolandırılmıs bırı olarak hıcbır yere guvenemıyorum fırsat vs o tarz sıteler var tavsıye edermısınız? 100 tl sınırsız bır bolge ozel hastahanelerde felan bu tarz fırsat reklamları var netten aslında kredı kartım felan yok ama babamınkınden kullanmayı dusunuyorum guvenılırmı ıcınde lımıt az olsa felan ne dersınız?
 
canım öyle yaptılarsa acaba samimiyetsizler mi çünkü alex cihazı siyah tüyleri görüyor ama diode sarı tüyleri görür diye biliyorum ben orayı telefonla aramıştım kampanyayı sormak için de bana 6 seans paket ama genelde en az 8 seans falan gerekiyor demişlerdi şimdi evime de yakın olduğu için okmeydanında bir hastaneye gitsem diyorum ama orada yalnızca alex var benim tüylerin görünümü de siyah :2:

Merhaba,

aradan uzun bir vakit geçmiş ama yine de yazmak istedim. ben de lazer epilasyon için araştırmalar içindeyim. Bir sonuca varabildin mi acaba? Nereye karar verdin gittin mi?

Teşekkürler şimdiden
 
Merhaba,

aradan uzun bir vakit geçmiş ama yine de yazmak istedim. ben de lazer epilasyon için araştırmalar içindeyim. Bir sonuca varabildin mi acaba? Nereye karar verdin gittin mi?

Teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar merhaba ,

şunlara mutlaka dikkat etmekte fayda var.
1-lazer epilasyon yaptıracağınız yer mutlaka doktor muayenesi, poliklinik, tıp merkezi veya hastane olsun. Sadece bu saydığım yerlerde alexandrite, diode, Nd-YAG gibi cihazları bulursunuz. Çünki, bu cihazları kullanma yetkisi sadece doktor sorumluluğunda olur. Salonlarda veya adı muayehane, poliklinik v.s olmayan yerlerden uzak durun. Bunun dışındaki yerde bu cihazlar varsa kaçak çalışıyorlardır. Gittiğiniz yerde mutlaka doktor diplomasını görmek isteyin. Gösteremediler ise kendinizi kaçak çalışan bir yere teslim ediyorsunuz demektir. 184 ü aradığınız saniye gelir orayı mühürler, işlemi yapan kişiyi de taksirle adam yaralamaktan savcılığa sevk ederler. Çok basitmiş gibi görünen lazer epilasyon işlemi kabusa da dönüşebilir. Bilinçsizce yakarlarsa sizi.
2- güzellik salonlarında IPL vardır ancak IPL lazer değildir. Sadece yoğunlaştırılmış ışık demetidir. Sağladığı fayda tamamen geçicidir. Paranız çöpe gitmiş olur.
3- Bitene kadar kampanyalarından uzak durun. Zira her bir seansda zaten bir miktar kıl kökü azalacak bir sonraki seansa daha azı kalacaktır. Rakam da her seansda düşmeli.
4- lazer epilasyonun kesinlikle yapılmaması gereken kişiler ve durumlar vardır. Sonucunda yargılanma endişesi olduğu için doktorun olduğu bir yer size lazer uygulamaz. Ancak salon, kuaför klüp vs yerlerde parasını ödedikten sonra herşey yapılır. Ancak bedelini siz ödersiniz. Sadece paranız gitmez daha can sıkıcı durumlar başınıza gelebilir.
5- Ne olursa olsun toptan ödemiş olsanız dahi paranızı geri talep edebilirsiniz. ödemiyoruz derlerse derhal 184 ü arıyorum deyin, korkar anında iade ederler çünki hem mühür yerler hem de yargılanırlar. Hemşire, sağlık memuru, ebe gibi sağlık personelinin dahi lazer yapma yetkisi yoktur. Belgelediğiniz an adam yaralamaktan yargılanır. Belge için de kredi kartınız ile ödemeniz bile yeterlidir çoğu kez. Bu konuda tüketici mahkemeleri de tamamen tüketiciden yana. dosya masrafı da yok üstelik. Bir dilekçe vermeniz yeter.
6- sağlık Müdürlüklerinin sitesinden lazer yapmaya yetkili polikliniklerin isim ve adresine ulaşabilirsiniz. Zaten çok da fazla değildir. Ankara'da 20-30 arası anca mesela. Veya gittiğiniz yerdeki diplomaya bakın. Ya plastik cerrah ya dermatolog veya medikal estetik hekimi yazsın. Bunun dışındaki doktorların da lazer yapma yetkisi yoktur.

Sağlığınız değerli ise bunlara pür dikkat edin lütfen.
 
Arkadaşlar merhaba ,

şunlara mutlaka dikkat etmekte fayda var.
1-lazer epilasyon yaptıracağınız yer mutlaka doktor muayenesi, poliklinik, tıp merkezi veya hastane olsun. Sadece bu saydığım yerlerde alexandrite, diode, Nd-YAG gibi cihazları bulursunuz. Çünki, bu cihazları kullanma yetkisi sadece doktor sorumluluğunda olur. Salonlarda veya adı muayehane, poliklinik v.s olmayan yerlerden uzak durun. Bunun dışındaki yerde bu cihazlar varsa kaçak çalışıyorlardır. Gittiğiniz yerde mutlaka doktor diplomasını görmek isteyin. Gösteremediler ise kendinizi kaçak çalışan bir yere teslim ediyorsunuz demektir. 184 ü aradığınız saniye gelir orayı mühürler, işlemi yapan kişiyi de taksirle adam yaralamaktan savcılığa sevk ederler. Çok basitmiş gibi görünen lazer epilasyon işlemi kabusa da dönüşebilir. Bilinçsizce yakarlarsa sizi.
2- güzellik salonlarında IPL vardır ancak IPL lazer değildir. Sadece yoğunlaştırılmış ışık demetidir. Sağladığı fayda tamamen geçicidir. Paranız çöpe gitmiş olur.
3- Bitene kadar kampanyalarından uzak durun. Zira her bir seansda zaten bir miktar kıl kökü azalacak bir sonraki seansa daha azı kalacaktır. Rakam da her seansda düşmeli.
4- lazer epilasyonun kesinlikle yapılmaması gereken kişiler ve durumlar vardır. Sonucunda yargılanma endişesi olduğu için doktorun olduğu bir yer size lazer uygulamaz. Ancak salon, kuaför klüp vs yerlerde parasını ödedikten sonra herşey yapılır. Ancak bedelini siz ödersiniz. Sadece paranız gitmez daha can sıkıcı durumlar başınıza gelebilir.
5- Ne olursa olsun toptan ödemiş olsanız dahi paranızı geri talep edebilirsiniz. ödemiyoruz derlerse derhal 184 ü arıyorum deyin, korkar anında iade ederler çünki hem mühür yerler hem de yargılanırlar. Hemşire, sağlık memuru, ebe gibi sağlık personelinin dahi lazer yapma yetkisi yoktur. Belgelediğiniz an adam yaralamaktan yargılanır. Belge için de kredi kartınız ile ödemeniz bile yeterlidir çoğu kez. Bu konuda tüketici mahkemeleri de tamamen tüketiciden yana. dosya masrafı da yok üstelik. Bir dilekçe vermeniz yeter.
6- sağlık Müdürlüklerinin sitesinden lazer yapmaya yetkili polikliniklerin isim ve adresine ulaşabilirsiniz. Zaten çok da fazla değildir. Ankara'da 20-30 arası anca mesela. Veya gittiğiniz yerdeki diplomaya bakın. Ya plastik cerrah ya dermatolog veya medikal estetik hekimi yazsın. Bunun dışındaki doktorların da lazer yapma yetkisi yoktur.

Sağlığınız değerli ise bunlara pür dikkat edin lütfen.

mesela ben turkiyenin en iyi ozel hastanelerinden birinde a.....m hastanesinde yuzume lazer yaptirmistim ve bana uygulamayi hemsire yapiyordu.demek ki artik ozellere bile guvenemiycez...
 
ahh canim bende bugun 5. seansima gitdim ve acidan olecegim sandim kafamçokkarıştıbu sefer dahabi fazla acidi nedense ordaki yapan kiz makineye yeni bakim yapildi ondan olabilir dedi sonrada benim aklima geldi gitmeden once sicak suyla banyo yapmistim iyi birde kese:)) ondan bu kadar cok acirmi bilemiyorum ,
sorna gelince ben genital yaptirmiyorum ama bikini yaptirdim bikini kenarina dayanamiyorum genetal hayatda yaptiram
am kafamçokkarıştı



bende yaptırmayı düşünüyorum ama kesin bir sonuca varılıyor mu ?
 
mesela ben turkiyenin en iyi ozel hastanelerinden birinde a.....m hastanesinde yuzume lazer yaptirmistim ve bana uygulamayi hemsire yapiyordu.demek ki artik ozellere bile guvenemiycez...

o konuda son derece haklısın ama zaten dibinde doktor olduğu için yine de büyük bir hata olmaz doktor gerektiği an müdahale edebilir.
 
X