Yeni Sezon CARLA VERDE'ler Sizlerle

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
BU BAŞLIK SıTE YÖNETıMıNDEN ALINAN ÖZEL ıZıNLE AÇILMIŞTIR.

Sevgili Kazen başta olmak üzere tüm KADINLAR KULÜBÜ yönetimine ve başından bu yana önerileriyle bizlere yardımcı olan sevgili üye arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

nazlımmm & sergüzeşt

Burada gördüğünüz tüm modelller kargo dahil :24 TL
Sipariş için sergüzeşt' le irtibata geçmeniz yeterlidir.

carla verde terliklerimizi satın alıp ,kullanan ve memnuniyetlerini açık yürek ve içten samimiyetleriyle bizlerlede paylaşan değerli dostlarımız..

Editoryal ve iş arkadaşları,
Kalimera
elif'im
Kuzey
Uzman
mune

Sardunya Zakkum
cuantummm
Kahve Delisi
Nazlı
spuriousworld ve teyzesi,
Dıptısdıptıs ve Anneciği,
Tijeen'e
Şimal
lilacım ve ablası ,
aşk böcüğü,
cuantummm,
çubuk kraker,
kelebek1238,
yengeç burcu,
HYM60
Ardiboozn
Nohcoy
Kuzum




36 Numara Carla Verde Renk Ve Modelleri


carlaverdeterlik001hr4.jpg
9004-51


900450xs8.jpg
9004-50

803151.jpg
8031-51

803251.jpg
8032-51

803297.jpg
8032-97

804456.jpg
8044-56
 
Son düzenleme:
37 Numara Carla Verde Renk ve Modelleri

87204656.jpg
8726-4656



909056d.jpg
9090-56

803251.jpg
8032-51

800751ew7.jpg
8007-51
 
Son düzenleme:
38 Numara Carla Verde Renk ve Modelleri






800751ew7.jpg
8007-51



803297jq0.jpg
8032-97

803556nu9.jpg
8035-50

804151p.jpg
8041-51


804751.jpg
8047-51
 
Son düzenleme:
40 Numara Carla Verde Renk Ve Modelleri

803551jt3.jpg
8035-51


901150.jpg
9011-50 ayrıldı...
 
Son düzenleme:
Balıkesir ilimizde kurulu,140 kişinin çalıştığı, sahip olduğu modern kalıp makineleri ile kendi terlik tabanlarını üreten , terliklerin yüzeylerini son teknoloji lazer makineleri ile işleyen, desen çalışmalarındaki engelleri, işçiliği ve kalitesi tecrübeler ile kanıtlanmış olan Kula,Gönen ilçelerindeki atölyelerde yaptıran,bunun ile yetinmeyip cezaevlerindeki mahkumlara ve aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen hane halkına kadar uzanan bir yelpazede üretim alternatiflerini kullanan SERAY Ayakkabı ve Terlik fabrikasının CARLA VERDE markasını sizler ile buluşturmanın sevinç ve gururunu taşıyoruz.
Uzun süren araştırmalarımız sonucunda , burada bulunmanın ,sizlere ulaşmanın,ve yıllarca sürecek olan birlikteliğimizin başlangıcı içinde ayrı bir heyecan içerisindeyiz. Sizlerin beğenisine sunduğumuz terliklerin sahip olduğu kalite , 2003 yılında alınmış olan Avrupa kalite ödülü ile belgelenmiş ve arzu edilen kaliteyi ve seviyeyi bu günlere taşımıştır.Bu amaçla da ürünlerimiz üzerinde Çin e ait hiçbir şey kullanılmamakta ,model tasarımları kendi bünyemizde bulunan tasarımcılarımız tarafından yapılmaktadır.
Ürünlerimizin satışında uygulayacağımız teknik ise tamamı ile kendimize olan güvenin eseri olarak biçimlendi.
Kullanımınızdaki rahatlığın,sağlamlığın ve memnuniyetinizin karşılığında paranızı almaya talibiz.Yukarıdaki şartları sağlayamadığımızda ürünümüzü geri almaya sizlere söz veriyoruz ve bu sözümüzü burada KADINLAR KULÜBÜ sitesinde var olduğumuz sürece de tutacağız.
Sevgili arkadaşlarım, yine KADINLAR KULÜBÜ içinde sizler ile olan diyaloğumuz ve karşılıklı fikir alışverişlerimiz sonucunda ürünlerin kıdemli üyelerimize gönderilmesi konusunda önerilerinize tanık olduk. Bu konuda hem fikir olduğumuz şüphesiz, bu yüzden en az 150 mesaj ve üstü paylaşımda bulunan arkadaşlarımız öncelik kazanacaklardır.
Ürün taleplerinde ayak yapınızı bize belirtmenizi rica ederiz ki bazı modellerdeki kalıplardan kaynaklanabilecek sorunlara karşı size tavsiyede bulunabilelim.
Terliklerimiz 36 dan 40 numaraya ,
Siyah, Krem , Bej, Taba ve tabii ki muhteşem CARLA VERDE Beyazları olmak üzere 5 renk olarak satışa sunulacaktır.
Bu renklerin belirlenmesinde de yine sizin değerli paylaşımlarınız etkili olmuştur.

Terliklerimizin fiyatlarını ve gönderimle ilgili sorularınızı özelden öğrenebilirsiniz.



Ve işte dünya güzeli CARLA VERDE'lerimizi sizlerin zevkine sunuyoruz.
Güle güle en güzel günlerinizde kullanmanız dileğiyle.
Sevgiyle kalın.
 
Son düzenleme:
Türkiye'de Türkiyemiz için üretildi.

Gelin ayaklarınızı CARLA VERDE ile tanıştıralım.
Öncelikle markamıza olan inancımızı,sizin terliklerimizi kullanım anındaki memnuniyetinizi ve ''bu terlik vereceğim parayı hak ediyor,helal olsun '' deyişiniz ile onurlanmak anlamında, ÖNCE GİY SONRA ÖDE kampanyasını onayınıza sunuyoruz.
Yaz başında KK alışveriş sitemizde satışını yapmayı planladığımız CARLA VERDE terliklerinin bu kampanya ile sizlere ulaşması ve memnuniyetinizin bizlerle paylaşılması en büyük mutluluğumuz olacaktır.
Terliklerimizi talep etmenizden sonra geçecek sürede yakın çevrenizden ‘’’ Aaaa ne kadar şık bir terlik,rahatmı bari? ‘’’ şeklindeki bir soruya (sorular başka türde de olabilir.bu şekilde bir soru örnek olarak verilmiştir.) evet cevabı verdiğiniz de +2 puan bizim hanemize yazılacak.''ne biçim terlik almışsın.buda giyilirmi?çıkar ayağından ben giyeyim dendiğinde ise -2 puan bizden düşecek.(kıskananlara dikkat,analiz edilmeleri gerekebilir.)
Sizin kendi içsesinizin memnuniyeti ise sizi bankaya gitme yönünde güdüleyecek.ve bu şekilde toplam 20 puana ulaşmış olduğumuzda sizleri ,havalenizi yapmak üzere bekleyeceğiz.:KK66:
Güvencimiz ve markamızın arkasında olmamız bu nedenlere bağlı olarak çeşitlilik gösterecek.Ben bu terliklerden hiç memnun kalamadım.’’ayyyy ne berbat dediğinizde üste 6 lira’’verilecektir.
Türk kadınına olan güvenimiz,onların melek yürekleri bu ilk defa denenen satış denememizde en büyük rehberimiz olacaktır.
Sevgili hanımlar ne dersiniz bu fikrimizi uygulayalımmı.?.
Önce siz meleklere ve daha sonrada ayaklarımızı uçuracak olan CARLA VERDE lerimize güveniyoruz. Hoşçakalın..öpüldünüz.a.s.

nazlımmm
 
Son düzenleme:
Terlik Seçimin Ayak Sağlığına Etkisi

Küresel ısınmaya bağlı olarak uzun süren yaz ayları,sıcak havaların çıldırtan etkisi ve buna bağlı olarak ayakların ‘ÖZGÜR KALMA ıSTEĞı’ doğal olarak bizleri terlik giyme yönünde etkilemekte.
Rengarenk,cıvıl ve şıkır terliklere ,kimi zaman kalitesine bakmadan meyil etmekte ve onları fiyatları ucuz olduğu için hemen oracıkta ayaklarımızın özgürlüğünü vermek uğruna giymekteyiz ..
Aslında Çin ve ucuz atölye işi olan bu terlikler ile kendimize yapmış olduğumuz ihaneti daha sonra anlamakta ve caaanım ayaklarımızın kelepçelenmiş özgürlüğüne hayıflanmaktayız..

Terlik seçerken en önemli unsurun taban olduğuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Tabanların "Ayağın altındaki yapının kolay bozulmayacak şekilde olması. poli-üretan yapısı ,densite ayarı,esnekliği,içeriğindeki pet ve taban astarı,ve en önemlisi ortapedik yapısının özelliğini koruması tabanın vazgeçilemez özelliklerindendir.
Ucuz fiyata aldığımız Çin malı ve plastik taban terliklerinde 15 giyim sonrasında taban özelliğini kaybetmekte ve ayağın özgürlüğüne işkence ile karşılık vermektedir.
CARLA VERDE üretim aşamasında yukarıda belirttilen hassasiyetlere bağlı kalarak üretim yapmaktadır.
Kalite ve müşteri memnuniyeti vizyonumuzdur.

nazlımmm
 
Son düzenleme:
güzel olmuşlar fiyatlarda uygun ben şimdilik diğer modelleri bekliyorum yeni modelleri ekleyince haber verirseniz sevinirim
 
modeller güzel.inşallah güzel satışlar olur.emeğine sağlık canım.
 
modeller çok güzel bu tarzda iki çift var benim de.iyi satışlar olsun
 
Nazlımm bir ara bana göstermişti topukluları. Ben onlardan isterem:smiley-cool:
 
haydi hayırlı olsun arkadaşlar...
yeni modeller geldikçe haber verirseniz sevinirim...
müşteriniz bol olsun...
sevgiler...
 
merhaba arkadaşlar
9004-51 kodlu terlikten nazlımm dan almıştım ben
inanılmaz rahat bir terlik o kadar güzelki kızkardeşlerim resmen el koydular ve hacıladılar.
yeni modellerin gelişi ile kesinlikle artık dışarıdan terlik almayacağım.

carla verde yi kullanan biri olarak sizide bilgilendirmek istedim.
gönül rahatlığı ile alıp giyebilirsiniz.
 
hepsi çok hoş ve uygun fiyatlı en kısa zamanda yeni modelleri bekliyorum şöyle kalın taban değilde daha klasik yani daha kibar modeller sanki daha önce görmüştüm ellerinize emeğinie sağlık ayrıca bol kazançlar canım:lepi:
 
X