Sayfa: 1/4 123 ... SonSon
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ariel Leke Çıkarıcı Masalı

  1. Konu Sahibi : deniz_güneş #1

    Ariel Leke Çıkarıcı Masalı

    Malum yaz geldi, çeşitli dondurma, çikolata vs. tüketimi arttı..a.s

    Oğlumun tişörtleri de, bu lekelerle dolu..Eşimin bir gömleğinde de dolmakalem lekesi vardı..Tabii reklamlara güvenerek, bu lekeleri önemsemedim..:1closedeyes:

    Dün meşhur Ariel leke çıkarıcıdan alayım da deneyim dedim..
    Sonuç ;hüsran..
    Meyveli dondurma, kakaolu süt lekeleri aynen duruyor, bu lekeler durduğuna göre dolmakalem lekesi de normal olarak çıkmamış..:1shok:

    Hiç memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum..

    Ariel leke çıkarıcının, inatçı zor lekeleri bile kolayca çıkaracağını söyleyen Ariel üreticilerine saygılarımı sunarım..:1closedeyes:


    (İnternette Ariel leke çıkarıcının hiçbir işe yaramadığını yazan birkaç tüketici şikayetlerine de rastladım)


  2. Konu Sahibi : deniz_güneş #2
    Giriş tarihi
    Jul 2006
    Mesajlar
    3,233
    Aynı şey kosla vanish içinde geçerli:kızgın:
    Ufacıcık bir dondurma lekesini çıkaramadı gitti:1closedeyes:

  3. Konu Sahibi : deniz_güneş #3

    I love KK

    Alıntı canavar kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Aynı şey kosla vanish içinde geçerli:kızgın:
    Ufacıcık bir dondurma lekesini çıkaramadı gitti:1closedeyes:
    Açıkcası Kosla kullanmadım..Onu da denemeyi düşünüyordum..

    Bunlar zor leke derken ne kastediyorlar acaba? Mail atıp sordum ama Ariel e, reklamını yaptığınız zor inatçı lekeler nedir merak ettim dedim? Cevap bekliyorum..

  4. Konu Sahibi : deniz_güneş #4
    Giriş tarihi
    Apr 2007
    Mesajlar
    12,980
    Gerçekten şaşırıyorum ben.. Kendime yani..:1shok:
    Hiç öyle leke çıkarıcı kullanma gereksinimi duymadım hayatım boyunca..:sm_confused:
    Eşimin mesleği gereği gerçekten çok pis kıyafetleri olur.. Atarım makinaya pırıl pırıl çıkar hep..:dance:
    Evet Ariel kullanıyorum ama deterjanını sadece..fisfisfis
    "ben onlara her istedikleri veririm, dünyada onları nimete boğarım ki, mahşerde bana -ama sen benim duamı kabul etmedin, istediklerimi verseydin , sana inanacaktım- diyemesinler.."

  5. Konu Sahibi : deniz_güneş #5

    I love KK

    Alıntı Laale kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Gerçekten şaşırıyorum ben.. Kendime yani..:1shok:
    Hiç öyle leke çıkarıcı kullanma gereksinimi duymadım hayatım boyunca..:sm_confused:
    Eşimin mesleği gereği gerçekten çok pis kıyafetleri olur.. Atarım makinaya pırıl pırıl çıkar hep..:dance:
    Evet Ariel kullanıyorum ama deterjanını sadece..fisfisfis

    Ben de Areil ve Alo kullanıyorum..Eşinin kıyafetlerindeki lekeleri bilemem ama çocuğum büyümeden önce benim de leke sorumun fazla yoktu..Şimdi dondurma vs çok yiyor..Ama dediğim gibi meyveli dondurma, meyveli süt lekeleri ve hiç olmayan dolmakalem lekesi çıkmadı..

    Ben çıkartırım ama bir şekilde..kafamçokkarıştı

  6. Konu Sahibi : deniz_güneş #6
    Giriş tarihi
    Apr 2007
    Mesajlar
    12,980
    Alıntı deniz_güneş kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Ben de Areil ve Alo kullanıyorum..Eşinin kıyafetlerindeki lekeleri bilemem ama çocuğum büyümeden önce benim de leke sorumun fazla yoktu..Şimdi dondurma vs çok yiyor..Ama dediğim gibi meyveli dondurma, meyveli süt lekeleri ve hiç olmayan dolmakalem lekesi çıkmadı..

    Ben çıkartırım ama bir şekilde..kafamçokkarıştı
    Tabii şimdi evlat sahibi olmadan da ahkam kesmek kolay bana..:smiley-cool:
    Ben de hemen her akşam dondurma yerim,mutlaka döker,saçarım diyecem ama çocuk ve koca kadının yemesi,dökmesi bir mi?fisfisfis
    Eşimin kıyafetleri hep makina yağı filan olurdu özellikle eski işindeyken rezaletti yani..:bbo:
    Allah kolaylık versin valla,gerçekten zor işler bunlar..yerimseniben
    "ben onlara her istedikleri veririm, dünyada onları nimete boğarım ki, mahşerde bana -ama sen benim duamı kabul etmedin, istediklerimi verseydin , sana inanacaktım- diyemesinler.."

  7. Konu Sahibi : deniz_güneş #7
    Giriş tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    13,567
    ne arıel ne kosla nede herhangi bir leke çıkarıcı hiç bi işe yaramıyor şakkıdı

  8. Konu Sahibi : deniz_güneş #8

    I love KK

    Alıntı lady34 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    ne arıel ne kosla nede herhangi bir leke çıkarıcı hiç bi işe yaramıyor şakkıdı
    Valla bende işe yaramadı..Yukarda yazdığım tecrübelerden sonra inat edip, aynı lekelerde 1-2 sefer daha denedim..Hatta elimle çitiledim inat deyip ama olmadı..

    Çocuk işte ,aklı erse sorucam oğluma'' ne lekesi bunlar ne döktün okulda'' diye ama gıda lekesi belli..Ya meyveli dondurma, ya meyveli süt anlamadım vesselam...

  9. Konu Sahibi : deniz_güneş #9
    Giriş tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    8,211

    I love KK

    Bende pek kullanmadım,ama bildiğim kadarıyla yıkamadan önce,lekenin üzerine döküp bi süre bekletmek gerekiyor.yerimsenibenDaha etkili oluyormuş.Arkadaşlar ne Ariel,ne başkası OMO gerçekten çok farklı.Fiatı daha fazla inanın değiyor.a.sa.s

  10. Konu Sahibi : deniz_güneş #10
    bende oğlumun tişörtüne kullandım ama mahvetti tişörtü üstelik hediyedi ve daha 1 kere giydirdim malum çocuk 1 günde meyve lekeleri ne istersen var bende çıkarır nasılsa diye önemsemedim ama sonuç hüsran:oklava::kızgın:hiç güzel değil:mymeka:


    ama domestosun renkliler için olan varyaleke çıkarıcısı ondan çok memnunum tavsiye ediyorum herkesea.s.
    ama ariel aslayasakkelimeyasakkelime

Sayfa: 1/4 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. ariel pro-zim 7
    By angel_86 in forum Faydalı Bilgiler
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 22-11-2010, 15:49
  2. BİNGO LEKE-SÖK(LEKE ÇIKARICI) Mucize Leke Sökücü
    By nazsude22 in forum Faydalı Bilgiler
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 09-02-2010, 16:13
  3. Innova + Leke Çıkarıcı (Bir Bakar mısınız arkadaşlar)
    By AYSIZGoKYuZu in forum Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 07-12-2009, 16:23
  4. Ariel professıonal leke çıkarıcı sprey
    By Sensi in forum Tavsiyeleriniz
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 06-09-2009, 13:06
  5. Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 19-08-2009, 23:30

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.