Sayfa: 1/2 12 SonSon
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: hcg değeri düşük çıkıp sonradan yükselen var mı?

  1. Konu Sahibi : kotyora #1

    Yardım :( hcg değeri düşük çıkıp sonradan yükselen var mı?

    Kızlar 2. kez tedavi gördüm ve bugün sonuç aldım. Moralim çok bozuk. Kendimi çok kötü hissediyorum. E2:1385 Progesteron:31.95 Hcg:37.4 çıktı. Sanırım normal değer 40 oluyor. Bunun net bir sonuç olmadığını söylediler. Pregnyl iğne yaptılar. İlaçlarımı kullanmaya devam edecek mişim.4gün sonra tekrar kan testi için çağırdılar. Değerlerin sonradan yükseldiği olabiliyormuş. Böyle bişey yaşayan var mı? Bu kadar üzülmezdim ama ben aynı şeyi geçen yıl da yaşadım. Hcg33 Prog.çok düşük 3.35ti. Biri bişeyler yazarsa çok sevinirim. Olumlu ya da olumsuz farketmez kafam çok karışık. Sanki birden bütün gücüm tükendi.


  2. Konu Sahibi : kotyora #2
    Sakın panikleme canım,bende senin yaşadıklarını 1 hafta önce yaşadım.Değerim 26 idi.Kötü düşünme,bende senin gibi burada derdime çare aradım.Arkadaşlar bir çok olumlu örnek verdiler.Bazıları 20 ile başlamış ve yükselmiş,çocuklarını kucaklarına almışlar.Ben kimyasal gebelik yaşadım.İkinci denememdi.Şuan çok üzgünüm ama dualarım seninle .Kendini iyiyede kötüyede alıştır diyeceğim ama ne çare.Ben hep olumsuz düşündüm alışmak için .Sen olumlu düşün ...Dilerim bebişine kavuşursun...

  3. Konu Sahibi : kotyora #3
    Simaysi teşekkür ederim. Senin açtığın konudaki msj.ları okudum. Moral veren olaylar var ama, işte insanın içi içini yiyor. Beklemekten başka çare yok.

  4. Konu Sahibi : kotyora #4
    Giriş tarihi
    Jun 2007
    Mesajlar
    1,676
    kotyora canım inşallah yükselir değerin, dualarım seninle ama yorum yapamayacağım çünkü benden 12. gün sadece b-hcg istendi e2 ve progestanın kaç olması gerektiğini bilmiyorum. Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah bebişin 4 gün sonra güzel bir sürpriz yapar.

  5. Konu Sahibi : kotyora #5
    Giriş tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    5,193

    OLMADIII Sanırım olmadııı

    Arkadaşlar dayanamadım bugün idrar testi yaptım transferden sonra 8. günümdü testte tek çizgi çıktı:bbo:testi atmadım yanıma aldım 2.çizgi çok az belirginleşti ama 10 dk dan sonra geçerliliği yokmuş şmdi de hafif bir lekelenme oldu olmadı sanırım yine olmadııııı:1no2:

  6. Konu Sahibi : kotyora #6
    Alıntı kotyora kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Kızlar 2. kez tedavi gördüm ve bugün sonuç aldım. Moralim çok bozuk. Kendimi çok kötü hissediyorum. E2:1385 Progesteron:31.95 Hcg:37.4 çıktı. Sanırım normal değer 40 oluyor. Bunun net bir sonuç olmadığını söylediler. Pregnyl iğne yaptılar. İlaçlarımı kullanmaya devam edecek mişim.4gün sonra tekrar kan testi için çağırdılar. Değerlerin sonradan yükseldiği olabiliyormuş. Böyle bişey yaşayan var mı? Bu kadar üzülmezdim ama ben aynı şeyi geçen yıl da yaşadım. Hcg33 Prog.çok düşük 3.35ti. Biri bişeyler yazarsa çok sevinirim. Olumlu ya da olumsuz farketmez kafam çok karışık. Sanki birden bütün gücüm tükendi.
    arkadaşım sabırlı ol ne olur bence günü gelince testini yaptır. allah büyük her zaman bu kadar erken idrarda çıkmıyor.bu iş her aşamasında sabır sabır.rabbim yakup sabrı versin slma.s

  7. Konu Sahibi : kotyora #7
    Offff! Zaman geçmiyor. Hem pazartesi olsun hemen diyorm, hem de çok korkuyorum.Adet sancısı gibi ağrım var bikaç gündür. Yine mi olmadı ki? Dua bekliyorum çok ihtiyacım var.

  8. Konu Sahibi : kotyora #8
    Merhaba arkadaslar.. uzun suredir sizleri takip ediyorum, bir cok konuda yardiminizi gordum. Oncelikle cok tesekkur ederim. Konu basligi epey eski ama ayni seyleri yasayip yardimci olabilecek biri vardir diye umut ediyorum. Bnm 12. Gun degerlerim 22.79 cikti, 2 gun sonra da 18.42 :( dr hemen ilaclari birakmami ve kanama olsa da olmasa da cuma gunu yine test yapmami soyledi. Cok cok uzuldum ama icimde hep kucucuk bir umut belki supriz olur degerlerim yuksek cikar diyor.. sacma oldugunu biliyorum. Bu ilk tup bebek denememizdi ve hic ummadigim kadar sarsildim.. hep hayirlisini diliyorum Allahtan ama insan kotu oluyor iste.. yardimci olabilecek biri var mi :(

  9. Konu Sahibi : kotyora #9
    Kimse yok mu :(

  10. Konu Sahibi : kotyora #10
    Giriş tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    817
    Alıntı naz79 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Merhaba arkadaslar.. uzun suredir sizleri takip ediyorum, bir cok konuda yardiminizi gordum. Oncelikle cok tesekkur ederim. Konu basligi epey eski ama ayni seyleri yasayip yardimci olabilecek biri vardir diye umut ediyorum. Bnm 12. Gun degerlerim 22.79 cikti, 2 gun sonra da 18.42 :( dr hemen ilaclari birakmami ve kanama olsa da olmasa da cuma gunu yine test yapmami soyledi. Cok cok uzuldum ama icimde hep kucucuk bir umut belki supriz olur degerlerim yuksek cikar diyor.. sacma oldugunu biliyorum. Bu ilk tup bebek denememizdi ve hic ummadigim kadar sarsildim.. hep hayirlisini diliyorum Allahtan ama insan kotu oluyor iste.. yardimci olabilecek biri var mi :(

    canım çok üzgünüm ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun.güzel şeyler söylemek isterdim ama inan bana sonrası daha acı oluyorr geçen sene nisan ayında 3.transferimi yaptırdım ve ilk kez pozitifti sonucum ama ben sevinemiyordum çünkü degerim 23 küsürdü...evet pozitifti gebelik vardı ama düşüktü deger iste 12.güne göre...sonra 14.gün 13 küsür.:((o gün yıkılmıştım ama belki bi umut başladım araştırmaya sorup soruşturmaya ama yaşancakların önüne geçilmiyor 16.gün değerim 2.5 tu ve herşey bitmişti...umut olmak issterdim sana ama malesef değer düşmeye başlamış temennim yükselmesi canım lütfen çok yıpratma kendini...

Sayfa: 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 63
    Son Mesaj: Bugün, 22:06
  2. 11.günde negatif çıkıp sonra değeri yükselen var mı
    By ANASTASYA in forum Tüp Bebek Özel Bölüm
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 03-06-2013, 23:07
  3. 10.gunu negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı
    By pelinm in forum Tüp Bebek Özel Bölüm
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 08-04-2009, 12:43
  4. Acill...değeri sonradan yükselen varmi arkadaşlar?
    By NilKoksal in forum Tüp Bebek Özel Bölüm
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 16-09-2008, 15:23
  5. Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 19-06-2008, 18:46

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.