Sayfa: 2/2 İlkİlk 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: E2 değeri kaç olmalı

  1. Konu Sahibi : sena81 #11

    E2 değeri

    benim E2 değerim 114 çıktı ve doktor 50 nin altına düşmediği sürece tedaviye başlayamayız...başarısızlıkla sonuçlanır dedi 16 mayısta tekrar gitcem umarım düşmüştür


  2. Konu Sahibi : sena81 #12
    ben şu an tedavide değilim , e2 değerimin düşmesini bekliyorum
    geçen ay 155 idi
    bu ay 119 a inmiş ama doktorum yüksek dedi ve amh testi istedi, sizden de amh istendimi ?

  3. Konu Sahibi : sena81 #13
    Alıntı deniz bulut kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    dr alper mumcu nun sitesinden Dr. Alper Mumcu da var. 3. gün için foliküler faza bakacaksın.

    Önemli not: Burada verilen normal değerlerler tek bir labovatuarın değerleridir. Sonuçlar genelde benzer olmakla birlikte referans aralıklarının laboratuvarlar arasında farklılık gösterebileceğini unutmayın

    TETKİK NORMAL DEĞER BİRİM

    Biyokimya
    Sodyum Na 135 - 148 mmol/L
    Kalsiyum Ca 8.5-10.5 mg/dL
    Klorür Cl 98-106 mmol/L
    Potasyum K 3.5 - 5.5 mmol/L
    Protein, total T. Prot. 6.0 - 8.7 g/dL
    Albumin Alb 3.5 -5.0 g/dL
    Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL
    Bilirubin, total T. Bil < 1.2 mg/dL
    Bilirubin, direkt D. Bil < 0.3 mg/dL
    Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL
    Kolesterol, total T. Chol < 200 mg/dL
    HDL kolesterol HDL >45 mg/dL
    LDL kolesterol LDL < 160 mg/dL
    VLDL VLDL < 40 mg/dL
    Kreatinin Cre 0.6 - 1.2 mg/dL
    Üre Azotu BUN 5-23 mg/dL
    Ürik Asit 2.4-5.7 mg/dL
    LDH <480 U/L
    SGOT <31 U/L
    SGPT <31 U/L
    Gamma GT <32 U/L

    Hematoloji
    Demir 50-170 mcg/dL
    Demir bağlama kapastesi 250-410 mcg/dL
    Kan sayımı (Hemogram)
    Lökosit sayısı 4.0 - 11.0 K/mL
    Eritrosit 3.8 - 5.2 M/mL
    Hemoglobin Hb 11.5 - 16.0 g/dL
    Hematokrit Hct 34-45 %
    Trombosit sayısı Plt 150-450 K/mL
    aPTT aPTT 31-40 saniye
    Trombin zamanı TZ < 21 saniye
    Kanama zamanı KZ 4 - 8 dakika
    Pıhtılaşma zamanı 5-8 dakika
    Protein C 70 - 130 %
    D-dimer < 400 ng/mL
    Fibrinojen 2.0 - 4.0 g/dL

    Endokrin
    hCG <5 mIU/mL
    DHEA-S 32-200 mcg/dL
    Estradiol E2
    Folliküler faz <160 pg/mL
    Ovülasyon fazı 34-400 pg/mL
    Luteal faz 27-246 pg/mL
    Menopoz <30 pg/mL
    Follikül stimüle edici hormon FSH
    Folliküler faz 2.8 - 11.3 mIU/mL
    Ovülasyon fazı 5.8 - 21 mIU/mL
    Luteal faz 1.2-9.0 mIU/mL
    Menopoz 21.7-153 mIU/mL
    Luteinize edici hormon LH
    Folliküler faz 1.1 - 11.6 mIU/mL
    Ovülasyon fazı 17 - 77 mIU/mL
    Luteal faz 0 - 14.7 mIU/mL
    Menopoz 11.3 - 39.8 mIU/mL
    17 Hidroksi progesteron 17 OH P
    Folliküler faz 0.10- 1.0 ng/mL
    Luteal faz 0.66 - 4.95 ng/mL
    Menopoz 0.16 - 3.3 ng/mL
    İnhibin B 5 -200 ng/mL
    Progesteron P
    Folliküler faz 0.32 - 2.0 ng/mL
    Luteal faz 1.19 - 21.6 ng/mL
    Menopoz 0 - 1.0 ng/mL
    Prolaktin PRL 4.6 - 37 ng/mL
    Triiyodotironin T3 80 - 200 ng/mL
    Tiroksin T4 4.6 - 11.0 ng/mL
    Tiroid stimüle edici hormon TSH 0.27 - 4.20 mikroIU/mL

    İmmünoloji
    CA 12-5 0 - 35 U/mL
    CA 19-9 0 - 30 U/mL
    Carsinoemryonik antijen CEA 0 - 10 ng/mL


    Geri
    Merhaba benimde prolaktinim 36 çıkmıştı 2 ay önce ilaç kullandım daha sonra kontrole gittiğimde 35 çıkmıştı.Benim tahlil yaptırdığım hastane referans üst sınırı 25 yazıyor.Bazı yerlerde laboratuvar değeri 37 yazıyor senin paylaştığın gibi bu durumda bizim değerimiz normalmi değilmi nasıl anlayacağız:(

  4. Konu Sahibi : sena81 #14
    Ben hiç bişey anlamadım benim 105 cıktı en az 200 olması lazımmış burada düşürmek için uğraşmış doktorlar anlamadım?? Yumurta toplanmadan önce 3132 cıkmıstı yumurta toplandı adett oldum şimdi dondurulmuşlarla transferim var ve 105 cıktı:( anlamadım düşmesi mi lazım çıkması mı??

  5. Konu Sahibi : sena81 #15

    şekercim

    Alıntı elifinie kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Ben hiç bişey anlamadım benim 105 cıktı en az 200 olması lazımmış burada düşürmek için uğraşmış doktorlar anlamadım?? Yumurta toplanmadan önce 3132 cıkmıstı yumurta toplandı adett oldum şimdi dondurulmuşlarla transferim var ve 105 cıktı:( anlamadım düşmesi mi lazım çıkması mı??
    kıssss döfcem senii :)))

    e2 dedikeri olay regl günleri ve tedavi süreçleri ile değişkendir.

    tedaviye başlanacağı zaman muhakak adetin 2.ci günü bakılır ve 50 altında olması beklenir. ama adetin 2.ci günü

    sonra bakılan zamanlar başkadır ......

    yumurtanın büyümesi adet günü v.b. hepsi farklı ve yorumlarda ona göre değişir.

    eğer adetin 2 günü e2 yuksek çıkarsa başlamazlar tedaviye ve genelde kist olur şekercim..

    sonra tedavideykende 3bin ve üstü çıkarsa eyvah !!!!! der doktorlar ohssss çın çın zil sesi

    daha yazmıyım şekercim

    şimdi sen kafanı bunlarla meşkul etme işini çokkkkkkkkkkkk iyi yapan doktorun var bak bunu çok samimi yazıyorum. Halit fırat Erden gerçekten iyi bir doktordur..

    güven ona ve rahat rahat uyu hem sen niye düşünüyon ki; bırak doktorun düşünsün.... muckkkkkkk koskocaman hemde

  6. Konu Sahibi : sena81 #16
    Alıntı caney37 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    kıssss döfcem senii :)))

    e2 dedikeri olay regl günleri ve tedavi süreçleri ile değişkendir.

    tedaviye başlanacağı zaman muhakak adetin 2.ci günü bakılır ve 50 altında olması beklenir. ama adetin 2.ci günü

    sonra bakılan zamanlar başkadır ......

    yumurtanın büyümesi adet günü v.b. hepsi farklı ve yorumlarda ona göre değişir.

    eğer adetin 2 günü e2 yuksek çıkarsa başlamazlar tedaviye ve genelde kist olur şekercim..

    sonra tedavideykende 3bin ve üstü çıkarsa eyvah !!!!! der doktorlar ohssss çın çın zil sesi

    daha yazmıyım şekercim

    şimdi sen kafanı bunlarla meşkul etme işini çokkkkkkkkkkkk iyi yapan doktorun var bak bunu çok samimi yazıyorum. Halit fırat Erden gerçekten iyi bir doktordur..

    güven ona ve rahat rahat uyu hem sen niye düşünüyon ki; bırak doktorun düşünsün.... muckkkkkkk koskocaman hemde
    Yahuuuu senn olmasan ben naaapardımm yaaa:)) iyiki ama. İyikiii vaarsınnnn :) sende , halit hocamda iyiki var .. bugün senin içinn dua edicem heeepp :) Rabbim sana bana ve buradakii tümmm evlat isteeyen herkesinnn kucaklarını doldursuuunnn inşallahhhhhhh ablammmmm Rabbim kolaylaştırsın yüzünü güldürsünnn sonra iki hafta sonra beni araa eliifff hamileyiimmmm deee onu bekliycemm :)) çok öptm seni ablammmm

  7. Konu Sahibi : sena81 #17

    Canımmmmm amimmmmm. KuZumm hepimiz için bu duan gerçek olsunn

    Alıntı elifinie kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Yahuuuu senn olmasan ben naaapardımm yaaa:)) iyiki ama. İyikiii vaarsınnnn :) sende , halit hocamda iyiki var .. bugün senin içinn dua edicem heeepp :) Rabbim sana bana ve buradakii tümmm evlat isteeyen herkesinnn kucaklarını doldursuuunnn inşallahhhhhhh ablammmmm Rabbim kolaylaştırsın yüzünü güldürsünnn sonra iki hafta sonra beni araa eliifff hamileyiimmmm deee onu bekliycemm :)) çok öptm seni ablammmm
    . Amimmmm kuzum amimmmmmm bende öptüm konya mevlana hazretlerine geldim dua etcem senin içinde

  8. Konu Sahibi : sena81 #18
    Giriş tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    293
    Blog Yazıları
    3

    canımm çok sıkkın

    ağlıyorum çünki bu ayım boşa çıktı bir haftadır aşılama işin gidiyorum naynı anda büyüdü yumurtalarımmm e2 1923 çıktı 6 yumurtam buyudu 20 ve 19 arası çoğul gebelik elde edilir die yapmadılar canım burnumda ağlamaktan gözlerim çıkacak gidip gelmem bi ömrüme bedel aldığım hormonların haddi hesabı yok iş yerinden izin almak için birileriyle muhatap olmaktan yoruldummm...:((canım çok sııkkın boşa gtti bütün emeklerimm::((::

Sayfa: 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 02-04-2014, 15:23
  2. hamilelik için hcg değeri kaç olmalı?
    By esraseyhan in forum Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
    Cevaplar: 38
    Son Mesaj: 01-03-2014, 17:21
  3. B-hCG değeri
    By hamilemiyim in forum Gebelik
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 10-04-2013, 12:19
  4. Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 18-04-2011, 23:22
  5. kan değeri
    By yaprak2 in forum Tüp Bebek Özel Bölüm
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 20-10-2009, 14:07

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.