Sayfa: 1/2 12 SonSon
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: E2 değeri kaç olmalı

  1. Konu Sahibi : sena81 #1

    E2 değeri kaç olmalı

    arkadaşlar ben ocakta yumurtalıklarımdan ameliyat oldum.ameliyat öncesi tüp bebek raporu almak için adetin 3. günü hormon testleri yaptırmıştık.o zaman e2 :56,6 çıkmıştı.ameliyat sonrası nisanda tüp bebek tedavisi gördüm.tedavi gördüğüm ay adetin 3. günü e2:160 çıkmıştı.bu ne demek oluyor.benim hormonlarım ameliyat sonrası bozuldumu acaba.tüp bebek o yüzden tutmamış olabilirmi?160 çıkmasına rağmen kısa protokol 11 yumurta toplandı.6 tanesi döllendi.1 iyi kalite 2 orta kalite embriyo yerleştirildi.acaba yumurtalarım kalitesizmiydi.


  2. Konu Sahibi : sena81 #2
    Giriş tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    4,899
    cnm en az 300 lerde olması lazım herlade

  3. Konu Sahibi : sena81 #3
    Alıntı sena81 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    arkadaşlar ben ocakta yumurtalıklarımdan ameliyat oldum.ameliyat öncesi tüp bebek raporu almak için adetin 3. günü hormon testleri yaptırmıştık.o zaman e2 :56,6 çıkmıştı.ameliyat sonrası nisanda tüp bebek tedavisi gördüm.tedavi gördüğüm ay adetin 3. günü e2:160 çıkmıştı.bu ne demek oluyor.benim hormonlarım ameliyat sonrası bozuldumu acaba.tüp bebek o yüzden tutmamış olabilirmi?160 çıkmasına rağmen kısa protokol 11 yumurta toplandı.6 tanesi döllendi.1 iyi kalite 2 orta kalite embriyo yerleştirildi.acaba yumurtalarım kalitesizmiydi.
    cnm bence bunu dr una sorman lazım her verılen cevap senı ayrı yone ceker ben de yanımıs olabılırım ama transfer oncesı degerıme bkıldı 30 kusurlerdeydı ıyı oldugunu soyledı ve transferım yapıldı transferımın 5 gunu tekrar yapıldı degerım 480 lerdeydı dr um hamıle olabılecegımı soyledı bende anladımkı transferımın 5 gunu embryolarım haylen benımleydı cnm kafan karısmasın bunlar benım yasadıklarımmm

    yannız benım tedavım dondurulmus embryoydu cnmm

    bence dr una bunu sorabılırsın en azından senı aydınlatırrrr

  4. Konu Sahibi : sena81 #4
    yok trasferle ilgisi yok.normal bir zamanda bizden hormon testleri isteniyorya adetimizin 3. günü yapın diyorlar.ben ondan bahsediyorum.
    e2 kaç olmalı

  5. Konu Sahibi : sena81 #5
    Giriş tarihi
    Oct 2007
    Mesajlar
    4,463
    dr alper mumcu nun sitesinden www.mumcu.com da var. 3. gün için foliküler faza bakacaksın.

    Önemli not: Burada verilen normal değerlerler tek bir labovatuarın değerleridir. Sonuçlar genelde benzer olmakla birlikte referans aralıklarının laboratuvarlar arasında farklılık gösterebileceğini unutmayın

    TETKİK NORMAL DEĞER BİRİM

    Biyokimya
    Sodyum Na 135 - 148 mmol/L
    Kalsiyum Ca 8.5-10.5 mg/dL
    Klorür Cl 98-106 mmol/L
    Potasyum K 3.5 - 5.5 mmol/L
    Protein, total T. Prot. 6.0 - 8.7 g/dL
    Albumin Alb 3.5 -5.0 g/dL
    Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL
    Bilirubin, total T. Bil < 1.2 mg/dL
    Bilirubin, direkt D. Bil < 0.3 mg/dL
    Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL
    Kolesterol, total T. Chol < 200 mg/dL
    HDL kolesterol HDL >45 mg/dL
    LDL kolesterol LDL < 160 mg/dL
    VLDL VLDL < 40 mg/dL
    Kreatinin Cre 0.6 - 1.2 mg/dL
    Üre Azotu BUN 5-23 mg/dL
    Ürik Asit 2.4-5.7 mg/dL
    LDH <480 U/L
    SGOT <31 U/L
    SGPT <31 U/L
    Gamma GT <32 U/L

    Hematoloji
    Demir 50-170 mcg/dL
    Demir bağlama kapastesi 250-410 mcg/dL
    Kan sayımı (Hemogram)
    Lökosit sayısı 4.0 - 11.0 K/mL
    Eritrosit 3.8 - 5.2 M/mL
    Hemoglobin Hb 11.5 - 16.0 g/dL
    Hematokrit Hct 34-45 %
    Trombosit sayısı Plt 150-450 K/mL
    aPTT aPTT 31-40 saniye
    Trombin zamanı TZ < 21 saniye
    Kanama zamanı KZ 4 - 8 dakika
    Pıhtılaşma zamanı 5-8 dakika
    Protein C 70 - 130 %
    D-dimer < 400 ng/mL
    Fibrinojen 2.0 - 4.0 g/dL

    Endokrin
    hCG <5 mIU/mL
    DHEA-S 32-200 mcg/dL
    Estradiol E2
    Folliküler faz <160 pg/mL
    Ovülasyon fazı 34-400 pg/mL
    Luteal faz 27-246 pg/mL
    Menopoz <30 pg/mL
    Follikül stimüle edici hormon FSH
    Folliküler faz 2.8 - 11.3 mIU/mL
    Ovülasyon fazı 5.8 - 21 mIU/mL
    Luteal faz 1.2-9.0 mIU/mL
    Menopoz 21.7-153 mIU/mL
    Luteinize edici hormon LH
    Folliküler faz 1.1 - 11.6 mIU/mL
    Ovülasyon fazı 17 - 77 mIU/mL
    Luteal faz 0 - 14.7 mIU/mL
    Menopoz 11.3 - 39.8 mIU/mL
    17 Hidroksi progesteron 17 OH P
    Folliküler faz 0.10- 1.0 ng/mL
    Luteal faz 0.66 - 4.95 ng/mL
    Menopoz 0.16 - 3.3 ng/mL
    İnhibin B 5 -200 ng/mL
    Progesteron P
    Folliküler faz 0.32 - 2.0 ng/mL
    Luteal faz 1.19 - 21.6 ng/mL
    Menopoz 0 - 1.0 ng/mL
    Prolaktin PRL 4.6 - 37 ng/mL
    Triiyodotironin T3 80 - 200 ng/mL
    Tiroksin T4 4.6 - 11.0 ng/mL
    Tiroid stimüle edici hormon TSH 0.27 - 4.20 mikroIU/mL

    İmmünoloji
    CA 12-5 0 - 35 U/mL
    CA 19-9 0 - 30 U/mL
    Carsinoemryonik antijen CEA 0 - 10 ng/mL


    Geri

  6. Konu Sahibi : sena81 #6
    Giriş tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    4,899
    Alıntı sena81 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    yok trasferle ilgisi yok.normal bir zamanda bizden hormon testleri isteniyorya adetimizin 3. günü yapın diyorlar.ben ondan bahsediyorum.
    e2 kaç olmalı

    cnm en az 300 olmalı

  7. Konu Sahibi : sena81 #7
    arkadaslar benım e2=29 nasıl ktumu

  8. Konu Sahibi : sena81 #8
    Giriş tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    1,900
    merhaba denizmelek 29 iyimi bilmiyorum laboratuvarlardaki referans aralıkları farklı olabiliyor adetinin 3. günü yaptırmışsan sonuç kağıdındaki foliküler fazdaki değer aralıklarına bak
    ben de geçen hafta baktırdım alt değer 35 idi benim 34 çıktı biraz düşük ama geçici bir durumdur inşallah seninki de inşallah normal değerlerdedir

  9. Konu Sahibi : sena81 #9
    Arkadaşlar adetimizin 3. günü (foliküler faz) alınan kanda görülmesi gerekilen E2 değeri 160'dan küçük olmalı. Benim de hatırladığım kadarıyla uzun protokole başlayıp gördüğüm adetin 3. gününde yapılan tahlilde E2 değerim iki haneli bir şey çıkmıştı ve doktor çok iyi, yüksek çıksaydı tedaviye başlayamazdık demişti.

  10. Konu Sahibi : sena81 #10

    Transfer sonrası e2 değeri

    Arkadaşlar merhaba,

    transferden sonra e2 değerine baktıran varmı benim doktorum 8. Gün e2 değerime baktı 468 çıktı ama bu e2 değeri neyi ifade ediyor bilmiyorum. Doktorum ise olumlu veya olumsuz hiçbir şey söylemiyor. Bilgisi olan varmı acaba???????

Sayfa: 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 02-04-2014, 15:23
  2. hamilelik için hcg değeri kaç olmalı?
    By esraseyhan in forum Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
    Cevaplar: 38
    Son Mesaj: 01-03-2014, 17:21
  3. B-hCG değeri
    By hamilemiyim in forum Gebelik
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 10-04-2013, 12:19
  4. Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 18-04-2011, 23:22
  5. kan değeri
    By yaprak2 in forum Tüp Bebek Özel Bölüm
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 20-10-2009, 14:07

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.