Diyet | Estetik | Güzellik / Bakım | Moda | Sağlık | Dekorasyon | Anne Çocuk | Kadın Sağlığı | Kadın | Yemek / Mutfak
Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Kış Aylarında Vücut Sıcaklığını Arttıran Gıdalar

vucut_isisini_arttiran_besinler.jpg
Soğuk kış günlerinde üşümenizi engelleyecek besinler tüketmeniz gerekir. Kış aylarında vücut sıcaklığını arttıran gıdalar nelerdir? Bu besinlere...
Yazar Puanı:
3.75/5,
  1. Editor
    Vücudun sıcaklık seviyesini arttırmak için kış aylarında düzenli olarak tüketebileceğiniz besinler vardır. Bu besinlerin ortak özellikleri sinir sistemini uyararak vücudun daha fazla ısı üretmesini sağlamaktır. İşte o besinler.

    Vücut Sıcaklığını Arttıran Gıdalar

    Zerdeçal,

    Tarçın,

    Zencefil,

    Brokoli,

    Portakal,

    Tavuk eti,

    Salep,

    Ihlamur,

    Elma,

    Karabiber,

    Kırmızı biber,

    Havlıcan,

    Safran,

    Bu besinlere günlük beslenmenizde yer verdiğinizde daha rahat bir kış mevsimi geçirebilirsiniz.

    Makaleyi Paylaş

Kullanıcı Yorumları

Yorum yapabilmek için Kayıtlı üye olmalı ve siteye giriş yapmalısınız!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.