- 15 Mart 2019
- 1.065
- 1.148
- Konu Sahibi: Gebelikaski
Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar 

Canım suan 5günlük ilaç verdi 1170tuttu ama 400 ü vitamin ilacı. Bize 3,4 bin tutar dedi. Sizin sorununuz ne canim. Ya bilmyrm canim tatli sanirm karnim hassas bölgemdi smdi balona igne sokuyorm sankiGebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.
Canim hatrladm seni cikolata kisti. Ya ben ameliyatta olmadm baskilamadilarda korkuyrm ya daha cok büyürse diyeBende ekimde baslicam istanbul tup bebek merkezine Aret hocayla kismetse
Allahim insallah sagol canim güzel dileklern icininşallah en yakın zamanda bebeginizi alırsınız kucağınıza inanın herşey çok güzel olucak sizin için allahın izniyle
Benimde öyle canim ne görücez ne yaşıcaz bakalmbenim de nasipse ekimde tüp bebeğim ilk tüp bebeğim
Seni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor..Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar![]()