- 30 Aralık 2013
- 9.292
- 8.656
evet abla çok akıyor ama çok hoş duruyorKızıl renk bide çok akar,bir döenm bende kızıldım sonra sarıya döndüm ondada çok uğraşarak tabi.
Bir ara pembe kırmızı düşündümde kızım asla dedi![]()

evet abla çok akıyor ama çok hoş duruyorKızıl renk bide çok akar,bir döenm bende kızıldım sonra sarıya döndüm ondada çok uğraşarak tabi.
Bir ara pembe kırmızı düşündümde kızım asla dedi![]()
röfleden tam sarıya dönmen gerek akıtman gerek yani sonra mor morda 2 hafta sürmüyor rengi çok çabuk soluyorDeneyeceğim ama onlarla tamamını boyayabilir miyim
Sonradan röfleye geri dönüşü çok zor söyleyim,benimde kızıldan röfleye dönüş yapmıştım yaklaşık 1,5 yıl filan sürmüştü .
Gerçekten kızıl güzel oluyorda hemen akıyor işte.evet abla çok akıyor ama çok hoş duruyor![]()
günaydın minnoş nasılsıngünaydınlar kızlar,
uykum varrr ben neden bu uykuya doymuyorum yaw ://
Sence hiç akıtmadan direk yapsam böyle geçişli gibi güzel olamz miröfleden tam sarıya dönmen gerek akıtman gerek yani sonra mor morda 2 hafta sürmüyor rengi çok çabuk soluyor
Siyahtan kızıl sonra sarı dedim. Asker trasi ile gezdim. :)Sonradan röfleye geri dönüşü çok zor söyleyim,benimde kızıldan röfleye dönüş yapmıştım yaklaşık 1,5 yıl filan sürmüştü .
Gerçekten kızıl güzel oluyorda hemen akıyor işte.
Saçlarda mahvoluyor burada:))Siyahtan kızıl sonra sarı dedim. Asker trasi ile gezdim. :)
KesinlikleSaçlarda mahvoluyor burada:))
çok kötü olur bence ben pek anlamam saç topiklerinde sorSence hiç akıtmadan direk yapsam böyle geçişli gibi güzel olamz mi