- 21 Temmuz 2008
- 11.021
- 22.683
- Konu Sahibi: karamelli_turta
- #36.401
Su faturamiz giderek yükseliyor 63 tl gelmiş.
Kirayı her ay nasıl oduyorsan kredi de öyle ödeniyor:) artık borç olmadan birşey olmuyor maalesefMerhaba hanımlar:) Sanırım bir kere yanlışlıkla yazmıştım bu sayfaya, ama yanlislikla da yazmış olsam bu takip ettigimi gösterir elbette..Bir konu hakkında danışmak istiyorum size.
Yaşadığımız şehirde kiraciyiz,45 binlik bir arabamız, bir de 100 binlik birikimimiz var.İstedigimiz evin fiyatlariysa 200 bin.
Biz arabayı satmadan, çünkü lazım olur diye dusunuyorum bebek bekliyoruz..100 binlik kredi çeksek sanırım 10 yıl için 200 bin odememiz gerekiyormuş.Toplam gelirimiz 9000 , ama doğum sonrası 6 ay calismayacagim.Kalkabilir miyiz altından sizce? Bu sayfada ev sahibi olanları gördükçe bir gün bizde inşallah demiştim,sıra bize geldi galiba.Sagolsun ev sahibi
Korkuyorum sanırım borca girmekten..
TeşekkürlerBereketli olsun..
Merhaba:)Merhaba hanımlar:) Sanırım bir kere yanlışlıkla yazmıştım bu sayfaya, ama yanlislikla da yazmış olsam bu takip ettigimi gösterir elbette..Bir konu hakkında danışmak istiyorum size.
Yaşadığımız şehirde kiraciyiz,45 binlik bir arabamız, bir de 100 binlik birikimimiz var.İstedigimiz evin fiyatlariysa 200 bin.
Biz arabayı satmadan, çünkü lazım olur diye dusunuyorum bebek bekliyoruz..100 binlik kredi çeksek sanırım 10 yıl için 200 bin odememiz gerekiyormuş.Toplam gelirimiz 9000 , ama doğum sonrası 6 ay calismayacagim.Kalkabilir miyiz altından sizce? Bu sayfada ev sahibi olanları gördükçe bir gün bizde inşallah demiştim,sıra bize geldi galiba.Sagolsun ev sahibi
Sağol canım benim :)Iyi geceler kızlar,
Turtacim çarçabuk bitsin taksitler inş,
Çoook yoğun bir gündü,
Uzandım artık, uykum var uyumak istiyorum, eşim gelmek üzere, gelince gürültü oluyor bekliyorum
Canım faizler 1.45 iken alsaydınız keşke. Tüh.Merhaba hanımlar:) Sanırım bir kere yanlışlıkla yazmıştım bu sayfaya, ama yanlislikla da yazmış olsam bu takip ettigimi gösterir elbette..Bir konu hakkında danışmak istiyorum size.