• Korona Virusünden korunmanın 5 yolu
    1- Ellerinizi sabunla sık sık yıkayın!
    2- Dirseğinizin iç tarafına öksürün!
    3- Yüzünüze dokunmayın!
    4- Diğer insanlardan en az 1 metre uzak durun!
    5.a- Hasta hissediyorsanız evde kalın! 184 arayın!
    5.b- Zorunlu bir durum olmadıkça evden çıkmayın!

AMH testi yaptıranlar

mmsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
125
9
AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:
merhaba canım Ben 26 yaşındayım buna rağmn AMH değerim 1,19 çıktı Bu değerin anlamı yumurta rezervlerimizin az çalışması ve buna bağlı erken menopoz Allah korusun
Ben şu an klomen tedavisi görüyorum ama ilk AMH testimden 5 ay sonra doktor test istedi bende o ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum ve AMH değerim 2,65 olmuştu Normal bir değer değil ama öncekine göre çok iyi soğan kürünün bi faydası olmadığını biliyorum gereksiz kullanımlarda Rahim duvarını inceltiyor ben inciri hiç kaynatmadım gün içinde yiyerek tükettim :) Henüz hamile değilim ama azimle devam :) Rabbim yardımcımız olsun
 

Yasi14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
149
9
merhaba canım Ben 26 yaşındayım buna rağmn AMH değerim 1,19 çıktı Bu değerin anlamı yumurta rezervlerimizin az çalışması ve buna bağlı erken menopoz Allah korusun
Ben şu an klomen tedavisi görüyorum ama ilk AMH testimden 5 ay sonra doktor test istedi bende o ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum ve AMH değerim 2,65 olmuştu Normal bir değer değil ama öncekine göre çok iyi soğan kürünün bi faydası olmadığını biliyorum gereksiz kullanımlarda Rahim duvarını inceltiyor ben inciri hiç kaynatmadım gün içinde yiyerek tükettim :) Henüz hamile değilim ama azimle devam :) Rabbim yardımcımız olsun
2.65 neden normal değer değil??


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Yasi14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
149
9
riskli bir değer
Canım ya ben de yeni yaptırdım 2.3 çıktı ama yaptırdığım değer aralığına göre over fertilite düzeyinde...azalmış veya çok azalmış grupta Deil $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400692348.583685.jpg tabii henüz doktoruma konuşmadım ama bilen varsa yorumlarsa sevinirim


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Son düzenleme:

Yasi14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
149
9
merhaba canım Ben 26 yaşındayım buna rağmn AMH değerim 1,19 çıktı Bu değerin anlamı yumurta rezervlerimizin az çalışması ve buna bağlı erken menopoz Allah korusun
Ben şu an klomen tedavisi görüyorum ama ilk AMH testimden 5 ay sonra doktor test istedi bende o ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum ve AMH değerim 2,65 olmuştu Normal bir değer değil ama öncekine göre çok iyi soğan kürünün bi faydası olmadığını biliyorum gereksiz kullanımlarda Rahim duvarını inceltiyor ben inciri hiç kaynatmadım gün içinde yiyerek tükettim :) Henüz hamile değilim ama azimle devam :) Rabbim yardımcımız olsun
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400692589.047677.jpg


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

serzenis87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
100
233
benim amh 6.5 çıktı pcos olanlar bu kadar yüksek çıkıyor yazıyor nette ama benim böyle bir rahatsızlığım yok anlayamadım pek kötü mü yani değerim
 

medinella83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
154
38
benimki 10 çıktı, infetilite doktoru gayet iyi dedi, bu durum internetten okuduğum kadarıyla eğer bizim gibi değeri yüksek olanlara yumurtlama tedavisi için ilaç verilirse normalden daha fazla yumurta oluşmasına sebep verebilirmiş, o yüzden drların düşük doz ilaç vermesi gerekiyormuş, yani 6 çıkan 8 çıkan üzülmesin, kötü bir durum söz konusu değil...
 

boncukgumus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
737
126
AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:
konu daha önceden açılmış ama bende yazmak istedim. benim amh değerim 0.5 çıktı fsh da hep yüksek çıkıyor 18-19 civarlarında yaşım 25. geçirmiş olduğum ameliyatlar yüzünden yumurtalık rezervim azalmış 1 tüp denemem var ama yumurta bile toplanamadan yarım kaldı tedavim. yumurtalar boş çıktı yani. şimdi ikinci tüp tedavisi için doktora gidiyoruz. doktor tekrardan amh testi istedi 1.19 çıktı biraz yükselmiş tabi 1 yıl aradan sonra bu sonuç geldi fakat doktorum bunda bi yanlışlık olabilir fsh bu kadar yüksekse amh zaten çok değişiklik göstermez bunda bi yanlışlık var diyor yine 0 larda bekliyordum dedi amh sonucu değişmiyor mu bilemedim. bu süreçte hayıt suyu çörek otu yağı falan kullanmıştım onların bi faydasımı oldu artık sonuç mu yanlış çıktı bilemedim. sen ne durumdasın merak ettim?
 
Yukarı Alt