Diyet | Estetik | Güzellik / Bakım | Moda | Sağlık | Dekorasyon | Anne Çocuk | Kadın Sağlığı | Kadın | Yemek / Mutfak
Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Anonim Yemek Tarifleri

Konusu 'Kitap Kurdu' forumundadır ve Elif tarafından 15 Ocak 2007 başlatılmıştır.

    15 Ocak 2007
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    30.049
    Beğeni:
    17.212
    Ödül Puanları:
    488
    BÖLÜM 1

    ÇORBALAR

    ET SUYU NASIL ÇIKARILIR?

    MALZEMELER:

    -Dana kemiği

    -1 soğan

    -Havuç

    -Kereviz veya maydanoz sapları

    -1 kahve kaşığı tane karabiber

    -2 defne yaprağı

    YAPILIŞI:

    1- Kemikler yıkanıp bol su ile kaynatılır. Üzerinde biriken köpükler alınır.

    2- Soyulup dörde bölünmüş soğan, havuç, kereviz defne yaprağı ve maydanoz sapları konur. İyice kaynatılır. Tel süzgeçten süzülür.

    3- Soğuyunca üzerinde biriken yağlar alınarak atılır.

    KISA BİLGİ:

    Et suyu çıkarırken; çok az sirke ilave edilirse et suyu kalsiyum bakımından zengin olur.


    Link Silinmiştir.
     
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.