- 27 Şubat 2015
- 215
- 158
Nişanliykenmi ayrildiniz?hayat bizim gibi çok seven değer veren insanlara acımasız inşallah unutursun unutulur ama o yara hiç geçmez biliyorum araftayım şuan ailem onun ailesi arada kaldım keşke hiç nişanlanmasaydım
![]()
Nişanliykenmi ayrildiniz?hayat bizim gibi çok seven değer veren insanlara acımasız inşallah unutursun unutulur ama o yara hiç geçmez biliyorum araftayım şuan ailem onun ailesi arada kaldım keşke hiç nişanlanmasaydım
![]()
Nişanliykenmi ayrildiniz?
Cok kötü olmuş. sorunu çözmeden evlenme sakın. Derdi neymiş açık açık herseyi konuş. Istemiyorsa senin vaktini almasin.ayrılmadık canım ama soğuk davranıyor ayrılmaktan beter oldum iş ciddiye binince korktumu anlamadım zaten ben nişanımı herşeyimi kendim karşıladım o bir kuruş bile harcamadı altınımı bile kendim aldım
Kilo verdimkimi kilo verir
kimi durduk yere ağlamaya başlar
kimi kendini alkole eğlence hayatına verir
bu böyle uzayıp gider
siz neler yaşadınız
bende katıldım aranıza..
hoşbulduk canım.nasılsın?hosgeldin
iki gun yuzum guluyor sonra bi bakiyorum butun huzursuzluklar ustume geliyor. Allaha hamd olsun cok sukur iyiyim verdigine bin sukurler olsun ama ben onu unutmaya calistikca yarama tuz basar gibi getirip gozumun onune koyuyolar kotu seyleri.hoşbulduk canım.nasılsın?
caresizim malesef ne yapmalıyım bılmıyorum mutsuzum.ayrılmadık ama dun bana cok sart kostu ve sonu bılıyorum kotu olucak.benım de sabret tukenecek.iki gun yuzum guluyor sonra bi bakiyorum butun huzursuzluklar ustume geliyor. Allaha hamd olsun cok sukur iyiyim verdigine bin sukurler olsun ama ben onu unutmaya calistikca yarama tuz basar gibi getirip gozumun onune koyuyolar kotu seyleri.
Sen nasilsin
ne sarti kostu ?caresizim malesef ne yapmalıyım bılmıyorum mutsuzum.ayrılmadık ama dun bana cok sart kostu ve sonu bılıyorum kotu olucak.benım de sabret tukenecek.