Avcı Salçası

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
32.315
23.153




tatlı kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,çok ince kıyılmış
1/2 su bardağı beyaz şarap
1 litre dana salçası
50 gr. tereyağı
200 gr. mantar,piyaz doğranmış

•Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp, içinde de soğanı ilave ediniz.
•Bir kere karıştırdıktan sonra şarabı ilave ediniz ve tamamen çektiriniz.
•Dana salçasını ilave ediniz, karıştırarak kaynatıp 2 dakika daha kaynattıktan sonra küçük bir kaba süzdürünüz.
•Tereyağında mantarı iyice sote yapıp, sosun içine boşaltarak iyice karıştırınız.
•Ağzı kapalı olarak sıcak benmaride muhafaza edip, arzu ettiğiniz zaman kullanınız.
•Avcı Salçanız Servise Hazır...
 

Eklentiler

  • 7,5 KB Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Yukarı Alt