- 5 Ekim 2013
- 2.190
- 6.591
- Konu Sahibi: Yoktanyokk
Aynı gün giymeyecekseniz dert değil bence.
Çünkü tarih de yakın.
Çünkü tarih de yakın.
Fotoğrafı olsa gönderirdim ama hiç yok maalesef. Açıkcası hala kararsızım giyip giymemekte ailesi tarafından daha önce giyilmiş görüşte gitmiş muamelesi olur diye ne yalan söyliyeyim endişeleniyorum belki de kuruntu yapıyorumdur çünkü ona baya yakışmıştı arkadaş olduğumuz için öyle söylerler mi bilmiyorumBuarada elbiseyi de merak ettim![]()
Hayır canım aynı gün değil o Nisan ayında mı ne giymiş zaten eşinin ailesi tarafı hepsi görmüş elbise çok göz önünde olan bir elbise şimdi üstümde görseler ondan görüp gitmiş gibi muamele yapışmasından açıkçası korkuyorumAynı gün giymeyecekseniz dert değil bence.
Çünkü tarih de yakın.
Siz ona daha çok yakışmıştı diye bişey duymaktan korkuyorsunuz aslında değil mi?Fotoğrafı olsa gönderirdim ama hiç yok maalesef. Açıkcası hala kararsızım giyip giymemekte ailesi tarafından daha önce giyilmiş görüşte gitmiş muamelesi olur diye ne yalan söyliyeyim endişeleniyorum belki de kuruntu yapıyorumdur çünkü ona baya yakışmıştı arkadaş olduğumuz için öyle söylerler mi bilmiyorum
Hayır onda görüp giymiştir kesin demelerinden korkuyorum. Aile beni tanımıyor bir kaç kişi dışında ama çoğunluğu bence böyle düşünürSiz ona daha çok yakışmıştı diye bişey duymaktan korkuyorsunuz aslında değil mi?
Yapabileceğiniz bişey yok. Değiştirme şansınız yok çünkü. Taktığınızı belli etmeyin ona yeter.Hayır onda görüp giymiştir kesin demelerinden korkuyorum. Aile beni tanımıyor bir kaç kişi dışında ama çoğunluğu bence böyle düşünür
Yok canım asla etmedim ama bende oluşan bir sorun gerçekten diyorum ya acaba ben mi böyle düşünüyorum sadece çünkü kiralık olunca bir çok kişinin üstünde görülebilirYapabileceğiniz bişey yok. Değiştirme şansınız yok çünkü. Taktığınızı belli etmeyin ona yeter.