beta hcg yavaş yükselenler...lütfen bakın..

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.512
52
yazmayayım dedim ama yine dayanamadım...daha önceden beni tanıyan çoktur..ben tüp bebekle yeniden hamileyim ama henüz sevinemiyorum..beta hcg değerlerim yavaş yükseliyor..diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu ama yine de içim rahat etmiyor..çünkü o zaman ilk değerim daha yüksek başlamıştı..doktorum pk endişelenmedi bana göre yeterli dedi üstelik bir prof ama bana hiç yeterli gelmiyor maalesef..
5. gün transferi....

10. gün değerim.....55
12. gün değeri........78
ve doktor istemese de bugün yine yaptırdım
14. gün değeri.........114

lütfen böyle olup gebeliği devam edenlar yazsın...sona erenler yazmasın çok korkuyorum çünkü...
 



nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
509
9
34
ben varım 9.günümde test yapmıştım 28.44...........2 gün sonra 64.39.... 4 gün sonra 226.7 benim embriyolarım 5. gün embriyosuydu o yüzden biraz erken yaptım ve şu anda kızım 2.yaşına basacak...anlayacağın illaki 2kat artmasına gerek kafana çok takıp benim gibi hamilleliğini stresle geçirme
 

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.512
52
canım senin sadece son iki test arasında az eksiklik var o da neredeyse iki katı..benim çok fark var :KK43:
inşallah dediğin gibi olur..
 



bestes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
646
9
yazmayayım dedim ama yine dayanamadım...daha önceden beni tanıyan çoktur..ben tüp bebekle yeniden hamileyim ama henüz sevinemiyorum..beta hcg değerlerim yavaş yükseliyor..diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu ama yine de içim rahat etmiyor..çünkü o zaman ilk değerim daha yüksek başlamıştı..doktorum pk endişelenmedi bana göre yeterli dedi üstelik bir prof ama bana hiç yeterli gelmiyor maalesef..
5. gün transferi....

10. gün değerim.....55
12. gün değeri........78
ve doktor istemese de bugün yine yaptırdım
14. gün değeri.........114

lütfen böyle olup gebeliği devam edenlar yazsın...sona erenler yazmasın çok korkuyorum çünkü...
merhaba canım,

doktorun ne diyor peki bu duruma neden daha baktırma dedi?
 

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.512
52
benim için yeterli dedi....üçüncü değeri yazdığımda da ...takibe devam moral bozmaca yasak dedii....bir de benim ilk gebeliğimde de şöyle olmuştu..aşılamaydı...

14. gün 266
16. gün 477
18.gün 688
21. gün (3 gün sonra)birden..
2069 oldu sonuç üçüz gebelik...umarım bünyem böyledir...:KK43:
 



Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
10
ben en iyi örnekmişim zaten...............
Tatlım, ne güzel işte kendi kendine örnek alıyorsun.
Ben tüp bebek yaptırmadım, ama bu konuları baya incelemiştim.
Araştırdım kadarıyla başlarda bu tür değer dengesizliği çok çok normaldır.
Bence endişelenecek bir durum yoktur. Doktorun da normal diyor, sen neden kendi kendini stres yapıyorsun?
Allah korusun, ya stresten dolayı sana birşey olursa?
Bence hiç moralini bozma, bir koltukta uzan ve sevdiğin bir film seyret. Seni rahatlatacaktır.
Herşey yolundadır, meraketme canım.
 


tubisch_tubisch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
559
2
hayat ne garip şu an bu sayfaya kızımla okuyorum şükürler olsun..
Ne mutlu sana, Rabbim bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, benimde 5. Gün dondurulmuş transfer yapıldı, 10. Gün değeri 67, 12. Gün değeri 105, 14. Gün değeri 190 çıktı, ikinci testen sonra çok korktum 4. Denememdi ve ilk defa pozitifi görmüştüm, doktorum ikiye katlamasi şart değil % 60 artsa yeterli dedi, 7 kasımda Rabbim nasip ederse keseyi görmeye gideceğiz, stres yapıp kafaya takmamak lazım, normalde hamileler bir idrar testi yapıyor bitti gitti, ne kan veriyorlar ne ikiye katlamasina bakiyorlar, hepimiz hakkında hayırlısı...
 

ggisela

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1
0
Arkadaşlar benim transferin 13. günü hcg 122 çıktı. Ama o gün idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve hastanede 4 gün yattım. o gece ateşim 39 a çıktı. Perşembe günüydü. Pazartesi sabah 5 te kan tahlilim alındı ve hcg 231 çıktı. Bu ne demek oluyo şimdi. Normal değilmi acaba...
 

pisi26237

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
2.217
930
Arkadaşlar benim transferin 13. günü hcg 122 çıktı. Ama o gün idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve hastanede 4 gün yattım. o gece ateşim 39 a çıktı. Perşembe günüydü. Pazartesi sabah 5 te kan tahlilim alındı ve hcg 231 çıktı. Bu ne demek oluyo şimdi. Normal değilmi acaba...
dr.söylemedi mi hamile olduğunu canım.Hayırlı olsun inşallh
 


tubisch_tubisch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
559
2
Ne mutlu sana, Rabbim bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, benimde 5. Gün dondurulmuş transfer yapıldı, 10. Gün değeri 67, 12. Gün değeri 105, 14. Gün değeri 190 çıktı, ikinci testen sonra çok korktum 4. Denememdi ve ilk defa pozitifi görmüştüm, doktorum ikiye katlamasi şart değil % 60 artsa yeterli dedi, 7 kasımda Rabbim nasip ederse keseyi görmeye gideceğiz, stres yapıp kafaya takmamak lazım, normalde hamileler bir idrar testi yapıyor bitti gitti, ne kan veriyorlar ne ikiye katlamasina bakiyorlar, hepimiz hakkında hayırlısı...
Ne yazık ki benim gebeliğim devam etmedi, 4. Tüp denememdi ve ilk pozitif sonucumdu, rüyam yarım kaldı, 8. Haftada kalp atışı olmadığından kürtaj oldum, beta değerlerimde düzensizdi zaten doktor ona bağladı, nasip tabiki böyle takdir etmiş Yaradan, hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...
 

magnoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
80
1
Benim hcg degeri dusuk biraz.. 10. Gun 24
11. Gun 38 cikti. Dr takip etmemiz lazim dedi hic hamileymisim gibi sevinemedim :KK43: artik akisina birakmaya Karar Verdim hayirlisi diyorum. ... :KK43:(
 

yellgreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
310
7
Benim hcg degeri dusuk biraz.. 10. Gun 24
11. Gun 38 cikti. Dr takip etmemiz lazim dedi hic hamileymisim gibi sevinemedim :KK43: artik akisina birakmaya Karar Verdim hayirlisi diyorum. ... :KK43:(
canım öncelik hayırlı olsun diyelim.hiç takılma pozitif düşünmeye bak hakkında hayırlısı olsun diyelim değerler yükselmiyor diye gebelik devam etmeyecek diye birşey yok.stres yapma tahlilleri 3-4 gün arayla yaptır.ben 9.de 60,32 yi gördüm 15.gün 640a yükseldi ve bugun keseyi görmek için gittim fakat göremedim :KK43:( yeniden kan tahlili verdim bakalım sonuç ne olacak doktor kimyasal gebelik olabilir diye korkuttu birde..allah izin verirde inş keselerimizi görürüz.. rahat ol ve düşünmemeye çalış zor olsa da..
 

ose23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
233
89
Benim hcg degeri dusuk biraz.. 10. Gun 24
11. Gun 38 cikti. Dr takip etmemiz lazim dedi hic hamileymisim gibi sevinemedim :KK43: artik akisina birakmaya Karar Verdim hayirlisi diyorum. ... :KK43:(
Benim senden daha düşük 13. Günde 27 çıktı yarın kontrole gidicem inşallah değerim yükselmiştir seninki ne durumda yükseliyor mu?
 

Mutlu son olsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
133
47
bugün biz de kan testi yaptık 12.gün değerim 30.46 çıktı yani çok düşük. hamilemiyim değilmiyim diye düşünürken olayın bu tarafı hiç aklıma gelmemişti. çok üzgünüm :KK43:(
 

magnoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
80
1
Benim senden daha düşük 13. Günde 27 çıktı yarın kontrole gidicem inşallah değerim yükselmiştir seninki ne durumda yükseliyor mu?
Canim dun degerim 86 cikti normale gore dusuk gidiyo bi de ishal oldum elevitten supheleniyorum. Senin nasil gidiyo yukselmistir insallah degerin canim.
 


magnoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
80
1
canım öncelik hayırlı olsun diyelim.hiç takılma pozitif düşünmeye bak hakkında hayırlısı olsun diyelim değerler yükselmiyor diye gebelik devam etmeyecek diye birşey yok.stres yapma tahlilleri 3-4 gün arayla yaptır.ben 9.de 60,32 yi gördüm 15.gün 640a yükseldi ve bugun keseyi görmek için gittim fakat göremedim :KK43:( yeniden kan tahlili verdim bakalım sonuç ne olacak doktor kimyasal gebelik olabilir diye korkuttu birde..allah izin verirde inş keselerimizi görürüz.. rahat ol ve düşünmemeye çalış zor olsa da..
Canim cok Sagol hayirlisi sagliklisi olsun insallah. Hepimize Allah saglikli bebisler nasip etsin. Nasil oldu Gordun mu keseyi?
 


Yukarı