1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Çorbalar Oylama Başladı !
    Notu Gizle
  3. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle

Bıçak Tatlısı

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.935
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    348
    Önce şerbeti hazırlayın.Bunun için şeker ve 1.5 su bardağı suyu kaynatın.
    Limon suyunu ilave edin.
    Derin bir kapta margarini eritin.Sütü ekleyin.Kaynadıktan sonra altını kapatın.
    Unu azar azar ekleyin.Sürekli karıştırarak hamur yapın.
    Hamur ılınınca,yumurtayı ekleyin.İyice yoğurun.Hamuru fırın kabına yayın.
    Elinizle düzeltin.Bıçakla baklava dilimleri şeklinde kesin.
    Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.
    Fırından çıkınca üzerine soğuk şerbet gezdirin.4 saat dinlendirip,servis yapın.