1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhaba Ziyaretçi Ödüllü yemek yarışması
    Notu Gizle
  3. Notu Gizle

Boş börek

Konusu 'Börekler' forumundadır ve Elif tarafından 12 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    12 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    28.445
    Beğenildi:
    15.133
    Ödül Puanları:
    488
    unu eleyin ve ortasını havuz gibi açın.yağ,yumurta,kabartma tozu ve 1 fiske tuzu ekleyerek hamur yapın.hazırladığınız hamuru 20 adet beze yapın.15 dakika bekletin.margarini eritin ve soğutun bezeleri merdane ile açın açtığınız yufkayı yağlanmış tepsiye yayın üzerini yağladıktan sonra diğer yufkayı koyun üstünede 3 bolca yağladıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra Pudra Şekeri serpilerek, dilimlere keserek serviis yapin.